Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Mobila Saloane Infrumusetare - Mobila cu Destinatie Industriala/Comerciala:: 8 companii
  • Vindem paturi si scaune pentru saloane! Pat alb-negru pentru cosmetica, masaj, piele ecologica Pat alb pentru cosmetica, masaj, piele ecologica Scaun cu spatar, alb sau negru, piele ecologica, cu suport pentru picioare si roti Taburet hidraulic, alb sau negru, piele ecologica, cu suport pentru picioare si roti.

Bucuresti Importator
  • Firma comercializeaza mobilier, aparatura, accesorii saloane, ultrasunete, microdermabraziune,combine cosmetice faciale, tunel cu infrarosii, electrostimulator, vacuum, unitati de spalare, scaune coafor, complex pedichiura cu masaj, masa manichiura, ucenici, paturi cosmetica, incalzitoare-decantoare ceara, vapozon, lupa, casca, uscatoare, placi de intins parul.

Bucuresti Importator
  • SC Nicholas Beauty World SRL importa mobilier de calitate, la preturi accesibile. Oferim pachete promotionale pentru a ajuta micii intreprinzatori din Romania. TRANSPORT GRATUIT Produsele sunt noi si vin cu factura.

Bucuresti Importator
  • Clasimo Amenajari Horeca Srl este producator mobilier horeca din lemn masiv. Gama noastra de produse cuprinde scaune clasice, scaune lemn masiv, mese, fotolii, canapele, camere hotel si pensiune. Lucram doar pe baza de comanda si fiecare produs poate fi personalizat cum doreste fiecare client.

Patarlagele Producator
  • Societatea noastra este una vizionara care-si propune sa ajute la creerea unui mod de viata mai bun, mai sanatos ce implica cercetare si dezvoltare in domeniul sanatatii si al unui mod de traire care aduce beneficii omului. In contact permanent cu cele mai noi tendinte si descoperiri stintifice, participam la targuri si conferinte mondiale pe domeniu, reusind pana acum sa obtinem doua medalii de aur la saloanele internationale de inventica. Cu o echipa formata din sportivi de talie mondiala cu multiple medalii internationale si cu oameni de stiinta recunoscuti, reusim prin eforturile permanente si concentrate sa oferim cele mai bune solutii pentru un stil de viata sanatos si armonios. Cu o experienta de peste 25 de ani, cu multa pasiune si cu multa perseverenta incercam sa aratam/creem o lume mai buna, mai sanatoasa si mai puternic motivata de adevaratele aspecte ale sanatatii si existentei umane.

Darasti Vlasca Producator
  • Înființată în februarie, 2003, Sentera Cosmetice Profesionale este o societate comercială care își dezvoltă activitatea în domeniul înfrumusețării având principal scop dotarea saloanelor de înfrumusețare, onorarea solicitărilor de pe piața produselor cosmetice precum și dezvoltarea profesională și personală a partenerilor săi. Ghidați de încredere și experiență prin serviciile pe care le oferim, dorim să creștem nivelul domeniului în care activăm și să ducem calitatea la un alt nivel.

Cluj Napoca Importator
  • Echipa Trustman are designeri si arhitecti cu experienta in marketing si mai ales in amenajare interioara, iar echipa tehnica asigura cunostintele si rigurozitatea pe care va puteti baza ca vor aduce la viata planurile cele mai indraznete. Amenajarea unui spatiu comercial este un efort de echipa ce presupune o colaborare deschisa si aduce satisfactie si recunoastere de ambele parti. Pentru un concept total nou sau transpunerea in realitate a viziunii dumneavoastra asupra magazinului, salonului, showroom-ului pe care il gestionati, vom lucra impreuna si vom dezvolta mobilierul comercial integral adaptat spatiului si conceptelor de merchandising care vor duce la cresterea vanzarilor si a notorietatii marcii. Cei mai multi dintre clienti se arata surprinsi de abilitatea Trustman Solutions de a crea si implemeta rapid proiectele de amenajare si mobilier comercial dedicat. Experienta, flexibilitatea dar si echipamentele de ultima generatie ne sustin. Termenele de instalare urgente nu mai sunt demult o provocare pentru noi, iar propunerile alternative de design sau optiunile inovative de realizare le consideram calea de urmat pentru a infaptui amenajarea optima pentru spatiul dumneavoastra comercial. Utilizam o gama larga de materiale, inclusiv placi melaminate sau laminate, acryl, materiale plastice, sticla, furnir, MDF, inox, aluminiu, precum si finisaje ca vinilul imprimat sau pielea. Pentru proiecte de mare sau mai mica anvergura, asiguram servicii de design si proiectare, precum si procesarea placilor, a elementelor metalice, vopsirea, premontajul, livrarea si asamblarea in locatie. CONTACT DIRECT: 0766 30 77 09 TRUSMAN SOLUTIONS www.trustmansolutions.ro Contact Direct : 0766 30 77 09

Bucuresti Producator
  • Compania este specializata in produse de sticla, elemente de decoratiuni interioare cat si solutii de depozitare si amenajare. Putem realiza rafturi din sticla pentru magazine, mese din sticla pentru acasa sau oglinzi decorative.

Bucuresti Producator