Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Suporti Rulanti/ Carucioare Manuale - Utilaje de Manipulare & Altele: 14 companii
 • SPS Company a inceput activitatea in comertul cu echipamente, piese de schimb si consumabile industriale, din import, pentru a sprijini activitatea producatorilor din sectoarele industriale, furnizand produse originale care sa respecte raportul calitate-pret, si nu in ultimul rand, termene de livrare cat mai scurte. Oferind produse si servicii profesionale si de inalta calitate SPS Company a fost acceptata ca reprezentant unic pentru Romania a firmei Jochen Oberrecht Gmbh - Germania, ca furnizor de piese de schimb pentru linii de imbuteliere (KRONES, KHS, SIMONAZZI, O&H, HEUFT, e.t.c) precum si al firmei KEOFITT A/S-Danemarca, leader mondial in productia de ventile aseptice si echipamente de prelevare a probelor microbiologice. Odata cu experienta acumulata a urmat o diversificare a produselor si serviciilor oferite, astfel ca SPS Company a inceput productia de role transportoare si conveioare. Calitatea rolelor si transportoarelor produse fiind identica cu ale unor firme de elita pe plan international, deoarece toate componentele pentru productia rolelor transportoare sunt importate din Germania, avind acelasi furnizor ca si marii producatori de role.

 • Cosmin Stivuitoare este partenerul dvs. pe termen lung in tot ceea ce inseamna stivuitoare si servicii adiacente. Sediul nostru este la Brasov si deservim cu profesionalism toata Romania. Importam, comercializam si intretinem stivuitoare noi si second hand, insa va stam la dispozitie si cu servicii de inchiriere stivuitoare, nacele, schela metalica. Vindem piese de schimb pentru utilaje atat in Romania cat si in strainatate. Va ajutam sa calificati personalul oferindu-va cursuri autorizate de stivuitoristi, fochisti si macargii.

 • Utilizarea cea mai evidenta a covoarelor din cauciuc este in locul unde oamenii isi petrec cel mai mult timp pe picioarele lor - depozite, fabrici, bucatarii, spitale. Va stam la dispozitie cu o gama variata de produse din cauciuc si nu numai: - covor cauciuc antiderapant, cavor cauciuc electroizolant, covor cauciuc pentru uz general, covor cauciuc siliconic, covor cauciuc cu si fara insertie textila, garnituri cauciuc, banda transportoare, placi tehnice din cauciuc rezistente la produse petroliere, role metalice transportoare, schelete metalice pentru benzi transportoare, anvelope import Germania. Produsele noastre pot avea foarte multe utilizari: in locuri unde exista pericol de electrocutare, in statii trafo, in hale industriale, in locuri de joaca pentru copii, in Sali de sport, in Sali de antrenament, in Sali de forta, in Sali de fitness, alei pentru curti, piscine, covoare antiderapante pentru dusuri, scari, intrari in caldiri, tapiterii ornamentale. Contactati-ne si veti obtine preturile cele mai mici.

 • Compania Carpatlift va ofera servicii complete pentru toate tipurile de echipamente de ridicat: stivuitoare, electrostivuitoare, transpaleti manuali, transpaleti electrici, baterii de tractiune, stivuitoare second hand, motostivuitoare destinate diferitelor activitati de manipulare, depozitare, incarcare, descarcare si transport materiale. De asemenea Carpatlift ofera spre inchiriere echipamente de ridicat respectiv stivuitor, electrostivuitor si richtrack precum si servicii complete de reparatii stivuitoare si mentenanta. Stivuitoare Noi Baoli incepand de la 10999 Euro!

 • Infiintata in anul 2008, KUBICEK ROM este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 3 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: benzi rulante. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In cadrul companiei KUBICEK ROM desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

 • Inca de la infiintare Sei Construct si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand 4 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: benzi rulante. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Experienta SEI CONSTRUCT, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

 • Role transportoare din cauciuc silicon si poliuretan - Articole tehnice din caucic silicon si poliuretan. Warca este o firma al carei obiect de activitate este producerea si reconditionarea de cilindri de cauciuc silicon si poliuretan. Este un proces complex, de interactiune intre utilaje de o inalta tehnologie si monitorizarea continua a personalului tehnic, cu o vasta experienta in domeniu: doar asa ia nastere, adevarata rola WARCA. Realizam orice tip de rola : -pentru imprimante tipografice/flexografice -pentru legatorii -pentru imprimarea de etichete -pentru imbuteliere -pentru etichetarea sticlelor -pentru sistemele de transport din industria alimentara, mecanica, incaltaminte si industria lemnului.

 • Infiintata in anul 1994, Vectra Eurolift Service S.R.L. este situata in Bucuresti. Cu o echipa de 32 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de motostivuitoare, transpalete, electrostivuitoare, baterii, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Vectra Eurolift Service S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • SC WS IT S.R.L. Tg. Mures va ofera o gama larga de echipamente, dispozitive si accesorii pentru ridicat si manevrat sarcini de provenienta germana cu un raport calitate pret excelent. Toate echipamentele sunt insotite de documentatia aferenta normelor de exploatare STAS, DIN si EN. Sufele si cablurile sunt produse si certificate in Comunitatea Europeana.

 • Plaur Serv Srl, a fost fondata in 1996 in Cluj Napoca, judetul Cluj si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de proiectare instalatii de ridicat, montaj, expertiza tehnica - macarale, poduri rulante, elevatoare, stivuitoare, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Plaur Serv S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Plaur Serv S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 2000, Adarco Invest S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand 46 angajati, firma noastra produce o gama larga de containere, benzi metalice, benzi transportoare. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Adarco Invest S.R.L.. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Adarco Invest S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

 • Self Trust: Producator de benzi transportoare si transportoare (conveiere, conveyoare) pentru industria alimentara dar si pentru alte industrii precum prelucrarea lemnului sau procesare deseurilor Distribuitor de accesorii industriale: curele de transmisie, curele late, etansari, lanturi, rotile, anvelope, etc.

 • Motostiv Impex S.R.L., a fost fondata in 2000 in Brasov, judetul Brasov si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand 15 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de stivuitoare si echipamente de transportat si manipulat marfuri. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Experienta Motostiv Impex S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Infiintata in anul 1993, Vectra Exim S.R.L. este situata in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma Vectra Exim S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca utilaje de stivuit si ridicat, motostivuitoare, electrostivuitoare, transpalete electrice si manuale, baterii de tractiune. Compania noastra are un personal de 10 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Vectra Exim S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.