Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Utilaje de Manipulare & Altele: 28 companii
 • Distributie aproape orice sistem de ridicat de la furnizori sau producatori consacrati: platforme, lifturi, ascensoare de materiale sau persoane, sisteme de ridicat persoane cu dizabilitati, echipamente complete, la cheie. Ne ocupa de proiectare, fabricare, livrare, instalare, punere in functiune si autorizare.

 • Companie cu experienta in materie de peste 15 ani, colaborari cu cele mai cunoscute si reprezentative firme din domeniu. Sc Uzinrom Srl are ca obiectiv principal de activitate comertul de: - Cuplaje electromagnetice: Stromg, Cugir, Binder-Magnete, Temporiti, Fumo, PSP Pohony, Ortlinghaus, Telcomec, Heid, ZF, Monninghoff, Ema Dessau - Frane electromagnetice: FEA 1,6, FEA 2,5, FEA 5, FEA 10, FEA 20, FEA 30, FEA 40 - Ridicatori electrohidraulici: REH 12/50; REH 20/50; REH 32/50; REH 50/50; REH 80/60; REH 125/60; REH 200/60; REH 320/60; REH 80/120 - Contactori electrici: RG, AR, TSA, AMRO, DRG, TCA - Intrerupatoare automate: Oromax, USOL - Limitatori de cursa: 4463, 4471, 4472, 4473, 4474, 4475, 4481, 4482, 4485, 4486 - Pompe Hidraulice: F110, F112, F116, F120, F125, F125, F132, F140 - Placute amovibile: Sandvik, Kennametal, Seco, Pramet, Mitsubishi, Walter, Korloy, Iscar - Universale de strung cu 3 si 4 bacuri: 80mm, 100mm, 125mm, 160mm, 200mm, 250mm, 315mm, 400mm, 500mm, 630mm - Scule aschietoare: Freze, Burghie, Tarozi, Filiere, Cutite de strung, Alezoare - Varf rotativ de centrare: CM1, CM2, CM3, CM4, CM5, CM6 - Cutii cu butoane pentru pod rulant: 2 butoane, 4 butoane, 6 butoane, 8 butoane - Scule aschiatoare: Burghie,Burghie Cms, Tarozi, Filiere, Freze, Freze-cms, Alezatoare, Adancitoare - Frane circulare pentru ridicatori: FC 200, FC 250, FC 315, FC 400, FC 500, FC 630, FC 710 - Unelte truse de mana tip IUS:TSA, TSL, TSI, TSE, TSA3, TSA5, Module de chei. - Transformatoare electrice: 16 Kva, 25 kVA, 40 kVA, 63 kVA, 100 kVA, 160 kVA, 250 kVA, 400 kVA, 630 kVA, 800 kVA, 1000 kVA, 1250 kVA, 1600 kVA - Materiale de sudura: Electrozi, Sarma de sudura - Diamant industrial: 1kt, 2kt, 2,5 kt, 3 kt, 3,5 kt, 4 kt Mai multe produse oferite va astepta pe www.uzinrom.ro

 • Firma noastra desfasoara activitati de vanzare si inchiriere schele autoridicatoare, nacele, schele mobile, schele pentru fatade, echipamente de ridicat, bob lift-uri, ascensoare de santier pentru marfa si persoane, elevatoare de marfa si persoane pentru santier, elevatoare pentru materiale, utilaje pentru lucrul la inaltime, masini si sisteme de ridicat, utilaje manipulare santier, platforme verticale pentru interior si exterior, aparate de tractiune si ridicare, palane, scripeti, electropalane-elevatoare electrice, sisteme cofrare si sprijin maluri, betoniere si malaxoare, concasoare, echipamente pentru asfaltare si marcaje rutiere, minidumpers si roabe. Masini si utilaje pentru constructii: masini de taiat placi ceramice, unelte si dispozitive pentru taiat faianta marmura si gresie; masini de taiat materiale de constructii, masini de taiat lemn, masini de taiat asfalt si beton, aparate cu parghie pentru taiere fier beton, aparate cu parghie pentru fasonat fier beton, clesti profesionali de taiat fier beton, aparate cu parghie pentru taiat dale/placi pavaj; clesti de taiat cabluri, masini de taiat fier beton portabile electrohidraulice, masini pentru taiat fier beton, masini confectionari etriere, masini de fasonat automate, masini combi de taiat si fasonat, masini industriale de prelucrat fier beton, roboti de fasonat etriere direct din colac.

 • Dinamic Utilaje SRL este o companie la inceput de drum dar are la baza personal calificat cu experienta anterioara pe acest segment de piata. Se vrea si este o firma capabila si corecta atat cu colaboratori ei cat si cu clientii acesteia. Avem colaboratori din UE si din tara. Respectam intrutotul legislatia in vigoare impusa de statul Roman si de UE. Ne propunem sa oferim cele mai bune si utile soluti clientilor nostri. Si vom reusi sa facem acest lucru cu angajati nostri si experianta acestora.

 • Suntem reprezentanti ai brandului Macao, unul dintre cele mai de succes branduri din industria utilajelor din Asia. Va punem la dispozitie o gama variata de utilaje noi ,din domeniul constructiilor si o serie de accesorii pentru acestea, deoarece dorim sa raspundem cerintelor tuturor clientilor nostri. Misiunea noastra este de a veni in ajutorul antreprenorilor mici si mijlocii prin comercializarea utilajelor noi, performante, construite la cele mai inalte standarde de calitate, la preturi accesibile. Oferim incarcatoare frontale 4 x 4 cu capacitate de incarcare de la 1,2 tone pana la 6 tone, excavatoare, dumpere, stivuitoare, compactoare si piese de schimb pentru acestea. Va asiguram ca avem produse de calitate superioara, la cel mai bun pret!

 • Producem echipamente si instalatii de ridicare, printre care se numara grinzi de ridicare, macarale portal sau pivotante, accesorii pentru stivuitoare, sisteme de ridicat cu vacuum, cat si dispozitive de ridicare personalizate.

 • Primul marketplace pentru rafturi de depozitare si echipamente comerciale. Cumparatorii de rafturi pentru depozite sau magazine pot utiliza o tehnologie moderna si instrumente online pentru proiectele lor.

 • KPZ Waagen este o companie infiintata in anul 1985, in Germania, de catre Klaus Peter Zander. Brandul KPZ Waagen este cunoscut pentru gama larga de echipamente de cantarire realizate si comercializate, dar si pentru fabricarea de echipamente de cantarire la comanda, modele personalizate si solutii automatizate pentru orice dimensiune, sarcina, forma sau greutate. Deja cu mai bine de peste 30 de ani de activitate, KPZ Waagen detine recunoastere internationala pentru produsele sale, avand filiale de lucru in urmatoarele tari: Polonia; Germania; Cehia; Olanda; Italia; Ungaria; Maroc; Elvetia; Franta; Austria; Statele Unite ale Americii.

 • JFK Trans Impex este o societate din Bucuresti, cu caracter de prestari servicii. Principalul obiectiv il reprezinta inchirierea de utilaje pe diferite perioade de timp, la tarife avanajoase si usor negociabile. Inchiriere buldoexcavator JCB 3CX: -Brat telescopic – adancime de sapare aprox. 5 m -Labe paleti cu deschidere pe toata lungimea cupei -Cupa fata multifunctionala de 1.1 mc -Cupa spate : 60,40,3

 • Realizam diverse confectii metalice pentru mai multe firme si dezvoltam diverse proiecte in tara. Realizam si diverse operatiuni de mecanica generala: operatiuni de gaurire, strunjire, frezare, erodare, rabotare, mortezare, filetare, lepuire, brosare, nivelare, debitare, rectificare, ascutire, polizare, sudare, matisare (imbinare) etc. a pieselor din metal -activitatile de taiere si gravare cu fascicul laser a metalelor.

 • Producem piese de schimb pentru liniile de automatizare din industria auto, piese de schimb pentru microturbine hidraulice, piese de schimb pentru stante si matrite, constructii sudate diverse pe baza de comanda, cu documentatie tehnica proprie sau primita de la clienti, etc.

 • Firma de productie cu activitatea principala de fabricare a confectiilor metalice si parti componente ale constructiilor metalice infiintat in anul 2011 cu sediul in Cluj Napoca, Bdul Muncii nr. 16, Romania.

 • Firma noastra transporta si comercializeaza la cele mai mici preturi urmatoarele agregate . Toate produsele noastre sunt de calitate, iar pretul este unul foarte competitiv. Serviciul nostru de inchiriere va sta la dispozitie cu autovehicule specializate pentru transport agregate precum si cu utilaje speciale (excavatoare, buldozere, autogredere, compactoare, vole) pentru excavatii, amenajari de teren sau drumuri. Cotatile/zi pentru autovehicule si utilaje inchiriate variaza in functie de distante, de zona si de tipul utilajului.

 • Ne ocupam cu procesarea agregatelor minerale si comercalizarea lor catre statiile de betoane si statiile de asfalt. Construim drumuri, platforme balastate, hale industriale, statii se epurare si va oferim si servicii de inchiriere de utilaje cu prestatie in domeniul constructiilor. Comercializare si montaj panouri solare cu tuburi vidate nepresurizate. Comercializare si montaj lampi incalzire cu infrarosu.

 • Booming Machinery ofera o gama complexa de echipamente si dispozitive de ridicat sarcini la carligul macaralei, specialistii firmei noastre oferind solutii tehnice pentru divesele aplicatii in ridicarea, transportul si asigurarea marfurilor. Compania este orientata in mod prioritar catre client, datorita preocuparii permanente pentru gasirea solutiilor optime si satisfacerea cerintelor clientilor combinata cu know-how-ul din domeniul echipamentelor si dispozitivelor de ridicat.

 • Producator de chingi textile de ancorare si ridicare, lanturi si sisteme din lant, produse omologate si fabricate in conformitate cu normele europene. Cel mai bun raport calitate-pret vizitati site-ul nostru: www.chingi-expert.ro Oferim serviciul de reconditionare chingi uzate clientilor din portofoliu!!! Acum cu 40% mai ieftin!!!

 • Societatea Zamco Serv SRL a fost infiintata in anul 2000 si are ca obiect de activitate inchirierea de buldoexcavatoare cu personal deservent calificat. Totodata efectuam si lucrari in constructii, terasari, sapaturi, santuri, demolari, excavatii diverse - piscine, fudatii.

 • Saf Italia a fost creeata pe baza experientei tehnicilor din sector cu intentia precisa de a oferi un serviciu eficient, serios si imediat pentru a imbunatati mereu siguranta in sectorul ridicarii. Totul este bazat pe o buna structura tehnica, operationala si comerciala. Societatea dispune de o vasta gama de servicii pentru a face fata multiplelor cereri pe o piata mereu atenta la garantarea sigurantei (vezi controlul trimestrial al aparatelor speciale). Tinand cont de modul in care sunt utilizate produsele, acestea trebuie sa fie controlate in mod regulat pentru a respecta normativele europene in vigoare. Echipa noastra organizeaza cursuri de instruire personalizate in baza caracteristicilor materialelor, a normativelor, a datelor tehnice si a aplicatiilor practice.

 • JobQuest este formata de o echipa elitista in domeniul recrutarii personal si un grup profesionist in dOeniul medicinii si protectiei muncii, precum si al echipamentelor de protectie. Cu vechime in activitate, putem furniza servicii complete si rapide in oricare din domeniile de activitate. LUCRAM PENTRU TINE!!!