Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Cricuri & Sisteme de ridicare - Utilaje de Manipulare & Altele: 66 companii
 • Comercializam si inchiriem: Macarale turn Macarale automontante Macarale turn cu montaj hidraulic Schele metalice Popi Metalici Trepiezi metalici Furci metalice pentru popi Distantiere metalice Distantiere pvc Panouri triplu-stratificate tip doka Grinda H20 Cravate pentru stalpi Montanti (Profile U) Pene pentru cofraje Betoniere Circulare cu masa Masini de fasonat/debitat fier beton Masini de taiat caramida Scule electrice Placi de calare pentru macarale Bene pentru beton Furci pentru macara Rafturi metalice Echipamente de protectia Masini de taiat asfalt Cilindre compactoare Elicoptere pentru beton Grinzi vivrante Vibratoare pentru beton Picioare reglabile pentru schela Roabe Troliu Bara filetata Masini de curatat panouri Morsete pentru schela Ancoraje pentru schela Motocompresoare Generatoare Cofraje metalice Fortza.ro este reprezentant oficial in Romania pentru San Marco International Srl Italia, firma lider producatoare de macarale. Suntem specializati in vanzarea si inchirierierea de macarale, autorizati ISCIR pentru montajul, reparatia si intretinerea macaralelor cu o sarcina de pana la 100 t/f. Puncte de lucru: Medias Jud. Sibiu / Ghimbav Jud. Brasov / Tunari Jud. Ilfov / Clul-Napoca Jud. Cluj/Timisoara Jud.Timis.

 • Firma infiintata in anul 2007, cu experienta de 10 ani, efectuam tractari auto pe platforma si inchiriere utilaje macara 35 t si 12 t, camion cu macara de 6 t. Avem licente si acte la zi. Pentru mai multe detali va rugam sa ne contactati.

 • Sc. Firma TwinBusch Srl. Romania este specializata in distribuirea echipamentelor profesionale pentru ateliere auto (autoservice) si ofera la preturi avantajoase o gama larga de produse, printre care: elevator cu doua coloane, elevator cu 4 coloane, elevator tip foarfeca, elevator ingropat, masina de jantat, masina de echilibrat, accesorii pentru ateliere auto, echipamente autoservice, echipamente de vulcanizare.

 • Activitate din 2005, firma noastra are preocuparea in fabricarea produselor de inalta calitate. In fabrica noastra producem cabluri, chingi, sufe, precum si sisteme pentru ridicat sarcini. Inalta calitate a produselor noastre corespund tuturor cerintelor. Lista noastra de produse este completata de vasta oferta de accesorii a firmei noastre partenere.Pentru a veni in intampinarea clientiilor va facem cunoscut gama noastra de echipamente de ridicat pe site www.cabluritractiune.ro

 • Firma noastra desfasoara activitati de vanzare si inchiriere schele autoridicatoare, nacele, schele mobile, schele pentru fatade, echipamente de ridicat, bob lift-uri, ascensoare de santier pentru marfa si persoane, elevatoare de marfa si persoane pentru santier, elevatoare pentru materiale, utilaje pentru lucrul la inaltime, masini si sisteme de ridicat, utilaje manipulare santier, platforme verticale pentru interior si exterior, aparate de tractiune si ridicare, palane, scripeti, electropalane-elevatoare electrice, sisteme cofrare si sprijin maluri, betoniere si malaxoare, concasoare, echipamente pentru asfaltare si marcaje rutiere, minidumpers si roabe. Masini si utilaje pentru constructii: masini de taiat placi ceramice, unelte si dispozitive pentru taiat faianta marmura si gresie; masini de taiat materiale de constructii, masini de taiat lemn, masini de taiat asfalt si beton, aparate cu parghie pentru taiere fier beton, aparate cu parghie pentru fasonat fier beton, clesti profesionali de taiat fier beton, aparate cu parghie pentru taiat dale/placi pavaj; clesti de taiat cabluri, masini de taiat fier beton portabile electrohidraulice, masini pentru taiat fier beton, masini confectionari etriere, masini de fasonat automate, masini combi de taiat si fasonat, masini industriale de prelucrat fier beton, roboti de fasonat etriere direct din colac.

 • Firma produce furtunuri hidraulice de joasa, medie si inalta presiune; comercializam furtunuri industriale, sisteme profesionale de ridicat si manipulat (palane, electropalane, sisteme de ridicat cu lant, cablu sau chingi, chingi textile, cricuri hidraulice).

 • Compania Elmas Srl din Brasov, societate cu capital integral privat romanesc si cu o vasta experienta in domeniul instalatiilor de ridicat (poduri rulante, stivuitoare, ascensoare, scari rulante, echipamente pentru depozitare si sisteme de parcare auto) va poate oferi solutii fiabile si la cheie in sectorul sistemelor logistice. Suntem specialistul regional in domeniul instalatiilor de ridicat, datorita pachetului complet de servicii (Consulting, Suport tehnic, Proiectare, Documentatii tehnice, Expertize&Verificari tehnice, Masuratori topo, Modernizari, Montaj, Intretinere, Servisare) si produse, conceput pe principiul:         Totul dintr-o singura sursa! Reteaua de puncte de lucru (Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Suceava, Timisoara, Targu Mures si Zalau) dezvoltata in decursul anilor, asigura o buna operativitate pentru clientii de pe intreg teritoriul tarii. Calitatea produselor si serviciilor ELMAS, certificate de standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, BS OHSAS 18001:2008, SR EN ISO 50001, CE 2003, precum si experienta si profesionalismul angajatilor este recunoscuta de numerosi clienti din Romania. De la inceputul anului 2005 producem in Romania, o gama completa de poduri rulante ELMAS, sub licenta DEMAG, pentru sarcini cuprinse intre 1 tona si 200 tone, si ecartamente de pana la 35 metri. Deasemenea realizam si o gama completa de produse made in Romania: ascensoare personalizate, ascensoare auto, macarale pivotante, macarale portal, platforme pentru materiale, dispozitive de ridicare a sarcinilor, sisteme de monitorizare de la distanta a instalatiilor. Dispunem de un laborator performant pentru realizarea activitatii de cercetare-dezvoltare-inovare, care poate efectua lucrari de incercari la tractiune-compresiune, determinari si incercari de rezilienta, metalografia imbinarilor sudate, examinari distructive, examinari nedistructive, analize compozitie chimica materiale, determinari ale duritatii metalelor, verificari si teste hidraulice, determinari caracteristici de lungime si masa, cercetare in domeniul electronicii industriale aplicate. Avem capacitatea de a oferi diferite structuri/constructii metalice, conform celor mai exigente cerinte ale clientului. Asiguram solutii la cheie (hale metalice sau constructii industriale) echipate integral cu diferite instalatii de ridicat necesare realizarii unei productivitati ridicate a afacerii dumneavoastra. Datorita extinderii capacitatii de productie putem realiza 500 de tone de constructii metalice pe luna. Elmas - Specialistul Regional in domeniul Instalatiilor de Ridicat.

 • Activitatile zilnice cu incarcaturi grele presupun o solicitare maxima de experienta, responsabilitate si precizie. In compania noastra omul si utilajul alcatuiesc un intreg iar prestarea de servicii este intotdeauna de calitate si la timp demonstrand ca putem satisface nevoile clientilor nostri. Gama noastra de servicii cuprinde inchirierea de nacele, platforme de lucru la inaltime telecopice autopropulsate, automacarale de pana la 500 de tone si trailere pentru transport agabaritic. Totodata oferim si servicii specializate de relocari industriale pe care le indeplinim folosint echipamente precum rolele electrice, cadrele hidraulice de ridicare, stivuitoare de pana la 10 tone si platforme tractabile pe role.

 • PROlift este cea mai completa marca din Romania in ceea ce priveste sistemele de ridicare. Produsele distribuite si/sau fabricate de noi au toate agrementele sau certificatele pentru a putea fi folosite in domeniul maritim, industrial, al constructiilor civile sau industriale. Tipurile de produse comercializate: - palane manuale, electrice si pneumatice; - chingi textile (chingi cu gase, chingi circulare, chingi de ancorare); - cabluri metalice si accesorii pentru cabluri; - cabluri metalice de tractiune; - lanturi si accesorii pentru lanturi; - snururi, franghii si parame; - clesti (tabla, teava, rulouri, sina, etc.); - winch-uri, tirfoare si scripeti; - cricuri, magneti si cantare; - transpaleti si carucioare de sarcina; - grinzi de ridicare si macarale. Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate, in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile. Suntem convinsi ca putem evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea, utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa realizam produse de cea mai buna calitate. Dotarile noastre includ cea mai mare presa hidraulica pentru sertizat cabluri din Romania, cu o capacitate maxima de 2.000 de tone forta si un diametru maxim de strangere de 102 mm (4 toli), 6 prese similare cu o sarcina de 300 de tone forta si cel mai mare banc de testari mecanice instalat in Romania, avand capacitatea de 300 de tone forta. Din suprafata de peste 4.000 de mp utili a sediului nostru central din Constanta, mai mult de 3.500 de mp sunt alocati spatiului de stocare a produselor pe care le comercializam, ceea ce ne permite sa onoram majoritatea comenzilor primite in maxim 24 de ore de la primirea lor. Chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutia potrivita pentru acesta. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostri. In atentia institutiilor bugetare - suntem prezenti in platforma SEAP! Siguranta si calitate. Viata este mai importanta decat pretul! www.PROlift.ro

 • Compania este specializata in producerea de lifturi mobile. Cu alte cuvinte, Arons Lift reprezinta solutia profesionala pentru servicii externalizate in domeniul lucrului si accesului la inaltime destinate oricarui jucator competititv implicat in domenii specifice (constructii, intretinere, iluminat public, etc.).

 • S.C. Urban Prod Invest S.R.L. vinde si cumpara cuplaje si frane electromagnetice, aparate masura-control (AMC), scule aschiere si nu numai. Asiguram seriozitate si servicii de calitate. Vindem si Cumparam: - Cuplaje electromagnetice - Placute vidia - Sarma si banda nichelina - Frane elecromagnetice - Contactori - Universale de strung - Freze din carbura - Burghie - Cutite marathon - Ridicatoare hidraulice. Produsele pot fi noi sau folosite.

 • Sc Bia Impex Srl comercializeaza si distribuie o gama variata si completa de produse si accesorii de ridicare si ancorare. Produsele noastre sunt fabricate in Germania si sunt insotite de certificate de conformitate si garantie. Va prezentam site-ul nostru web: www.biaimpex.ro, unde puteti vizualiza o parte din produsele noastre. Siguranta dumneavoastra, prioritatea noastra!

 • Firma Promac continua o lunga traditie in domeniul proiectarii, executiei, montajului, repararii si intretinerii, expertizarii masinilor si instalatiilor de ridicat, precum si al utilajelor de constructii. Compartimentul nostru tehnic si de executie a reusit sa convinga beneficiari ca Alstom, Gas de France,Sise Electrica, Henkel, Danex, Metrorex etc ca, solutiile noastre sunt dintre cele mai bune. Podurile rulante, monoraiele, macaralele pivotante, macaralele capra, dispozitivele si mecanismele de ridicat realizate de PROMAC sunt extrem de fiabile si adaptate cerintelor clientului. Reparam si modernizam automacarale, nacele, platforme, elevatoare, buldoexcavatoare, excavatoare, incarcatoare, picoane, motoare, instalatii hidraulice. Importam piese de schimb, electropalane si palane, componente hidraulice (pompe, distribuitoare, supape, furtune, filtre etc) Lucram cu marci de genul: MISIA, PODEM, SKLADOVA, STREETCRANE UK. Atelierul nostru de reparatii este bine dotat si beneficiaza de experienta unor angajati bine pregatiti.Mai multe despre noi pe: http://www.promac-macarale.ro Va asteptam sa apelati la serviciile noastre, pentru ca impreuna: "SA INVINGEM TOATE GREUTATILE!"

 • Firma GD Masini de Ridicat Srl vă oferă solutii standard si speciale in domeniul tehnicii de ridicare si manipulare a mărfurilor. Principalul nostru domeniu de activitate este proiectarea, fabricarea, montajul si service-ul de poduri rulante, macarale industriale, platforme de ridicare marfă, electropalane, echipamente hidraulice, dispozitive de ridicat cu vaccum si diverse dispozitive de ridicare si manipulare. GD Masini de Ridicat SRL este Autorizat ISCIR pentru servicii de montaj si service a instalatiilor de ridicat, este atestat INSEMEX pentru montaje in medii AntiEX, foloseste un sistem de management al calitatii ISO9001/2008 validat de INTERTEK. Seriozitatea in abordarea fiecărui proiect in parte, calitatea lucrărilor efectuate, promptitudinea in executarea acestora, fac din GD Masini de Ridicat SRL un partener de inncredere pe termen lung.

 • Aros este o companie cu capital integral romanesc si isi propune sa devina un furnizor important de componente si echipamente din domeniul instalatiilor de ridicat si de alimentare electrica. In prezent suntem distribuitor in Romania pentru companiile: - STEMMANN Technik GmbH Germania, componente si sisteme de transfer al energiei electrice, pneumatice si hidraulice - DONATI Sollevamenti S.r.l. Italia, gama completa de poduri rulante si electropalane - SILVERSTONE AB, echipamente si dispozitive de ridicat si manipulat marfuri si paleti Va stam la dispozitie cu un consulting calificat in alegerea celor mai bune solutii in functie de cerinte specifice.

 • Firma Prangl, unul din liderii europeni de prestari servicii inchiriere de utilaje de ridicat este prezenta acum si pe piata din Romania. Sediul principal este in Austria. In spatele grupului de firme Prangl, sta o experienta indelungata, de peste 45 de ani de activitate de manipulare marfuri si personal. Activitatile noastre de zi cu zi constau in manipularea sarcinilor grele. Activitatea noastra principala este inchirierea de macarale mobile (automacarale) si nacele pentru lucru la inaltime, precum si efectuarea de transporturi agabaritice. Pentru a putea desfasura aceste activitati cat mai perfect posibil, investim mult timp si un capital imens. Scopul nostru este sa va usuram si sa va scurtam considerabil munca pe care o depuneti. Proiectul dvs este provocarea noastra ! Va puteti baza pe punctele noastre forte mentionate mai jos: *** Flexibilitate – Reactia rapida este la noi permamenta. Dorinta noastra este, sa indeplinim si cerintele spontane ale clientilor nostri. Acest lucru este cu putinta, datorita parcului auto vast pe care il detinem. *** Siguranta – Siguranta in munca, se bucura la noi de cea mai mare prioritate Siguranta si Sanatatea, in domeniul constructiilor ocupa pe zi ce trece un loc tot mai important. Firma Prangl nu a ocolit cheltuielile cu scolarizari in domeniul SSM, ci a investit si investeste in continuare in siguranta angajatilor, drept dovada sta certificatul SCC**. *** Consultanta si Service – Va sprijinim atat cu vorba cat si cu fapta Pozitia noastra din piata europeana ne-am dobandit-o prin natura serviciilor pe care le prestam. In centrul stradaniei noastre e mereu consultanta clientilor nostri. Indiferent de dimensiunea santierului dvs, reprezentantii nostri, va stau mereu la dispozitie. *** Totul dintr-un singur loc – Specialistii nostri duc proiectul dvs la indeplinire. Transmiterea cat mai multor detalii, va garanteaza o indeplinire si mai rapida a proiectului dvs. Datorita segmentelor de servicii pe care le oferim (inchiriere macarale, inchiriere nacele, platforme de lucru la inaltime & telehandlere, si transport agabaritic), toate etapele proiectului dvs, pot fi executate de catre acelasi furnizor. Asadar aveti o singura persoana de contact, iar datorita acestui fapt se elimina multe divergente. Apeland la serviciile noastre, puteti fi sigur ca faceti alegerea perfecta! Firma noastra va prezinta cea mai buna oferta de pret pentru inchirierea utilajelor de ridicat dupa cum urmeaza: - inchiriere automacarale cu brat telescopic si cu brat zabrelit: Solicitati o oferta de pret pentru macarale de 35 to, macarale de 40 tone, automacara de 50 tone, macara auto de 60 tone, macarale cu brat telescopic de 70tone, macara pe pneuri de 80 to, macarale de 100tone, inchiriere macarale de 120 tone, automacarale de 160to, macarale cu brat telescopic de 200 tone, automacarale de 250 tone, macarale de 300 tone, macara 350 to, inchiriere macara de 500 tone, macara cu brat zabrelit de 600 tone. - Inchiriere nacele si platforme autoridicatoare: Va prezentam o oferta buna de pret pentru inchiriere nacele telescopice si articulate cu inaltimi cuprinse intre 16 si 43m. (Nacela articulata 16m, nacela telescopica 20metri, nacela articulata 25metri, nacela 28m, nacela 34 metri, nacele de 40, respectiv 43 de metri). Deasemenea flota noastra cuprinde platforme tip foarfeca cu inaltimi cuprinse intre 8 si 18m. - Inchiriere stivuitoare si telehandlere: Apelati cu incredere la noi cand este vorba sa inchiriati la cel mai bun pret (oferta imbatabila) stivuitoare si telehandlere. Livram din stoc telehendlere cu tonaj cuprins intre 2,5-6 tone. Lungimi de brat telescopic intre 6 -21m. Telehandlerele noastre pot fi dotate cu accesorii suplimentare. Firma Prangl Romania este prezenta in Romania cu 3 sedii: Bucuresti, Sibiu si Timisoara Nr Telefon: zona de Sud: 0749 223 857 si 0742 159 340 Zona Centru Nord: 0754 091 254 Zona de Vest: 0756 111 456 Site: www.prangl.ro, www.prangl.com E-mail: office@prangl.ro

 • Firma ENDERO Limited livreaza in Romania o gama variata de masini, utilaje si instalatii industriale 1. Masini de Constructii; Incarcatoare, Excavatoare, Buldoexcavatoare,Gredere, Cilindri compactori, Macarale (fixe si mobile), Pompe de Beton, Malaxoare pentru statii de betoane, Buldozere, Masini pentru drumuri, Freze asfalt si masini pt reabilitarea covor asfalt, Statii asfalt, Sapatoare de santuri, Instalatii foraj, Concasoare, instalatii sortare, etc 2. Masini de transport marfa si persoane; Camioane, Cap-Tractoare, Autobasculante, Semiremorci Trailere, Cimentruck-uri, Autocisterne, Autobetoniere, Autobuse, Microbuse, etc. 3. Masini agricole: Combine si Tractoare, Remorci cereale, Recoltatoare. Cisterne si tancuri lapte, etc. 4. Instalatii si utilaje industriale si energetice; generatoare curent, linii complete, etc Pozitiile 1-4 sunt noi sau “second hand”. Se livreaza la comanda dupa definitivarea contractului cu banca de leasing sau clientul. Birourile firmei ENDERO Ltd. se afla in Nürnberg, zona portuara (canal Dunare-Main-Rin) la intersectia principalelor autostrazi: Berlin-München- Praga- Wiena (via Passau)- Stuttgart-Frankfurt. Cereri de oferta vor fi corespunzator prelucrate. Numerosi clienti ai firmei ENDERO Ltd pot confirma desfasurarea corecta a afacerilor, calitatea marfii livrate si lipsa oricarei reclamatii. Finantare leasing (derulare formalitati in mod gratuit) se asigura prin intermediul bancilor de leasing cu care colaboram in Romania. Vizitati pt. informatii www.enderoutilaje.ro si www.stocuri.com (accesati va rugam bannerul dreapta ENDERO Limited unde se pot vedea o parte din ofertele noastre).

 • TehnicControl este o societate autorizata RSVTI ISCIR pentru supravegherea si verificarea echipamentelor si instalatiilor ISCIR. Societatea ofera servicii de RSVTI pentru verificarea si autorizarea echipamentelor stivuitoare, elevatoare, macarale, poduri rulante, autorizare personal: stivuitoristi, macaragii, legatori de sarcina, manevranti.

 • Sc TechnicAs MS Srl este o companie dinamica, specializata in furnizarea de solutii complete pentru diferite activitati in industria romaneasca. Misiunea companiei este de a deveni un furnizor de varf cu acoperire nationala, usor de contactat si cu o gama completa de solutii in sectorul constructiilor, industriei, agriculturii si in aproape toate sectoare ale economiei, unde valoarea inseamna dezvoltarea unui parteneriat avantajos in ambele sensuri, in care orientarea catre satisfactia si fidelizarea clientului conteaza in primul rand. Tehnologia de ultima generatie impletita cu priceperea si competenta unei echipe creative si dinamice, acopera in permanenta comunicarea cu clientii nostrii oferind solutii inovative adaptabile oricarei nevoi a acestora. Produsele noastre: 1. UTILAJE DE CARIERA SI BALASTIERA * alimentatoare * concasoare * ciururi de sortare * utilaje de purificare * benzi transportoare. 2. INSTALATII MAGNETICE * magneti de ridicare * separatoare de metale * mese magnetice 3. SISTEME DE CONDUCTORI * tamburi pentru cabluri si furtune * cabluri flexibile, speciale * colectori de curent electric * sine de curent izolate * cabluri suspendate * lanturi portcablu 4. MANIPULARE CU VACUUM * pentru placi din neferoase * pentru placi din lemn * pentru placi din marmura * masa de fixare cu vacuum 5. MACARALE SI PIESE PENTRU MACARALE * frane pentru macarale * limitatoare-tampon * limitatoare de greutate * limitatoare de cursa * claxoane, sirene * radiocomenzi Tel. +40726316393 Tel/Fax +40265318657 www.technicas-srl.ro www.technicas.ro

 • Niktrade este un nume binecunoscut in piata industriala si de constructii. Furnizam echipamente de ridicare, fixare si ancorare, produse abrazive, echipamente de lucru si protectie. Oferim calitate in produsele si serviciile noastre, alaturi de seriozitate si preturi competitive ! Asteptam cu interes sa ne contactati la tel. 0721339952; 0723090700 sau pe-mail: office@niktrade sau sales@niktrade.ro