Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Utilaje de Manipulare & Altele - Masini si Utilaje Industriale: 253 companii
 • GM Agrotehnic Proiect asigura proiectarea instalatiilor de receptie, curatare, uscare, transport si depozitare cereale in silozuri metalice sau magazii, asistenta tehnica la montaj si punere in functiune. De asemenea realizeaza distributia echipamentelor componente pentru aceste instalatii, piese de schimb, avand relatii de colaborare cu furnizori de marca din domeniu.

 • Sc. Firma TwinBusch Srl. Romania este specializata in distribuirea echipamentelor profesionale pentru ateliere auto (autoservice) si ofera la preturi avantajoase o gama larga de produse, printre care: elevator cu doua coloane, elevator cu 4 coloane, elevator tip foarfeca, elevator ingropat, masina de jantat, masina de echilibrat, accesorii pentru ateliere auto, echipamente autoservice, echipamente de vulcanizare.

 • Activitate din 2005, firma noastra are preocuparea in fabricarea produselor de inalta calitate. In fabrica noastra producem cabluri, chingi, sufe, precum si sisteme pentru ridicat sarcini. Inalta calitate a produselor noastre corespund tuturor cerintelor. Lista noastra de produse este completata de vasta oferta de accesorii a firmei noastre partenere.Pentru a veni in intampinarea clientiilor va facem cunoscut gama noastra de echipamente de ridicat pe site www.cabluritractiune.ro

 • Incepand cu 2002, Sc Snogal Srl va pune la dispozitie spre comercializare si inchiriere o gama completa de electro si motostivuitoare cu furci frontale sau laterale, echipamente de depozit, transpaleti hidraulici manuali, utilaje pentru constructii, excavatoare, cilindrii compactori, maiuri compactoare, nacele pentru lucru la inaltime, generatoare curent, compresoare aer, utilaje pentru dezapezire, etc.

 • Societatea comerciala Kinetech Distribution SRL a fost infiintata in anul 2005, ca o societate cu capital integral romanesc. Brandul Kinetech Distribution SRL este marca inregistrata la Osim. Kinetech Distribution SRL isi desfasoara activitatea in domeniul distributiei si comercializarii produselor si echipamentelor de ridicat, precum si a sistemelor de cantarire. Principiile noastre sunt: 1. Calitatea e pe primul loc. In domeniul in care activam lipsa calitatii nu insemna numai costuri banesti, ci costuri omenesti. Cele mai multe firme se lupta sa livreze produse la preturi cat mai mici, in detrimentul calitatii. Noi am invatat impreuna cu partenerii nostri "calitatea reduce costurile". Achizitionati produsele noastre si veti constata si dvs. ca durata de utilizare este mult mai mare decat a celorlalte produse. 2. Preturile accesibile si de la an la an mai mici. Suntem loiali cu clienti nostri. Negociem an de an preturile cu furnizorii nostri si oferim reduceri pentru clienti nostri functie de volumul de achizitii realizat anul anterior. Nu e nevoie sa solicitati acest lucru, veti fi instintati. 3. Ne ocupam pana la capat. Indiferent unde va aflati in Romania, Societatea noastra va livreaza produsele in cel mai scurt timp posibil, fie prin intermediul agentilor nostri, fie printr-o firma de curierat atent aleasa. Costul transportului este suportat de noi. In acest fel veti putea cuantifica mai exact costul achizitie produselor dvs. 4. Service produse in cel mai scurt timp posibil. Raspundem solicitarilor dvs. in cel mai scurt timp posibil. Remediem defectiunea, iar daca produsul este defect si nu poate fi reparat imediat, va livram un produs de service, pentru a va putea desfasura activitatea fara intrerupere. 5. Va informam asupra inovatiilor in domeniu. Luna de luna, societatea noastra va transmite noile inovatii in domeniu, preluate de la furnizorii nostri, precum si din reviste de specialitate din toata lumea. COMPANIA DE CARE AVETI NEVOIE !

 • Experienta de peste 25 ani in domeniul reparatiilor, autorizati ISCIR reparatii, intretinere si montaj pentru: Automacarale, macarale tip pod rulant, Motostivuitoare, Elevatoare auto, Nacele si platforme autoridicatoare, Macarale montate pe camion, macrale portic, etc. Reparam si montam Limitatoare electronice de sarcina si moment pentru toate tipurile si marcile de macarale Efectuam diagnoza, reparatii mecano-electro -hidraulic la utilaje constructii (buldozere, excavatoare , dumpere, incarcatoare frontale autogredere, compactoare, etc.) marcile Volvo, Komatsu, Caterpilar, O&K, Hitachi, CASE, etc. Reparam echipamente hidraulice ( pompe , distribuitoare, picoane, incarcare azot , etc) . Reparatii cutii de viteze hidramate,convertizoare hidraulice pentru utilaje Reparatii motoare (Deutz, Perkins, Volvo, Liebherr, etc.) utilaje Avem trei ateliere (Timisoara , Craiova si Dr Tr Severin) de unde putem si sa ne deplasam la solicitarea d-vs cu echipaje de service mobil.

 • Reprezentant al Albert Fezer Maschinenfabrik GmbH: producator german de echipamente si sisteme de manipulat, ridicat si transportat prin ventuze si tehnologie de vacuum. Producator de ventuze, pompe de vacuum, generatoare de vacuum. Subansamble de vacuum, pompe si generatoare de vid. Sisteme pneumatice de manipulat, ridicat si stivuit. Scule pneumatice pentru fixare in vederea prelucrarilor mecanice si sudura. Aplicatii in industria metalurgica, industria sticlei, industria lemnului si a mobilei, industria alimentara, industria de constructii si de prelucrare a pietrei si a marmurei, industria hartiei, depozite, mori.

 • BEN-JON Stivuitoare cu sediul in Comanesti-Bacau, este o firma cu capital Romano-Austriac si are ca principal obiect de activitate comercializarea si intretinerea de Stivuitoare Noi si Revizuite. Din gama Stivuitoarelor Noi, BEN-JON este dealer pentru urmatoarele marci: - Clark - inventatorul stivuitorului - Mas - Stivuitoare de teren 4x4 si 4x2 - Mitsubishi - Motostivuitoare si Electrostivuitoare - Pramac - Stivuitoare, Transpaleti si Generatoare Pentru stivuitoarele noi, Ben-Jon asigura garantie de 2 ani in limita a 2000 ore de functionare, Stivuitoarele Folosite oferite de Ben-Jon sunt revizuite integral si beneficiaza de Garantie 6 luni sau 500 ore de functionare, impreuna cu dosarul complet necesar autorizarii ISCIR. Printre marcile de stivuitoare folosite comercializate de Ben-Jon fac parte: - CLARK, STILL, LINDE, HYSTER, NISSAN, KOMATSU, KALMAR, MANITOU, MITSUBISHI, TCM, JUNGHEINRICH, YALE, TOYOTA, CATERPILLAR, HYUNDAY. BEN-JON asigura urmatoarele servicii: - Carti tehnice - Service autorizat ISCIR la sediul nostru sau mobil. - Garantie si asistenta - Revizii complete - Piese de schimb pentru orice model de stivuitoare - Cauciucuri + Montaj - Furtunuri hidraulice - Generatoare - Servicii RSVTI.

 • Firma noastra desfasoara activitati de vanzare si inchiriere schele autoridicatoare, nacele, schele mobile, schele pentru fatade, echipamente de ridicat, bob lift-uri, ascensoare de santier pentru marfa si persoane, elevatoare de marfa si persoane pentru santier, elevatoare pentru materiale, utilaje pentru lucrul la inaltime, masini si sisteme de ridicat, utilaje manipulare santier, platforme verticale pentru interior si exterior, aparate de tractiune si ridicare, palane, scripeti, electropalane-elevatoare electrice, sisteme cofrare si sprijin maluri, betoniere si malaxoare, concasoare, echipamente pentru asfaltare si marcaje rutiere, minidumpers si roabe. Masini si utilaje pentru constructii: masini de taiat placi ceramice, unelte si dispozitive pentru taiat faianta marmura si gresie; masini de taiat materiale de constructii, masini de taiat lemn, masini de taiat asfalt si beton, aparate cu parghie pentru taiere fier beton, aparate cu parghie pentru fasonat fier beton, clesti profesionali de taiat fier beton, aparate cu parghie pentru taiat dale/placi pavaj; clesti de taiat cabluri, masini de taiat fier beton portabile electrohidraulice, masini pentru taiat fier beton, masini confectionari etriere, masini de fasonat automate, masini combi de taiat si fasonat, masini industriale de prelucrat fier beton, roboti de fasonat etriere direct din colac.

 • SPS Company a inceput activitatea in comertul cu echipamente, piese de schimb si consumabile industriale, din import, pentru a sprijini activitatea producatorilor din sectoarele industriale, furnizand produse originale care sa respecte raportul calitate-pret, si nu in ultimul rand, termene de livrare cat mai scurte. Oferind produse si servicii profesionale si de inalta calitate SPS Company a fost acceptata ca reprezentant unic pentru Romania a firmei Jochen Oberrecht Gmbh - Germania, ca furnizor de piese de schimb pentru linii de imbuteliere (KRONES, KHS, SIMONAZZI, O&H, HEUFT, e.t.c) precum si al firmei KEOFITT A/S-Danemarca, leader mondial in productia de ventile aseptice si echipamente de prelevare a probelor microbiologice. Odata cu experienta acumulata a urmat o diversificare a produselor si serviciilor oferite, astfel ca SPS Company a inceput productia de role transportoare si conveioare. Calitatea rolelor si transportoarelor produse fiind identica cu ale unor firme de elita pe plan international, deoarece toate componentele pentru productia rolelor transportoare sunt importate din Germania, avind acelasi furnizor ca si marii producatori de role.

 • Top Diesel este o societate comerciala cu capital integral privat specializata in urmatoarele activitati: I. Reparații complexe ale motoarelor termice străine și romanești ce echipează grupuri de forță mobile sau staționare Repararea motoarelor este realizata folosind piese originale, din import și/sau indigene fiind urmata de incercarea acestora pana la obținerea performantelor in funcționare, similare cu ale unui motor nou. II. Reparații capitale, servicii de intreținere și probe de punere in funcțiune pentru stivuitoare, autorizație ISCIR nr. 250/2008: moto- și electro-: JUNGHEINRICH, TOYOTA, HYUNDAI, NISSAN, TCM, HYSTER, CLARK, LINDE, CATERPILLAR, BALKANCAR etc. III. Reparații capitale sau parțiale pentru cutii de viteze mecanice sau hidramate, de fabricație romaneasca sau străină. IV. Reparații capitale sau parțiale pentru echipamente de injecție de proveniența străina sau romanească. Produsele se livrează după testarea și reglarea pe banc specializat. Garanția acordata pentru o reparație capitala este de 12 luni pentru manopera și piesele inlocuite in condițiile respectării normelor de exploatare și ale unei intrețineri corecte. La acestea se adaugă activitatea de service in garanție și post garanție (inclusiv full-service), absolut necesara pentru asigurarea unei funcționarii continue și corecte a mașinii (motor, utilaj, etc).

 • Firma produce furtunuri hidraulice de joasa, medie si inalta presiune; comercializam furtunuri industriale, sisteme profesionale de ridicat si manipulat (palane, electropalane, sisteme de ridicat cu lant, cablu sau chingi, chingi textile, cricuri hidraulice).

 • Mecadon Srl. importa si comercializeaza echipamente si accesorii pentru ridicat, manevrat si ancorat sarcini : - Chingi circulare, chingi cu urechi de ridicare, chingi de ancorare fabricate din poliester de inalta rezistenta, in conformitate cu normele EN 1492-1, EN 1492-2, EN 12195-2. - Sisteme de ridicare cu chingi prevazute cu unul, doua, trei sau patru brate si variate terminatii si accesorii in functie de specificatiile clientului; - Lant de ridicat si manevrat grad 80 si grad 100 pentru uz industrial; - Lant calibrat; - Sisteme de ridicare cu lant prevazute cu unul, doua, trei sau patru brate si variate terminatii si accesorii in functie de specificatiile clientului; - Accesorii pentru lant de ridicare: cuple lant, carlige tip Clevis, carlige tip Clevis autoblocante, carlige turnatorie, carlige cu inel si siguranta, carlige cu inel si siguranta rotative, inel simplu, inel triplu, chei de tachelaj tip omega, chei de tachelaj drepte; - Sisteme de ancorare cu lant (pentru ancorat piese sau utilaje grele, transport cargo, feribot, etc); - Cabluri de tractiune din otel, cabluri de ridicat sarcini (sufe) si sisteme de ridicare cu cablu din otel cu unul, doua, trei sau patru brate si variate terminatii si accesorii in functie de specificatiile clientului; - Accesorii pentru ancorare (bride, rodante, intinzatori); - Palane manuale cu lant, palane cu levier; - Electropalane cu lant; - Trolii manuale cu cablu (tirfoare), cricuri cu cremaliera; - Trolii manuale si electrice, trolii diesel, hidraulice, pneumatice; - Magneti de ridicare, electromagneti, electromagneti tip grinda pentru ridicare; - Cantare de macara, transpaleti cu cantarire, cantare auto; - Cleme (clesti) pentru ridicat si manevrat tabla, profile, grinzi, butoaie, etc.; Pentru detalii, oferte, comenzi va rugam sa ne contactati.

 • Kinetech Industry este importator de echipamente si dispozitive de ridicat sarcini. Caliatea si fiabilitatea produselor comecializate de Kinetech Industry este deosebita aceste afirmatii fiind probate prin teste sau incercari ale produselor. Date de contact: Tel./ Fax: 0236.313013 Tel./ Fax: 0236.466372 Mobil: 0723694919 Site: www.kinetech.ro

 • Compania Elmas Srl din Brasov, societate cu capital integral privat romanesc si cu o vasta experienta in domeniul instalatiilor de ridicat (poduri rulante, stivuitoare, ascensoare, scari rulante, echipamente pentru depozitare si sisteme de parcare auto) va poate oferi solutii fiabile si la cheie in sectorul sistemelor logistice. Suntem specialistul regional in domeniul instalatiilor de ridicat, datorita pachetului complet de servicii (Consulting, Suport tehnic, Proiectare, Documentatii tehnice, Expertize&Verificari tehnice, Masuratori topo, Modernizari, Montaj, Intretinere, Servisare) si produse, conceput pe principiul:         Totul dintr-o singura sursa! Reteaua de puncte de lucru (Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Suceava, Timisoara, Targu Mures si Zalau) dezvoltata in decursul anilor, asigura o buna operativitate pentru clientii de pe intreg teritoriul tarii. Calitatea produselor si serviciilor ELMAS, certificate de standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, BS OHSAS 18001:2008, SR EN ISO 50001, CE 2003, precum si experienta si profesionalismul angajatilor este recunoscuta de numerosi clienti din Romania. De la inceputul anului 2005 producem in Romania, o gama completa de poduri rulante ELMAS, sub licenta DEMAG, pentru sarcini cuprinse intre 1 tona si 200 tone, si ecartamente de pana la 35 metri. Deasemenea realizam si o gama completa de produse made in Romania: ascensoare personalizate, ascensoare auto, macarale pivotante, macarale portal, platforme pentru materiale, dispozitive de ridicare a sarcinilor, sisteme de monitorizare de la distanta a instalatiilor. Dispunem de un laborator performant pentru realizarea activitatii de cercetare-dezvoltare-inovare, care poate efectua lucrari de incercari la tractiune-compresiune, determinari si incercari de rezilienta, metalografia imbinarilor sudate, examinari distructive, examinari nedistructive, analize compozitie chimica materiale, determinari ale duritatii metalelor, verificari si teste hidraulice, determinari caracteristici de lungime si masa, cercetare in domeniul electronicii industriale aplicate. Avem capacitatea de a oferi diferite structuri/constructii metalice, conform celor mai exigente cerinte ale clientului. Asiguram solutii la cheie (hale metalice sau constructii industriale) echipate integral cu diferite instalatii de ridicat necesare realizarii unei productivitati ridicate a afacerii dumneavoastra. Datorita extinderii capacitatii de productie putem realiza 500 de tone de constructii metalice pe luna. Elmas - Specialistul Regional in domeniul Instalatiilor de Ridicat.

 • Comercializam si inchiriem: Macarale turn Macarale automontante Macarale turn cu montaj hidraulic Schele metalice Popi Metalici Trepiezi metalici Furci metalice pentru popi Distantiere metalice Distantiere pvc Panouri triplu-stratificate tip doka Grinda H20 Cravate pentru stalpi Montanti (Profile U) Pene pentru cofraje Betoniere Circulare cu masa Masini de fasonat/debitat fier beton Masini de taiat caramida Scule electrice Placi de calare pentru macarale Bene pentru beton Furci pentru macara Rafturi metalice Echipamente de protectia Masini de taiat asfalt Cilindre compactoare Elicoptere pentru beton Grinzi vivrante Vibratoare pentru beton Picioare reglabile pentru schela Roabe Troliu Bara filetata Masini de curatat panouri Morsete pentru schela Ancoraje pentru schela Motocompresoare Generatoare Cofraje metalice Fortza.ro este reprezentant oficial in Romania pentru San Marco International Srl Italia, firma lider producatoare de macarale. Suntem specializati in vanzarea si inchirierierea de macarale, autorizati ISCIR pentru montajul, reparatia si intretinerea macaralelor cu o sarcina de pana la 100 t/f. Puncte de lucru: Medias Jud. Sibiu / Ghimbav Jud. Brasov / Tunari Jud. Ilfov / Clul-Napoca Jud. Cluj.

 • Comercializam si inchiriem: Macarale turn Macarale automontante Macarale turn cu montaj hidraulic Schele metalice Popi Metalici Trepiezi metalici Furci metalice pentru popi Distantiere metalice Distantiere pvc Panouri triplu-stratificate tip doka Grinda H20 Cravate pentru stalpi Montanti (Profile U) Pene pentru cofraje Betoniere Circulare cu masa Masini de fasonat/debitat fier beton Masini de taiat caramida Scule electrice Placi de calare pentru macarale Bene pentru beton Furci pentru macara Rafturi metalice Echipamente de protectia Masini de taiat asfalt Cilindre compactoare Elicoptere pentru beton Grinzi vivrante Vibratoare pentru beton Picioare reglabile pentru schela Roabe Troliu Bara filetata Masini de curatat panouri Morsete pentru schela Ancoraje pentru schela Motocompresoare Generatoare Cofraje metalice Fortza.ro este reprezentant oficial in Romania pentru San Marco International Srl Italia, firma lider producatoare de macarale. Suntem specializati in vanzarea si inchirierierea de macarale, autorizati ISCIR pentru montajul, reparatia si intretinerea macaralelor cu o sarcina de pana la 100 t/f. Puncte de lucru: Medias Jud. Sibiu / Ghimbav Jud. Brasov / Tunari Jud. Ilfov / Clul-Napoca Jud. Cluj.

 • Suntem firma cea mai stabila in domeniul instalatiilor de ridicat din zona cu gama de la10 la 160 tone si fabrica noua de macarale ce vor avea cel mai mic pret posibil cca 70% comparativ cu alt produs similar european.

 • Dani Tehnoserv,  va ofera piesele de care aveti nevoie pentru reparatia Locomotivelor LDH si LDE. Dispunem de stocuri cu piese noi si sh, colaboram cu diverse compani care produc materiale feroviare cat si cu compani care presteaza servicii de reparati locomotive, oferim transport oriunde in tara.

 • Societatea noastra ofera servicii de consultanta si vanzari in domeniul utilajelor industriale, utilaje de stivuire, linii de procesare si/sau productie, utilaje in industria reciclajului, etc. Preturi foarte accesibile de producator, garantie la fiecare produs. Pentru mai multe detalii contactati-ne via mail sau telefonic. Mult succes in afaceri!