Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Unelte Manuale - Unelte & Scule Industriale: 53 companii
 • Eforturile noastre sunt indreptate catre satisfacerea optima e nevoilor clientilor. Cresterea an de an a parteneriatelor a rezultat si ca urmare a diversificarii gamei de produse prin incheierea de contracte cu furnizori interni cum ar fi: BOSCH, MAKITA, COLLOMIX, STIHL, HONDA, STANLEY, RUBI, etc.

 • Societatea noastra are ca principal domeniu de activitate comertul cu materiale nealimentare si in special distributia zonala de uleiuri si lubrifianti LUBRIFIN, TOTAL, a sculelor si dispozitivelor FACOM, UNIOR, MOB-IUS.

 • Societatea noastra este importator direct si distribuitor de scule si unelte de mana profesionale. Marcile importate sunt: BRÜDER MANNESMANN WERKZEUGE (Germany), BGS-technic GERMANY, AmPro-Tools (U.S.A.). Va stam la dispozitie cu informatii legate de produsele noastre.

 • Rothenberger - scule profesionale germane pentru instalatii din tevi, reprezentant oficial Rothenberger pentru Romania: dispozitive pentru eliminarea fitingurilor; dispozitive de presare a fitingurilor; dispozitive si echipamente pentru tevi din plastic; echipamanete pentru desfundat conducte. Pentru mai multe informatii, va invitam sa ne vizitati pagina de web www.rothenberger-romania.ro

 • Societatea noastra incearca sa vina atat in intampinarea distribuitorilor zonali cat si a clientilor finali prin negocierea unor preturi cat mai atractive pentru produsele distribuite pe piata. O gama variata de scule si unelte pentru orice intrebuintare la o calitate superioara marcile PROXXON, FELO, STAHLWILLE sunt gasite in magazinul nostru. De asemenea gasiti o gama mare de produse dedicate muncilor delicate: mini strunguri, strunguri CNC, freze CNC, accesorii pentru strunguri si freze, masini de finisat, masini de frezat sau gaurit, polizoare unghiulare, traforaje, freze, bancuri, minislefuitoare, mini dalte electrice, precum si accesoriile acestora, panze traforaje, lame, pietre de polizat, freze, mandrine, discuri pentru fierastraie, burghie etc. Pentru domeniul auto avem o gama foarte diversificata de scule si unelte, precum si scule speciale dedicate unei marci auto, Audi, Bmw, Opel, VW, Peugeot etc. truse de scule, bancuri de lucru, standuri echipate, clesti, patenti, chei fixe, chei cotite, chei cu clichet, tubulare, surubelnite, biti, chei dinamometrice, endoscoape pentru inspectarea motoarelor fara a fi desfacute, tubulare de impact, extractoare, etc. Pentru orice intrebare sau produs pe care nu il gasiti in pagina va rugam sa ne contactati. Site: http://www.smart-tools.ro.

 • Suntem distribuitori, in zona Sibiu, de: -scule de mana: chei fixe, surubelnite, clesti, biti, ciocane; -aparate de masura pentru marimi electrice: multimetre, clampmetre, testere de izolatie; -aparate de masura pt.marimi fizice: sublere, micrometre, ceasuri comparatoare, truse de cale, benzi si folii calibrate; -mobiliar industrial: bancuri si mese de lucru, dulapuri; -SDV-istica pt ateliere auto: prese arcuri, pivoti, telescoape, bucsi, scuse speciale, exhaustoare gaze, compresiometre.

 • Sc Katech Srl este o companie romaneasca, ce isi propune sa vina in intampinarea nevoilor clientilor sai, oferind o gama larga de produse si servicii de calitate pentru satisfacerea unui numar cat mai mare de cerinţe. Inca de la inceput s-a dorit ca societatea sa se incadreze in cadrul companiilor ce comercializeaza produse premium, lucru ce a fost realizat si apreciat de catre colaboratori, datorita menţinerii in permanenta a unui standard foarte ridicat. In momentul de fata comercializam scule si echipamente profesionale, cum ar fi testerele de tensiune, scule electrice, generatoare, accesorii, abrazive, solutii de însurubare, unelte, compresoare, scule de mâna profesionale, surubelnite, multimetre, echipament electric, unelte si scule de mana profesionale, multimetre digitale, testere de sarcina, scule auto, componente, scule pentru constructii, chei tubulare, scule pneumatice, scule de masura, scule profesionale de mana, consumabile pentru industrie, tester de izolatie, chei fixe, automatizari, scule de mana profesionale, scule pop nit, continuitate, echipamente si scule pentru service auto, burghie, chei dinamometrice, chei imbus, aparate de masura, foarfeci de tabla, testere, testerele si multimetre digitale genti de scule, clesti, surubelnite, chei imbus , truse de scule, testere digitale, genti de scule, scule esd, scule pentru instalatii, chei combinate, clesti ampermetrici digitali, multiplicatoare de cuplu, echipamente service auto, echipamente spatii verzi, echipamente profesionale pentru curatenie,scule electrice,scule pneumatice, compresoare, pompe si motopompe, grupuri electrogene, instrumente de masura si topografie, de la producatori de renume din tarile vest-europene, in special din Germania. Avand o activitate structurata pe trei directii principale de activitate si anume: constructii, industrie si domeniul auto, reusim sa oferim solutii viabile si produse unui numar insemnat de clienti din domenii variate.

 • Total Tools Service Prodimpex, distribuitor autorizat ERBA AUSTRIA & DWT - GERMANIA, este unul din principalii furnizori pe piata Romaneasca de unelte si scule de mana, msini elecrtice (gaurit, debitat, polizat, slefuit, rindeluit, frezat, de gradina) si accesorii, de casa si profesionale folosite in vaste domenii de activitate. (constructii, service auto, vulcanizari, confectii metalice, mobila, lacatuserie, tamplarii, accesorii de taiere, echipamente de ridicat). Produsele sunt practice oricaror nevoi de utilitate. Toate produsele sunt avizate, si garantate de catre producator si se afla in permanenta intr-un stoc suficient pentru a raspunde cu maxima promptitudine oricaror solicitari.

 • Pro Wardein Srl a fost fondata in 2004 in Oradea, judetul Bihor si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Ceea ce isi propune firma Pro Wardein S.R.L este sa ofere produse de calitate ca masini si echipamente industriale, rulmenti, curele de transmisie, simeringuri, lanturi. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Pro Wardein S.R.L. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 2000, Edelweiss Grup S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Edelweiss Grup S.R.L. comercializeaza o gama larga de scule de mana si accesorii (surubelnite, ciocane, chei, discuri, burghie). Firma noastra are o echipa de 16 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Edelweiss Grup S.R.L.. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Edelweiss Grup S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1994, activa pe piata de scule din 1999, Kalman Oster S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Arad si in multe alte zone ale tarii. Cu o echipa cu experienta in domeniul comercializarii de scule, utilaje si accesorii, oferim in principal gama de scule electrice Makita - masini de gaurit, rotopercutoare, masini cu acumulator, masini de slefuit, polizoare unghiulare, precum si gama de motounelte Dolmar - fierastraie cu lant si motocoase. Asiguram reparatii in atelierul service propriu pentru majoritatea sculelor si accesoriilor livrate. Punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea serviciilor oferite. Alte marci distribuite: Narex, Unior, Protool, Festool, Honda, SDMO, Dynapac, Enar, Mikasa, Stone, etc. Kalman Oster Srl. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt argumente care ne recomanda. Kalman Oster Srl. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati direct pe www.koster.ro

 • Mafcom Prod Impex Srl a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 40 angajati, Mafcom Prod Impex S.R.L. importa o gama larga de: scule, echipamente si materiale pentru industrie si constructii, unelte de mana. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Infiintata in anul 2001, Sfera S.R.L este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de peste 30 angajati, Sfera S.R.L comercializeaza o gama larga de: echipamente si materiale de sudura, geenratoare de curent si de sudura cu motor termic, dispozitive si mecanisme de ridicat (poduri rulante, palane, electropalane), discuri abrazive, scule de mana, echipamente de exhaustare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.