Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Unelte de Masurare/ Calibrare - Unelte & Scule Industriale: 13 companii
 • Foarte seriosi!Multumesc!

Bucuresti Importator
 • Infiintata in anul 1993, Kimet Srl este situata in Targu Secuiesc, judetul Covasna. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca pulberi magnetici, aparate de masura si control, lichide penetrante. Firma noastra are un personal de 4 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Kimet S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Secuiesc Importator
 • Firma asigura vanzarea asistata de consultanta, incluzand alegere echipamente pe proiecte, livrare, instalare, punere in functiune, scolarizare, intretinere, piese de schimb. Instalam sisteme complete de masurare pentru cabluri si conductori electrici, profile, tevi si tuburi din plastic si otel, folii din materiale plastice, etc. Sistemele noastre (laser, cu ultrasunete, inductive, cu curenti de inalta frecvante, cu raze X) permit o monitorizare completa a proceselor de fabricatie, raportarea si analiza datelor de masurare. Livram invertoare industriale de joasa si medie tensiune (0,1 -10000 kW), invertoare pentru sisteme solare, actionari pentru instalatii de ridicat, ascensoare, lifturi. Modernizam utilaje si masini din metalurgie, procesare plastic, hartie, cabluri, textile, reciclare, ambalare, tiparire, etc. Proiectam, instalam si livram sisteme cu dispozitive pentru monitorizarea consumului de energie, contoare inteligente, case, cladiri, fabrici inteligente. Retele de comunicatie locale si platforma internet pentru analiza si masurarea consumului energetic. Solutii de realizare de economii si de adaptare programe de consum si tarife posibile.

Sacele Distribuitor
 • Magazin online de scule si echipamente menite sa-ti faca munca eficienta si confortabila. Un spectru larg de produse accesibile pentru oricine: peste 50 de branduri, peste 20.000 de articole, pentru toate categoriile de utilizatori. Preturi avantajoase si multe nivele de discount: discount de 10% pentru primele 100 de comenzi, grile speciale de discount pentru clientii fideli, discounturi speciale pentru cantitate, discounturi speciale pentru valoare, sistem de bonusare prin vouchere.

Bucuresti Importator
 • Nu le putem vedea, nu le putem auzi si nici nu le putem mirosi, insa sunt in jurul nostru si al familiei nostre zi de zi, putandu-ne afecta sanatatea. Este vorba de RADIATIILE ELECTROMAGNEICE. Tot mai multe studii concluzioneaza ca expunerea corpului uman in campuri electromagnetice favorizeaza aparitia diverselor boli mergand de la simple disfunctionalitati si ajungand pana la cancer. Scopul nostru este acela de a gasi mijloace prin care sa minimizam efectele ce decurg din expunerea la aceste radiatii electromagnetice, iar cea mai buna solutie in acest caz este sa ne protejam spatiul in care petrecem cea mai mare parte din zi. Societatea noastra va ofera produse testate si certificate pentru ecranarea radiatiilor electromagnetice. Produsele noastre nu au principii de functionare ezoterice, ci legi fizice, efectul lor find masurabil si cuantificabil. Astfel va oferim perdele pentru ecranarea radiatiilor GSM, tesaturi pentru imbracaminte si lenjerie, vopsele de ecranare pentru pereti. In acelasi timp va oferim si servicii de masurare a intensitatii campului electromagnetic din plaja 200MHz-8GHz (aceasta plaja include telefoane si antene GSM, telefonie DECT, retele wireless, cuptoare microunde, etc.). Safe Solution for Safe Living!

Bucuresti Importator
 • SC GeRo Profi Tools SRL este distribuitor/ importator/ partener autorizat al urmatoarelor firme producatoare: Titex-Germania - scule monobloc din HSS si carburi metalice: burghie, tesitoare, alezoare, largitoare, dupa toate standardele in vigoare. Prototyp-Germania -scule monobloc din HSS si carburi metalice: tarozi, freze, filiere, freze de filetare. Walter-Germania -scule cu placute amovibile pentru operatii de strunjire, frezare, debitare/ canelare, gaurire/ alezare. Kemmler-Germania - portscule si sisteme de portscule, menghine dupa toate standardele in vigoare. Schut-Olanda - aparate si instrumente de masura si control, calibre, masini de control tridimensional. Parlec - USA - capete antrenate pentru MU cu comanda numerica, menghine si dispozitive pentru MU cu masa paletabila. Pramac-Italia - energii alternative: generatoare de curent mono si trifazate, panouri fotovoltaice, panouri solare, mori de vint, eoliene. CNC-Takang - masini unelte cu comanda numerica, cu posibilitatea elaborarii, la cerere, a proiectelor pentru programe de finantare europene. Rix-Germania - benzi, panze si discuri de debitat. SC GeRo Profi Tools SRL este specializata pe oferirea de solutii complete in prelucrarea metalelor si a altor materiale, asigurand pe langa consultanta gratuita, suportul tehnic specializat in alegerea sculelor potrivite aplicatiilor si servicii de consultanta si elaborare a tehnologiei si proiectare CAD/CAM. Experienta personalului societatii noastre dobandita in domeniul distributiei de scule si furnizarii asistentei tehnice in domeniu, portofoliul de produse precum si termenul de livrare la client intr-un timp record de 48 de ore, ne indreptatesc sa afirmam ca putem asigura tot suportul necesar prelucrarilor mecanice, de la suportul tehnic in faza de culegere a informatiilor si a deciziei, pana la livrarea intregii echipari necesare prelucrarii, controlului si implementarea tehnologiei si programelor de prelucrare adoptate, asigurand astfel servicii care nu se regasesc in oferta firmelor aflate pe piata noastra, in termene record.

Brasov Distribuitor
 • Sc Vercaltest Srl a fost înfiintata în anul 2007 si s-a constituit într-un domeniu distinct de activitate, urmând îndeaprope nevoile pietei. Are laboratoare de verificari metrologice autorizate de BRML în conformitate cu SR EN ISO 17025:2005, ofera servicii de etalonari, verificari metrologice si incercari in domeniile: Lungimi, Temperaturi, Umiditate aer/gaze, Continut de apa din produse petroliere, Volume. Garantia si încrederea crescuta în verificarile metrologice efectuate în cadrul SC VERCALTEST SRL, sunt asigurate prin cresterea exactitatii masurarilor cu etaloane de ultima generatie si asigurare TRASABILITATII rezultatelor masurarilor din domeniile mai sus mentionate, la etaloanele nationale ale României.

Sat Dudu, Comuna Chiajna Servicii
 • Personal cu experienta in domeniul hidraulic, oferim diferite componente hidraulice precum si pneumatice, asiguram service hidraulic la utilaje, confectionam furtune hidraulice marca Parker, diferite nipluri si reductii precum si alte componente hidraulice si pneumatice gen: cilindrii, pompe, distribuittoare, senzori, etc.

Arad Distribuitor
 • Suntem distribuitori, in zona Sibiu, de: -scule de mana: chei fixe, surubelnite, clesti, biti, ciocane; -aparate de masura pentru marimi electrice: multimetre, clampmetre, testere de izolatie; -aparate de masura pt.marimi fizice: sublere, micrometre, ceasuri comparatoare, truse de cale, benzi si folii calibrate; -mobiliar industrial: bancuri si mese de lucru, dulapuri; -SDV-istica pt ateliere auto: prese arcuri, pivoti, telescoape, bucsi, scuse speciale, exhaustoare gaze, compresiometre.

Sibiu Importator
 • RomTek, ca unic distribuitor in Romania si Moldova al firmei americane Tektronix, oferă clienţilor săi o gamă completă de echipamente/sisteme de măsură şi control care acoperă întregul domeniu al aplicaţiilor electrice şi electro-optice. Comunicatii de banda larga În domeniul comunicaţiilor de bandă largă solutiile noastre complete de agregare, comutare, transport şi livrare a conţinutului digital (video/voce/date) acopera toate segmentele unei reţele de la nivelul “backbone”-ului (“wireless” sau cablat) şi până la nivelul terminalelor instalate la utilizatorii finali (modemuri, Set-Top-Box-uri, receptoare de satelit). O atenţie deosebită acordăm comunicaţiilor în reţele wireless (3G, WiMAX, Wi-Fi, link-uri OFDM) şi în special comunicaţiilor mobile, precum şi distribuţiei de conţinut digital “over IP” (date, VoIP şi Video over IP, inclusiv IPTV). Audio/Video/TV/Film In plus indiferent de tipul de producţie - audio, video, TV sau film - indiferent daca este vorba de cel mai simplu echipament sau de cel mai sofisticat sistem - studiouri/platouri de producţie, sisteme digitale integrate de producţie şi difuzare a programelor TV, sisteme DI, sisteme de restaurare a înregistrărilor, DSNG-uri sau care de reportaj - RomTek are întotdeauna soluţia (produse şi servicii) care oferă cei mai înalţi parametri de performanţă tehnică şi economică.

Bucuresti Distribuitor
 • Societatea Comerciala IRMES S.A. SIBIU, fost ICEMENERG, desfasoara o activitate de cercetare, proiectare, asistenta tehnica si microproductie pentru solutionarea problemelor de exploatare din centralele termo si hidroelectrice, precum si din alte domenii de activitate. Incepand cu anul 1995, ICEMENERG Sibiu se transforma in societate pe actiuni si are o noua denumire, SC IRMES S.A. Sibiu, iar din anul 1997 societatea a fost privatizata in totalitate.

Sibiu Producator
 • The leading provider of instruments and systems used to detect, identify, quantify and monitor radioactive materials and services for a broad cross-section of institutions for environmental monitoring and restoration, decontamination and decommissioning, nuclear power and safeguarding special nuclear material. The leading provider of dosimetry systems for Radiodiagnostics, Radiotherapy and Nuclear Medicine. The leading provider of instruments and related consumables and services used in the life sciences research and nuclear industries.

Bucuresti Distribuitor
 • Malu Serv S.R.L. din Targu Mures, judetul Mures pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Malu Serv S.R.L. efectueaza servicii de service masini, unelte cu comanda numerica, modernizari. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Principala preocupare a companiei Malu Serv S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Targu Mures Servicii