Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Unelte & Scule Industriale: 50 companii
 • Produse de calitate

Cluj Napoca Producator
 • Gama extinsa pe ...tehnicdepo.ro. Importator si distribuitor de masini si utilaje pentru constructii confectii metalice din Polonia, Ungaria. Unic importator de abrazivi profesionali/ iindustriali BlueShark si sarma de sudura SG2 import China. Distribuitor de masini de taiat gresie-faianta, caramida, asfalt, beton        Norton-Clipper. Distribuitor de echipamente de sudura si consumabile Alfaweld, iWeld/ Ungaria si Most-Polonia.

Paulesti Importator
 • S.C. Mega Scule S.R.L. a fost infiintata in anul 2018 tocmai din dorinta de a intra pe piata si a distribui produsele de cea mai buna calitate la preturi mici. Bazele acestei societatii au fost puse de catre oameni specializati care au lucrat in domeniu peste 10 de ani.

Bucuresti Distribuitor
 • Sc Olitext Srl este reprezentantul oficial in Romania pt corporatia MAX CO LTD Japonia. Scopul sculelor de mana ce le oferim spre vanzare este acoperirea lipsei de forta de munca in domeniul constructiilor, producatorilor de paleti sau alte ambalaje din lemn, fiecare scula facand munca a 5-10 muncitori. De exemplu pistolul pt legat sarma la armaturile din beton (RB 215, RB395, RB 655) realizeaza o legatura in 0,7 secunde cu 3 rinduri de sarma plus innodare, pistolul pneumatic pt insurubat holtzsuruburi foloseste benzi de 100 holtzsuruburi iar timpul de insurubare este 0,4 secunde etc. De asemenea Olitext srl produce cuie pe banda suport sarma prin electrosudare,in role pt pistoalele pneumatice de batut cuie in lemn. Calitatea Japoneza a sculelor MAX este recunoscuta si certificata de cele peste 300 de firme client in toata tara. Distributia sculelor si consumabilelor este asigutata prin parc propriu de microbuze astfel incat putem satisface orice comanda in maxim 48 ore. Reparatiile in perioada de garantie si service postgarantie se efectueaza in 24 de ore de la primirea sculei defecte. Va multumim ca ne-ati ales. Cu stima Ion Postelnicu

Craiova Distribuitor
 • ROM Prest Service Comercializeaza masini unelte noi si second hand. Societatea noastra a fost infiintata in anul 1993 si este certificata in sistemul de management al calitatii SR EN ISO 9001:2001, pentru urmatoarele domenii de activitati: Reparatii si service echipamente tehnologice, masini unelte, masini electrice, masini de injectie mase plastice, masini de deformare plastica (prese, ghilotine), masini pentru prelucrarea lemnului. comercializare piese de schimb pentru masini unelte, accesorii, scule si dispozitive, inclusiv masini unelte. Executie piese de schimb, prelucrari prin aschiere, constructii sudate, constructii metalice, echipamente tehnologice, utilaje noi, instalatii electrice, electronice si automatizaria. De asemenea va oferim urmatoarele servicii: - Reparatii si service masini unelte si utilaje in regim de abonament. - Reparatii motoare si instalatii electrice. - Reparatii ghilotine si abkanturi - mecanic, hidraulic, electric. - Reparatii masini de tamplarie lemn si pal. - Reparatii masini de fasonat otel beton OB/PC. - Reparatii utilaje tipografice si cartonaj. - Montaj afisaj cote digitale ''Amo Austria''. Suntem dealarii autorizati ai acestei societati pentru Romania, asiguram service, garantie, post garantie si piese de schimb. - Executam in mod curent reparatii masini - unelte pentru beneficiari din sistemul energetic, constructii, industria lemnului, tipografie. - Piese de schimb pentru masini unelte, sdv-uri, cuplaje si frane electromagnetice, reconditionari piese diverse. - Service, reparatii si prelucrari prin aschiere (strunjire, frezare, rectificare, alezare, gaurire, danturare) la atelierul nostru din incinta S.C. Bega-utilaj S.A. din b-dul Fizicienilor (intrarea prin str. Nicolae Pascu nr. 61-63) sector 3, Bucuresti. Pentru alte masini si utilaje ce nu sunt prezente pe acest site, va rugam se ne contactati sau sa ne vizitati showroom-ul din B-dul Energeticienilor nr. 13-15 sector 3, din incinta S.C. AGAM - intrarea dinspre Bd. Fizicienilor. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati! Cu stima, Director General Marian Zaharescu Tel.: 0722.218.357

Bucuresti Servicii
 • Camardu, din 1997 furnizam scule, echipamente si utilaje pentru mai multe domenii de activitate, in toata Romania. Un client multumit, un client de-al nostru! Web: www.camardu.ro Shop: https://comenzi.camardu.ro

Timisoara Distribuitor
 • Companie de import si distributie a unei game largi de produse de bricolaj, de la baterii sanitare si accesorii pentru baie pana la betoniere si scule electrice. Colaboram cu exportatori din Ucraina, Rusia, Bulgaria, China. Detinem puncte de vanzare in    doua locatii din Complexul Doraly (P6 stand 95 si Z stand 70) si Dragonul Rosu magazinul 302-303 precum si sediul central din Soseaua de centura, la intrarea in Tunari. Vindem en-detail cit si en-gross. Va asteptam!

Afumati Importator
 • Geosud este o firma orientata catre client prin oferirea de solutii tehnice in domeniul sudurii fiind distribuitor partener pentru Ductil - Lincoln Electric. Geosud este unic reprezentant in Romania al firmei germane Weldotherm Gmbh Essen producator de echipamente si consumabile pentru tratamente termice - www.geosud.ro Geosud este dealer autorizat al Tecnomagnete Italia pentru sisteme de ridicat cu magneti permanenti si planuri magnetice pentru prelucrari mecanice. Geosud este distribuitor autorizat pentru scule electrice marca Metabo-Germania.

Targu Jiu Importator
 • Infiintata in anul 2004, Gama Tex 2004 Srl. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Pitesti, judetul Arges. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de ace, piese de schimb pentru industria textila. Compania are un efectiv de 1 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Pitesti Importator
 • Spin Import- Export Srl este distribuitor/ agent/ importator oficial pentru Romania al: - Carlisle Fluid Technologies - Binks, DeVilbiss & Ransburg: instalatii si echipamente pentru vopsire industriala si profesionala cu vopsele lichide. WEB: www.carlisleft.eu - Monti Werkzeuge - producatorul MBX Bristle Blaster, scula unica pentru pregatirea si curatarea suprafetelor. WEB: www.monti.de. - DeFelsko Corp. - aparate de masura pentru grosime de strat, adeziune la suport, profil de sablare, monitorizare conditii de aplicare (temperatura, umiditate, punct de roua); - Induction Innovations INC. - scule care incalzesc fara flacara, prin inductie, pentru desfacerea elementelor de fixare, bucselor, colierelor etc. blocate.

Bucuresti Importator
 • Firma Unior Tepid a fost infiintata in anul 2000, ajungand ca astazi sa fie distribuitor exclusiv a peste 50 de programe de scule de mana profesionale. Printre brandurile comercializate se numara: Unior, Siba, Snap On, Eklind, Wilpu, Cobit, EgaMaster, WGB, Stahlwille, Metalurgica Minotti, Koch-Bohrer, Port-Bag, Kappa, Pilana, Diager, Tokos, HeidenPeter - Masus, Lenox, Ozat, Friedrich, Boa, Kudos, Insize, Hepco & Becker, Iskra Varjenje, Wellershaus, Bohrcraft, Bipico, Sumbitec, ISO, Elbe, BMS, Gravurem, Tivoly, Stayer, Irwin. Compania se remarca prin gama de unelte extrem de variata si prin planurile tarifare deosebit de competitive. Unior Tepid pune la dispozitia clientului cea mai buna calitate si cel mai bun pret concomitent, si nu in mod compensatoriu, sub forma de raport. Gama de scule extrem de variata se imparte in cinci grupe importante: 1.scule de mana 2.scule aschietoare 3.scule pentru industria lemnului 4.scule electrice, pneumatice, hidraulice, electro-hidraulice 5.scule si instrumente de masura si control In cadrul grupelor exista insa si scule speciale, raspunzand nevoilor nisate, pentru utilizarea in domenii strict reglementate (scule electroizolante pentru lucrul sub tensiune la 1000V, scule antiexplozie, scule pentru lucrul la inaltime), pentru instalatii, pentru electronisti, service biciclete. De asemenea, la cerere exista solutii pentru telecomunicatii, industria aerospatiala, minerit, tehnica dentara, etc. Obiectivul companiei este dezvoltarea sinergiei programelor tehnice componente si mentinerea pozitiei de lider, precum si implementarea sistemelor de calitate in conformitate cu principiile internationale. Compania noastra isi propune sa utilizeze la maxim capacitatile proprii cu scopul de crestere a productivitatii si imbunatatirea tuturor segmentelor de activitate. La UNIOR TEPID vei gasi doar profesionisti, implicati 100% in activitatea pe care o intreprind si preocupati constant de imbunatatirea serviciilor companiei. Societatea pune accentul atat pe o buna comunicare cu clientul, cat si pe consultarea si mentinerea contactului cu acesta. In acelasi timp, UNIOR TEPID se preocupa dedicat pentru a respecta standardele de mediu ale legislatiei in vigoare si foloseste tehnologii moderne care au rolul de a scadea impactul negativ asupra mediului ambiant. Consideratia fata de client este ideologia adoptata de membrii companiei, nuantata prin fidelitate si respect, acoperirea nationala, garantia calitatii si a existentei produselor in stoc. Produsele sunt insotite de declaratie de conformitate si certificat de garantie. Pentru alte solicitari speciale se asigura conditii optime de pret si termene de livrare. BRASOV - SEDIUL CENTRAL (Str. Bruxelles nr.10, Parc Industrial Prejmer) Web: www.sculeserioase.ro

Prejmer Distribuitor
 • JW STEEL, a wholly owned subsidiary of JW GROUP, adheres to the principles of making "PREMIER QUALITY TUBE OF ADVANCE TECHNOLOGY" over the last 15 years. JW STEEL products are used in applications for the oil and gas, car, chemical and instrumentation, food and shipbuilding industry. JW STEEL is a professional manufacturer of tubular stainless steel products and alloy steel. Owning advanced productive equipments, strong technical forces, strict modern management. We have build a good reputation with our clients in China, USA, Europe, Asia.

Shanghai Producator
 • Xtra Time Srl este importator si distribuitor in Romania al brandului american Strong Hand Tools. Introducem calitatea, inovatia si economia de timp in munca sudorilor si lacatusilor. Acum, mai mult ca oricand, este important sa aveti la indemana uneltele potrivite pentru a lucra cu precizie si eficienta pentru o productivitate mai mare si o sudare de calitate superioara pentru toate proiectele.

Suceava Importator
 • As a reliable and professional industrial valve manufacturer in China, Topper Valve supplies superior valves with top-notch quality, excellent performance and affordable price, including ball valves, gate valves, globe valves, check valves, butterfly valves, cryogenic valves, bellows valves and pipe strainers in customized material, type, size, class, standard.

Xiamen Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in 2019 si are sediul in Mangalia, judetul Constanta. Am pornit din dorinta de a oferi pe piata calitate, atat prin sculele si uneltele comercializate, cat si prin informatiile utile pe care le-am deprins din experienta noastra in diverse domenii cat si din informatiile pe care le culegem in mod constant de la profesionistii din domeniul placarilor. Venim in intampinarea voastra cu scule originale de la branduri de renume: RUBI, Montolit, Raimondi, Sigma, precum si cu branduri autohtone care si-au creat un loc in piata din Romania prin calitatea lor: XLeveling si DiamantatExpert. Consideram ca impreuna putem crea o comunitate de profesionisti axati pe calitatea oferita clientilor/.beneficiarilor. Intra acum pe https://tarceramic.ro/ ca sa te convingi ca tot ce am spus e real.

Mangalia Distribuitor
 • GMaker 3D este un atelier de mecanica de precizie. Acest nume se naste din experienta celor 30 de ani in acest domeniu. Suntem de fapt o realitate consolidata si cunoscuta pe piata pentru profesionalismul personalului si eficienta sistemelor, care reprezinta de fapt garantia calitatii si astfel a colaborarii sigure. Putem realiza atat un singur obiect cat si o gama mai vasta de obiecte, cu sau fara tratamente, atat termice cat si galvanice, cu posibilitatea de lipire chiar si ale materialelor speciale. Lucram cu orice fel de materiale, de la cauciuc pana la titan. Dimensiunile maxime ale pieselor care se lucreaza la strung sunt 600x200 sau 400x500, in schimb cele ale pieselor ce se lucreaza la freza sunt 700x700x600 sau 1000x400x400. Firma noastra contruieste imprimante 3D, chiar si masini complete, exclus partea electronica, lucrari pentru terti in diferite domenii: ambalare, matrite in mod continuu, costruire de baterii, utilaje pentru fabricile de paste. Facem si prototipuri rapide. Pentru dimensiuni superioare celor citate anterior sau pentru diferite alte lucrari, colaboram cu furnizorii nostrii numai pentru a va satisface orice fel de exigenta.

Magura Producator
 • Total Race Romania livreaza chingi textile de ridicare, chingi ancorare marfa, lanturi de ridicare si ancorare, bene beton, furci macara, clesti ridicare, cablu si accesorii cablu, palane industriale, inele ancorare, puncte ancorare, inele ridicare flexibile, inele sudabile, carlige macarale, hamuri pentru lucrul la inaltime, chei de tachelaj / gambeti / shackles Crosby. Pentru preturi, date tehnice si disponibilitate stoc accesati magazinele online :www.echingi.ro, www.echingi.com

Bucuresti Distribuitor
 • Industry Transilvan SRL comercializeaza masini si utilaje pentru prelucrare mobila din lemn masiv: fierastraie panglica de tamplarie, circulare, masini de indreptat, de rindeluit, de frezat si scobit orizontal, etc. Domeniul de activitate al firmei cuprinde comertul cu masini, echipamente si scule pentru prelucrarea lemnului de ultima generatie, importate de la producatori cu o buna experienta.

Gheorgheni Producator
 • Firma noastra se ocupa cu producerea de masini CNC pentru prelucrarea lemnului sau a metalelor. Comercializam prin intermediul site-ului nostru componente pentru automatizari, tehnica lineara, elemente pentru pneumatica, organe de asamblare, sisteme de fixare, unelte si scule. Avem majoritatea produselor in stoc. In plus executam, la comanda, de la orice fel de automatizari pana la linii complete de fabricatie.

Bucuresti Distribuitor
 • Sc Gybz Automation Srl comercializeaza automatizari industriale, sisteme Scada, programare PLC+ HMI, programare microcontrollere, sisteme CNC, pozitionare cu servomotoare, programe de PC, baze de date, linii de fabricatii, roboti industriale, case inteligente

Com. Savadisla Producator