Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Unelte de Vopsit / Zugravit - Unelte & Scule Industriale: 7 companii
  • Produsele comandate mi-au intrecut asteptarile

  • Oferim servicii de calitate in curatarea si vopsirea pieselor metalice si nemetalice, cu tehnologii de vopsire de ultima generatie. Firma Nikos Service Activ SRL ofera servicii de foarte buna calitate.

  • Alex Trading & Engineering ofera firmelor din segmentul confectiilor metalice, engineering, OEM si producatorilor de pardoseli industriale solutii tehnologice complete legate de pregatirea suprafetelor. In domeniul protectiilor anticorozive partenerii nostrii beneficiaza calitatea TIKKURILA intr-o gama larga de produse si sisteme de protectie de la clasa C2-L pana la C5-M-H conforme cu EN ISO12944-5, recomandari referitoare la pregatirea suprafetelor si e cele mai performate echipamente in domeniul aplicarii vopselelor GRACO. Produsele abrazive KLINGSPOR acopera o plaja larga de aplicatii din piata de confectiilor metalice. In segmentul finisarii suprafetelor succesul nostru de bazeaza pe execelenta tehnica acumulata pe materialele abrazive 3M si pe o gama completa de scule pneumatice

  • S.C. Novamoda S.R.L. este o companie specializata in comercializarea echipamentelor profesionale pentru constructii, unul dintre cei mai importanti distribuitori de piese de schimb si utilaje. Va oferim tamplarie aluminiu la cele mai bune preturi de pe piata. Asiguram service pentru toate produsele din gama tamplarie aluminiu in perioada de garantie, precum si service contra cost in perioada de post-garantie.

  • Dewa Romania Srl este specializata in furnizarea de echipamente de utilizare generala, fiind abilitat în Romania al Blowtherm Spa, Italia. Compania noastra comercializeaza intreaga gama de instalatii termice (cazane, centrale termice, generatoare de aer cald) si instalatii de vopsit (cabine de vopsire-uscare, mix-box-uri, statii de pregatire) toate marca Blowtherm. Societatea noastra asigura montarea, punerea in functiune si servizarea acestor instalatii cu personal calificat, precum si livrarea de pe stoc sau la comanda, in cel mai scurt timp, a pieselor de schimb si consumabilelor.

  • Companie austriaca de utilaje agricole, cu o retea internationala de distributie, cu puncte de lucru in Ungaria si in Timisoara, cautam pe plan local persoane ambitioase, orientate spre rezultate si perfectionare, care sa poata reprezenta principiile si valorile companiei.

  • Infiintata in anul 2000, Falco 2000 S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Satu Mare, judetul Satu Mare. Compania Falco 2000 S.R.L. comercializeaza o gama larga de utilaje, motoutilaje, motocoase, motoferastraie, masini de debitat asfalt, motoburghie, motocultoare, tractoare,generatoare de curent. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Principala preocupare a companiei Falco 2000 S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.