Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Utilaje Imprimare / Tipografice - Imprimare & Publicare: 109 companii
 • Luqas PC Fabrique este o companie in dezvoltare pe parte hardware: Service IT Furnizare servicii IT Sisteme, Laptop-uri, Componete Imprimante Tonere Mentenanta Imprimante Mentenanta Software Sisteme de Operare-Instalari Antivirus.

Timisoara Servicii
 • Taykarton este infiintata in anul 2007 si are ca profil confectionarea de machete-stante plane (matrite) pentru producerea de articole publicitare si ambalaje din hartie, carton, autocolant, e-flute, plastic, microondul si carton ondulat. Prin profesionalismul si promptitudinea de care am dat dovada, am reusit in scurt timp sa indeplinim cele mai exigente cerinte ale unor importante tipografii,in prezent avand un portofoliu impresionant de clienti. Credem ca succesul celor peste 10 ani de activitate se datoreaza alegerii permanente cu grija a materialelor folosite. Tot un atu este si confidentialitatea comenzilor!

Bucuresti Servicii
 • Suntem o firma in plina dezvoltare, bazata in permanenta pe perfectionarea serviciului si a produselor aduse clientului. Suntem specializati pe importul si distributia de materiale consumabile pentru tipografii si a copy centerea , spirale metalice pentru indosariat in bobina si la cutie, spirale din plastic pentru indosariat, folii pentru laminat in diverse dimensiuni, coperti din plastic transparente A4/A3, ecusoane, lantisoare pentru ecusoane, coperti din carton de diferite modele pentru indosariere si multe altele.

Baia Mare Importator
 • SC Prosystem Service SRL este o firma tanara care a luat nastere in 2005 din SC Siko Romania SRL si Prosystem Print Utilaje Tipografice SRL, doua firme distribuitoare de utilaje tipografice pentru a satisface mai bine cerintele pietei. SC Siko Romania si Prosystem Print Utilaje Tipografice SRL sunt sucursala firmei Siko KFT si Prosystem Print Kft din Ungaria si este reprezentantul exclusiv in Romania a unor nume mari producatoare de masini poligrafice recunoscute pe plan international in industria poligrafica.

Bucuresti Sectorul 3 Distribuitor
 • Tipografia Polichrom Industry realizeaza produse tipografice de calitate, respectandu-si clientii si furnizorii, promovand relatiile pe termen lung, reciproc avantajoase. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Costesti Servicii
 • Compania noastra ofera servicii neconventionale de promovare OOH, prin intermediul autoturismelor ce participa activ la trafic. De asemenea compania oferta si servicii de productiea  materialelor publicitare.

Bucuresti Producator
 • Print-On este mai mult decA�t o Tipografie, suntem o agentie full service care poate oferi solutii la cheie de la conceptul si design-ul initial pana la livrarea produselor. Departamentele noastre cu profesionisti in grafica si servicii tipografice, functioneaza 24 de ore pe zi in interesul clientului. Suntem echipati pentru a oferi servicii complete de pre-press, printare, scanare si editare culoare, pe platformele tipografice din Bucuresti si Ploiesti, recent extinse si echipate cu utilaje de ultima generatie. In mod constant urmarim cele mai recente tehnologii pentru a va oferi cele mai bune servicii disponibile A�n prezent.

Bucuresti Servicii
 • S.c. Global Agro Total S.r.l. va ofera tipizate fiscale si nefiscale, personalizate sau nepersonalizate pe hartie autocopiativa, offset, carton, materiale publicitare. Toate la cele mai mici preturi. Livram gratis in Bucuresti si Teleorman.

Bucuresti Altul
 • We are a dealer in all the world of Used Printing Equipment on the Offset, Typo cylinders, Guillotine and Folding machines as: Heidelberg, Roland, Komori, KBA, Planeta, Akiyama, Shinohara, Adast, Solna, Ryobi, Sakurai, Hamada, Fuji, Polar, Wolhenberg , Stahl, MBO, Muller-Martini, Kolbus, etc., as well as many more. Web: www.acsdif.fr

Saint-Etienne Import - Export
 • Logex transport se bazeaza pe industria transporturilor de mare tonaj,naval si aerian bazata cu sediul in Londra in Regatul unit al Marii Britanii,infiintata in anul 2008 si care urmareste extinderea in planul afacerilor atat intern cat si international

Hatfield Transportator
 • Suntem o companie cu sediul in Suedia specializatâ în comercializarea, demontarea și montarea utilajelor tipografice second hand. Partener competent în soluții eficiente de procesare hârtie si carton.

Tanas Distribuitor
 • Hippographic Plus, dealer de utilaje tipografice vinde si cumpara utilaje pentru clientii sai. Pietele principale de desfacere sunt: Asia, Orientul Mijlociu, America de Sud, Africa. Pentru Romania si Bulgaria suntem reprezentantii exclusivi ai producatorului de role ZENITH si ai producatorului de ghilotine KAYM. Pentru informatii si lista de produse disponibile vizitati-ne: www.hippographic.ro

Sector 3 Importator
 • FlexLabel Srl este o companie mixtă moldo-germană. Domeniul principal de activitate al companiei este imprimarea etichetelor autoadezive flexo si digitala în role de înaltă calitate pentru diverse activităţi: Băuturi Alimente Produse farmaceutice Produse cosmetice Produse chimice de uz casnic Alte diverse aspecte, care necesită etichetă modernă de înaltă calitate. Activitatea companiei noastre se bazează pe echipament de imprimare şi echipament de postimprimare de tip european, cu ajutorul cărora Vă putem imprima etichetă în cerneluri ultraviolete de 8 culori cu ulterioară lăcuire ultravioletă, de relief și ştanţare, după care se realizează decuparea şi înfăşurarea în rulouri cu mărimea şi diametrul dorit.

Chisinau Producator
 • Copier Tech este pe piata din anul 1997 si are o vasta experienta in vanzari, inchirieri, reparatii, mentenanta, intretinere preventiva echipamente de birou (copiatoare). Parteneri Konica Minolta Business Solutions Romania

Brasov Servicii
 • Domeniul principal de activitate este comercializarea de maşini tampografice si materiale consumabile în industria tampografică şi serigrafică produse de firmele germane TAMPO-PRINT şi RUCO, lideri pe piaţa mondială. Începând cu anul 2009 am diversificat paleta de produse cu obiecte promoţionale şi materiale consumabile pentru sublimare(termotransfer), precum şi cu utilaje cum ar fi imprimante pentru sublimare şi prese termice. Executăm la comandă o gamă largă de obiecte promoţionale inscriptionate prin tampografiere sau prin sublimare.

Targu Secuiesc Importator
 • Calitatea produselor executate este asigurată de tehnologie şi de profesionalismul angajaţilor. Grafica joaca un rol important in dezvoltarea afacerii tale! Angajam proiecte de la STARTUP. Creatie la propunerea clinetului. Campanie de publicitate pe print de la Manualul de Identitate pâna la cele mai complexe expuneri în piata.  Consultanta - Layout - DTP - Prepress - Executie - Finisare - Livrare Realizare Corporate ID Pachet complet de servicii, conceput într-o strategie unitară, ce aduce companiei un plus de incredere, stil si personalitate.

Buzau Servicii
 • RBK Digital, este o firma de renume in judetul Maramures in personalizare. Prin calitate si rapiditate am ajuns sa fim locul unul in judet. Cu personal calificat si aparatura de ultima generatie dorinta firmei este sa ne mentinem pe locul unul in judet chiar mai mult. Satisfactia noastra este sa vedem clientii multumiti.

Baia Mare Servicii
 • Oferim o gama larga de echipamente procesare hartie si masini tipografice, precum si solutii de financing, instalare, mentenanta si consultanta. Furnizam echipamente procesare hartie precum: masini ambalaje carton ondulat si carton compact, masini finisare tipografica, masini tipar, masini pentru ambalaje flexibile, masini pre-press, precum si o gama larga de echipamente si accesorii de conversie.

Sanpetru Importator
 • Compania Printtech si-a inceput activitatea in anul 1995. Echipa noastra a acumulat in tot acest timp o experienta bogata in domeniul echipamentelor de birou, ajungand sa poata satisface cu succes nevoile unui portofoliu foarte diversificat de clienti. Printtech ofera solutii complete in prelucrarea imaginii; "Tipareste fara limite, Orice dimensiune, Orice tiraj"

Timisoara Altul
 • Vindem utilaje tipografice, echipamente tipografice, hartie, consumabile. Pentru a putea sa ne contactati va rugam sunati la numarul de telfefon : 0721407654. Nu raspundem la mail-uri deoarece semnalul este foarte prost. Va multumim pentru intelegere .

Bucuresti Distribuitor