Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Utilaje Imprimare / Tipografice - Imprimare & Publicare: 109 companii
 • Avem ca obiect de activitate productia de materiale si produse publicitare, pornind de la conceptia grafica si terminand cu executia cat si montajul acestora. Am inceput timid, dar sigur, alaturi de un colectiv tanar si dinamic inca din anul 2001. Incepand cu anul 2007, am investit semnificativ atat in domeniul comercial cat si in segmentul productiei, devenind astfel un important furnizor de produse si servicii destinate promovarii imaginii. Am pornit astfel pe un drum care ne pasioneaza si dorim ca prin profesionalism, responsabilitate, creativitate, inovatie, flexibilitate, putere de munca dar si preturi competitive sa oferim partenerilor nostri produse si servicii de cea mai inalta calitate. CE FACEM? Aproape de client, de asteptarile si obiectivele sale, fiind mereu la curent cu ultimele noutati in domeniu, am reusit ca fiecare proiect (produs) sa fie unul de calitate, finalizat la timp si menit sa multumeasca aspiratiile acestora. Dispunem de o hala proprie de productie, dotata cu utilajele si echipamentele necesare productiei publicitare proprii. Astfel beneficiem de toate mijloacele necesare atingerii succesului clientilor nostri si in acelasi timp ajutandu-i sa ecomiseasca timpul si banii destinati intermedierii. DE CE NOI? In fiecare proiect NOI ne implicam cu toata inteligenta, imaginatia, talentul si priceperea, dublate de capacitatea de munca si profesionalism, totul pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru clientii nostri. Apeland la noi, veti avea certitudinea unei colaborari de success, prin solutiile integrate pe care le oferim!

Bucuresti Producator
 • Realizam diverse intermedieri de servicii si produse pentru domenii de activitate diferite de la utilaje tipografice la servicii de publicitate online, de la recrutari de personal la intermedierea vanzarii de proprietati imobiliare

Iasi Servicii
 • Sc. Total Printing Development Srl ofera solutii profesionale la un standard calitativ ridicat, compatibile cu echipamentele de marcare si codificare. Astfel avand la baza o echipa tanara, cu experienta de peste 10 ani in domeniul etichetarii, marcarii si codificarii industriale, societatea noastra este capabilă şi doreşte să vă ofere o soluţie simplă, ieftină şi eficace pentru etichetarea, marcarea si codificarea produselor Dvs. Produsele comercializate de catre societatea noastra sunt produse in Europa. Prin calitatea produselor oferite si experienta dobandita, societatea noastra doreste sa va ofere o solutie simpla si eficace pentru marcarea produselor Dvs.

Bucuresti Importator
 • Companie mica, la inceput de drum, infiintata in anul 1996, in Maramures, va ofera plotter Epson si imprimante format mare. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Viseu De Sus Altul
 • Fedex Print este o tipografie care doreste sa se afirme pe piata romaneasca prin multitudinea de servicii si produse precum si prin calitatea acestora si ofertele de pret avantajoase. Bazandu-ne pe experienta echipei noastre in domeniul executarii de lucrari tipografice , ne straduim sa oferim clientilor nostri lucrari de calitate, indiferent de tiraj. Tipar offset Tipar digital Legatorie Tehnoredactare si machetare Design si conceptie grafica Va stam la dispozitie si incercam sa va indeplinim toate cerintele intr-un mod cat mai profesional si in cel mai scurt timp cu putinta pentru a va duce la bun sfarsit proiectele.

Rm. Valcea Producator
 • De 18 ani firma noastra actioneaza profesionist, cu un standard inalt de calitate a serviciilor, in domeniul tipografic, cu foarte buna pozitie pe piata. Reprezentam in Romania firme de renume in domeniul fabricarii de utilaje de tiparit, echipamente auxiliare, consumabile. Colectiv mic, armonios si atmosfera placuta de lucru.

Brasov Importator
 • Avand 3 angajati, firma noastra efectueaza consultanta si reprezentanta, comerciazare consumabile tipografice, utilaje pentru industria tipografica, chimica. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta Print Consult S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Timisoara Importator
 • Compania Zapso efectueaza productie publicitara pentru outdoor (frontlit, backit, mesh, banner, blueback, white back, steag, autocolant, window graphic), imprimare termica (tricouri, sepci, obiecte ceramica, echipament protectie textil), personalizare prin serigrafie (tricouri, sepci, pixuri, brichete, brelocuri), autocolant decupat cutter-plotter. La cerere se poate asigura decorare/neutralizare/montaj.

Craiova Altul
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Ramnicu Valcea, judetul Valcea. Firma Almarom S.R.L. are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii tipografice, materiale promotionale, flyere, bannere. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei Almarom S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Experienta Almarom S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Ramnicu Valcea Servicii
 • Suntem o companie localizata in Olanda care poate oferi imprimante de format mare, second-hand, functionabile, pentru un pret exceptional. Putem oferi o gama larga de produse, deci asteptam cu nerabdare cerereile dumneavoastra.

Amsterdam Import - Export
 • Suntem o companie localizata in SARATA, judetul Neamt, si infiintata in anul 2002. Cu o echipa de 11 angajati cu vasta experienta in efectuarea de tipografie,  vanzare utilaje tipografice, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Autograf S.R.L.. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Si pentru ca Autograf S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Sarata Servicii
 • Elfon Service S.R.L. din Harman, judetul Brasov pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania ELFON SERVICE S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca service, vanzari utilaje tipografice. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Principala preocupare a companiei ELFON SERVICE S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Harman Servicii
 • SC 1 Iunie Comserv 72 SRL este o companie infiintata in anul 1996. Principala activitate este comertul de echipamente profesionale pentru print & cut, distribuitor exclusiv Liyu. Echipamentele Liyu sunt omologate pentru piata europeana, managementul calitatii fiind certificat ISO-9001. Pe langa vanzarea de echipamente oferim si suport tehnic, service la sediul clientilor, piese de schimb si accesorii originale precum si posibilitatea achizitiei de echipamente in regim buy-back.

Bucuresti Import - Export
 • Dafoto S.R.L. a fost înfiintata în 1993 si are ca obiect de activitate principal importul si distributia de minilaboratoare pentru procesarea filmelor si hartiei fotografice, fiind sub contract de reprezentanta cu firma Norilab Italia. Service–ul este asigurat în perioada de garantie si postgarantie de o echipa completa, cu tehnicieni specializati în optica, electronica, mecanica fina, software specific si chimie. DAFOTO detine, în paralel, distributia pentru consumabile, chimicale foto, accesorii si piese de schimb pentru minilaburi, adresandu-se tuturor utilizatorilor, la nivel national. DAFOTO S.R.L. reprezinta firma NORITSU în România. Cu o experienta de 64 de ani, NORITSU, este pionierul minilaboratoarelor foto, specializându-se si supraspecializându-se, în decursul anilor, numai în conceptia, munca de cercetare si productia echipamentelor foto. Spre deosebire de competitorii sai, producatori de chimicale si hârtie foto – interesati în crearea echipamentelor functionale numai cu produsele proprii, NORITSU si-a creat o pozitie de top având atu-ul oferirii laboratorelor compatibile cu orice tip de consumabile, lasând clientilor sai optiunea alegerii sau schimbarii tipului de consumabil. Concentrând si fortele altor firme de top, NORITSU lanseaza un concept unic de printare digitala, îmbinând cu precizie inteligenta artificiala, optica si mecanica fina si asigurându-si succesul în peste 180 de tari. Transformând numele în renume în privinta fiabilitatii, NORITSU reprezinta, pentru cunoscatori, garantia calitatii si ocupa primul loc în lume, în vânzarea minilaboratoarelor fotografice.

Constanta Distribuitor
 • Ad Line Solutions are ca obiectiv principal oferirea de solutii complete pentru productia publicitara, punand la dispozitia clientilor sai echipamente de imprimat, cerneluri, materiale, sisteme de afisare si de asemenea consilieri si personal de service cu o vasta experienta in domeniu. Avand o retea de distributie si service in toata tara Ad Line Solutions livreaza si instaleaza peste 1000 de echipamente anual.

Bucuresti Importator
 • Dora Serv SRL va ofera o gama larga de echipamente industriale de inscriptionat / marcat / datat adaptandu-se perfect la procesul Dvs. tehnologic. Echipamentele pot fi folosite pentru inscriptionarea / marcarea / datarea pe orice tip de produse sticle, etichete, cutii, oua, ambalaje, folie, fier, tabla, plastic, tevi etc. In portofoliul nostru de produse se regasesc: - Echipamente de inscriptionat industriale cu jet continuu de cerneala - Echipamente de inscriptionat tip ”caractere mari” - Echipamente de inscriptionat tip ”inalta rezolutie” (600 dpi) - Echipamente de inscriptionat prin contact: micropercutie - Benzi transportoare (conveioare), etc. Datorita experientei indelungate in domeniu, departamentul de service poate depana cu operativitate orice tip de echipament de inscriptionat. Beneficiind de documentatia si piesele de schimb adecvate va putem oferi consumabile si suport tehnic si in perioada de post-garantie. Astfel in prezent detinem toate atu-urile pentru a raspunde oricaror cerinte aparute in domeniul inscriptionarii industriale, oferind intotdeauna solutii de marcare competitive.

Sector 1 Distribuitor
 • Va oferim productie publicitara insemnand: - firme luminoase-neluminoase - panouri publicitare stradale - copertine-cadre metalice - printuri mari si mici - imprimare termica-personalizare obiecte - afise Executam: firme luminoase, copertine, bannere, panouri publicitare, printari, imprimare termica, personalizare obiecte, afise, pliante, flyere, carti de vizita, gravura, serigrafie, litere volumetrice.

Braila Servicii
 • Nu ne dezamagim niciodata clientii, acesta poate a fost atuul notrul de a supravietuii si chiar a ne dezvolta in aceasta perioada critica pin care trece Romania in acesti ani. In prezent lucram cu doua multinationale si cu peste 20 de companii de profil care sunt foarte apreciate pe piata interna, estimam in anul 2011 o crestere al clintilor cuaproximativ 20%.

Brasov Producator
 • Grupul PIN este importator si distribuitor de materiale, consumabile si echipamente pentru industria de publicitate. Suntem primul importator autorizat al firmei ORAFOL in Romania. In prezent distribuim folii autocolante Oracal, folii magnetice, folii termotransfer, media flexibila, printere de format mare, cutting plottere profesionale, echipamente de gravare laser, gravoare mecanice.

Baia Mare Importator
 • Tehnica este motorul care pune in miscare comertul si pentru a fi compatibili cu cerintele dumneavoastra Asiguram informatiile tehnice si comerciale pentru o alegere corecta a echipamentelor si materialelor necesare in procesul de productie din domeniu tipografic. Societatea a fost infiintata in anul 2002 cu sediul in Brasov si avand o echipa care activeaza in domeniul tipografic din anul 1995, va propune echipamente pentru finisarea si innobilarea produsului tiparit, accesorii si piese de schimb pentru echipamente tipografice.

Brasov Importator