Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Tipizate - Imprimare & Publicare: 416 companii
 • Imprimeria Mirton a fost fondata in 1993 in Timisoara, judetul Timis si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand 55 angajati, firma noastra efectueaza: activitati de tipografie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma IMPRIMERIA MIRTON este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca IMPRIMERIA MIRTON stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

 • Avem ca obiect de activitate tipografie, pungi si sacose din hartie, promotionale din hartie si carton, cutii simple si caserate, papetarie personalizata, ambalaje speciale, sericii folio aur, stantari, serigrafie, plastifiere, etc.

 • Editura Sfantul Nicolae - www.bibliotecadigitala.ro -    ofera avantajoase variante de publicare, inovative si moderne: * publicarea online in Sala de Lectura a Bibliotecii Digitale, * publicare in format electronic pe suport CD sau DVD, * publicare clasica, pe suport fizic, de hartie. Preturi competitive, convenabile. Rapiditate, promptitudine, calitate exceptionala. Autorii pot comercializa cartea proprie, tiparita, prin intermediul Librariei Scriitorilor - www.librariascriitorilor.ro - fara obligatii comerciale fata de Editura, Cartea poate fi publicata si in formatul ebook,cu vanzare prin card sau sms, printr-un proces complet automatizat de cumparare prin intermediul Librariei Scriitorilor - www.librariascriitorilor.ro

 • Sertec Tipo Srl va ofera - etichete autocolante, transparente sau opace, imprimate in una sau mai multe culori, folio, emboss - Etichete produs: din carton, plastic sau metalice, imprimate serigrafic, folio, emboss sau gravate. - Etichete tactile de avertizare pentru produse periculoase - Etichete de securitate (sigilii) - Imprimare pe diverse materiale, personalizari - Serigrafie - Tampografie - Imprimare la cald - Gravura computerizata.

 • Pelgim Impex S.R.L a fost infiintata in anul 96 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Firma Pelgim Impex S.R.L are o echipa de 20 angajati cu vasta experienta in efectuarea de lacuire UV, stantare, lipire automata, tiparire ambalaje si comercializare utilaje tipografice, masini de tipar, ghilotine, masini de stantat. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In firma Pelgim Impex S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Pelgim Impex S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

 • Hello Printing este o agentie de productie publicitara care ofera servicii complete de tipar digital, offset si imprimari personalizate pe orice tip de material. Suntem specializati in print digital si folosim tehnologii de ultima generatie, pentru a printa imediat orice fisier digital la o calitate superioara. Am introdus in portofoliul nostru si servicii de printare outdoor, import de material promotionale, sisteme expozitionale si productie de semnalistica. Produse oferite: Tipar digital si offset: carti de vizita, mape de prezentare, flyere, brosuri si pliante, cataloage, afise, plicuri personalizate, calendar de perete/birou, agende personalizate, felicitari si invitatii, meniuri, ecusoane si legitimatii. Print UV: Carti de vizita atipice, pixuri, brichete, USB-uri, laptop/tableta/Carcase telefoane mobile, tablouri din lemn, coperti agende printate. Personalizare textile: tricouri si sacose personalizate, genti de laptop, alte materiale textile. Gravura laser: placute gravate: obiecte promotionale metalice, din piele sau lemn (pixuri, brelocuri, ecusoare, brichete, power bank, etc.) si obiecte atipice (carcase telefon, catarame, marochinarie). Colantari: colantare auto si vitrine, caserare pe diferite placi rigide, decupare in orice forma. Printuri outdoor: banner, mesh, autocolant.

 • Echipa Global Top Business Solutions ofera clientilor cele mai bune preturi si cel mai bun raport calitate/pret de pe piata. Tipizatele sunt executate din hartie de 80 g/mp, respectiv carton de 170 g/mp, iar copertile pentru registre sunt executate din carton de 250 g/mp. Registrele sunt executate prin legare sau prin sistem perforat cu inele metalice in functie de solicitare. Fise individuale pentru protectia muncii si situatii de urgenta sunt produse in conformitate cu legislatia in vigoare, au 16 file pe hartie 80g si coperta 120g La solicitarea partenerilor nostri, toate tipizatele pot fi personalizate.

 • Cat Media este o agentie de ATL formata dintr-o echipa entuziasta cu o experienta de peste 5 ani pe piata din Romania. Agentia Cat Media a inceput prin a avea proiecte de creatie grafica si tipar digital/offset. In timp, cererea a devenit tot mai mare si catre alte arii conexe. Astfel, am intordus in portofoliul nostru si servicii de printare outdoor, import de material promotionale, sisteme expozitionale si productie de semnalistica.

 • S.C. Andrei Comimpex S.R.L. Focsani, societate infiintata in 1992, realizeaza o gama variata de produse si servicii tipografice, folosind tehnologii moderne: tipar offset alb-negru, doua culori si policromie, in orice format (A3, A4, A5, etc.) si orice tiraj. Tipografia Andrei este un producator de etichete autocolante in rola pentru toate domeniile.

 • G&Security Agency produce şi comercializează toată gama de indicatoare de securitate destinate construcţiilor civile şi industriale A�n conformitate cu Directiva Comunităţii Europene nr.92/58/EEC-1992, conform Standardelor romA�neşti A�n vigoare şi va ofera soluţii cele mai fiabile pentru implementarea sistemului de management al securităţii PSI (307/2006) şi sănătăţii A�n muncă (319/2006). De ce să colaboraţi cu G&Security agency? www.semneindicatoare.ro

 • Suntem o companie localizata in Fagaras, judetul Brasov si infiintata in anul 2004. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca tipografie, editare, tiparire. Firma noastra are un personal de 12 angajati. Romania                este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor FARUL SPERANTEI SRL. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Si pentru ca FARUL SPERANTEI SRL stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

 • Firma a fost infiintata cu scopul de a veni in inticmpinarea dorintelor si nevoilor clientilor intr-un mod cat mai profesional si mai placut cu putinta. Astfel echipa noastra incearca mereu sa inteleaga nevoile clientilor sai si sa priveasca situatia din punctul de vedere al acestora. Incercam sa oferim clientilor nostri, persoane fizice sau persoane juridice, produse si servicii de calitate superioara la cele mai bune preturi de pe piata. Printre principalele produse si servicii oferite de compania noastra se numara: - servicii de printare si xeroxare alb-negru format A4-A3 - servicii de printare si xeroxare colo format A4-A3 - personalizare tricouri barbati, tricouri dama, tricouri copii, tricouri polo, hanorace, camasi, echipamente sportive - inscriptionare prin termostransfer - inscriptionare prin serigrafie - carti de vizita - flyere (fluturasi publicitari) - pliante - afise - consumabile - servicii indosariere, laminare, taiere, etc.

 • Alexia, marca inregistrata a M Copy SRL, isi desfasoara activitatea sub 4 departamente: 1. Print - servicii tipografice si productie publicitare; 2. CopyCenter - magazine de desfacere si centre de copiere; 3. PaperShop - distributie hartie, produse din hartie, copiatoare, tipizate si tehnica de birou; 4. Services - intretinere si inchirieri copiatoare, reumplere cartuse. Ce va mai oferim: - Grafica, Branding, Imagine prin personal dedicat - Servicii editoriale, tehnoredactare, obtinere ISBN prin editura acreditata CNSIS - Personalizari obiecte promotionale - Sectiune special dedicata domeniului HoReCa (meniuri bar, restaurant, placute cu rezervat, etc.) - Tipizate personalizate.

 • Marin's Balkans is a member of Marins International and is selling to its region of responibility the Patented Automatic Display, called The LAMA. Marin's is a French multinational company which is present in more than 130 countries worldwide and manufactured under the highest standards in 30 production sites, The LAMA has by now become a worldwide best-seller and it is widely used by 750 international groups. Marin's Balkans SRL : - Head office in Bucharest Regional Sales office in Athens: Following the sales to Greece and Cyprus - Regional Sales office in Belgrade: Following the sales to Serbia, Croatia Bosnia & Herzegovina and Montenegro - Regional Sales office in Sofia: Following the sales to Bulgaria and FYROM. Activ clients : Procter&Gamble, Colgate-Palmolive, Kraft, Nestle, Johnson&Johnosn, GSK, Zentiva, etc.

 • PtsPrint.ro ofera servicii de print digital si print publicitar pentru carti de vizita, pliante publicitare, postere, afise, mape de prezentare, fluturasi/ flyere, brosuri, foi cu antet, plicuri personalizate, autocolant, banner, mash, sisteme expozitionale si multe altele. Oferim transport cu Fancourier si livrare in 24-48. Pentru mai multe detalii si preturi va asteptam pe http://www.PtsPrint.ro

 • Societatea s-a inființat in anul 1993, avand obiectul de activitate tipărire. De cincisprezece ani societatea s-a axat pe tiparirea produselor specifice invatamantului. Editura a scos peste 100 de tiluri majoritatea cu specific didactic. In societate exista deci - editura, tipografie, legatorie, serigrafie, tipar digital alb/ negru si color. Ne găsiti pe: www.hiperborea.eu

 • Cine suntem? Fara promovare ti se poate intampla cel mai rau lucru: NIMIC! - spunea P. T. Barnum, un maestru al promovarii. 4culori.ro a preluat si dezvoltat aceasta idee, oferind clientilor sai servicii integrate si complete de promovare prin intermediul articolelor personalizate. De mai bine de 14 ani pe piata romaneasca, 4culori.ro se diferentiaza de concurentii sai prin gama larga de servicii oferite. De la cele mai mici promotionale - cum ar fi memory-stick-urile si pana la bannerele /print-urile de mari dimensiuni - totul este posibil aici la cea mai buna calitate si in cel mai scurt timp de productie si livrare. De ce ai nevoie de promotionale? Pentru ca obiectele promotionale nu sunt doar cadouri pe care le faci celorlalti ci o investitie in afacerea ta. Personalizarea acestora cu mesajele si brand-ul tau sunt o excelenta forma de prezentare iar oferirea acestora o maniera eficienta de incepere a unei discutii de business cu un potential client. Un studiu efectuat de LJ Research | Market Research Edinburgh, Scotia, a dovedit ca 52% dintre clientii care au primit promotionale din partea unei companii au devenit in cele din urma client ai acelei companii. Restul de 48% au declarat ca ar fi interesati de o colaborare cu firma promovata datorita gestului acesteia de a oferi ceva. Pentru ca au o perioada lunga de intrebuintare si/sau vizualizare. Obectele promotionale cresc exponential vizibilitatea afacerii tale. Conform studiilor 33% dintre cei care au primit un obiect promotional si amintesc chiar si dupa 6 luni numele companiei promovate. Pentru ca promoveaza exact imaginea si mesajul pe care il vrei si nu se limiteaza la un singur grup tinta. Indiferent de suportul ales pentru a fi personalizat, acesta nu are limite geografice sau demografice. Un banner de exemplu, poate fi vazut de mii de persoane intr-o singura ora. Un USB, o agenda, un calendar, un tricou personalizat pot ajunge sa te promoveze in fata unei audiente la care in mod normal nu ai avea acces. De ce ai nevoie de 4culori.ro? Pentru ca noi iti putem oferi toate aceste avantaje in cel mai scurt timp si la cea mai buna calitate. Cu un portofoliu in continua crestere, oferim aceeasi atentie fiecarui client al nostru. Avand cea mai noua tehnologie si oferind toata gama de servicii, beneficiind de o echipa motivata profesionista, suntem capabili sa oferim la cele mai bune preturi exact ce ai nevoie pentru a-ti promova afacerea.

 • Intr-o lume in continua dezvoltare, imbinarea traditiei artei tipografice cu inovatiile domeniului s-a transformat intr-o permanenta cautare pentru familia noastra. Imbinarea perfecta dintre filozofie, valori, stil de viata si cunostinte business a trebuit dezvoltata inca de la inceput. Precizia tehnica remarcabila, creativitatea fara limite impreuna cu o gama impresionanta de servicii a dus la crearea unui produs inedit de o calitate superioara. De la calitate la pasiune a fost un simplu pas, dar un salt necesar pentru a deveni adevarati artisti in ceea ce facem. Pasiunea imbinata cu precizia, perfectiunea si calitatea ridicata au creat standardul care caracterizeaza astazi Printspire: Excelenta in tipar. Printspire este acum o companie locala cu potential global, dupa ce s-a ridicat la cele mai inalte standarde de flexibilitate in a satisface cerintele fiecarui client. Capabilitatile de schimbare si adaptare au fost dintotdeauna caracteristici dinstincte Printspire, unde excelenta nu este considerata un ideal, ci un standard. In lupta noastra de a inspira competitia si de a livra perfectiunea intruchipata clientilor nostri, Printspire se alatura marcilor de elita in arta tipografica mondiala. Ani de experienta acumulati de membrii familiei noastre au fost necesari pentru a crea acel ceva cu calitati exceptionale, acel ceva ce nu poate fi altceva decat Printspire. Nimic de calitate nu poate fi realizat fara inovatie, asa cum nimic nu poate fi emotional fara traditie. Dar nimic maret nu poate fi realizat fara pasiune. Curajul nostru de a implini viziunea Printspire curge in primul rand din pasiunea prezenta in fiecare produs ce ne paraseste portile. Ne urmam pasiunea dincolo de obsesie, dincolo de calitate. Intotdeauna tanjim dupa maretie, pentru a crea acel sentiment capabil sa emotioneze la o simpla privire, si sa vibreze cu fiecare atingere. Pentru a crea aceasta emotie ce defineste fiecare produs Printspire, si care poate izvori doar din pasiune. Produsele noastre nu mai sunt definite prin calitate, ci calitatea insasi defineste produsele noastre, de la printuri marete si pana la culori fine prezente pe produse tipografice unice si de neegalat. Mestesugarii nostri au imbratisat calitatea ca si pasiune, pe masura ce se straduiesc sa creeze produse tipografice eterne. Am creat si suntem intr-o continua revigorare a standardelor de print pentru a pastra ceva ce nu poate fi mai prejos decat simpla excelenta.

 • Compania CARD ID PRINT a inaugurat la inceputul lunii Martie 2012, la Iaşi, Fabrica de Carduri. Tehnologia folosită pentru tipărirea şi producerea cardurilor de toate tipurile aduce clienţilor nu doar o calitate sporită ci şi un timp de producţie foarte scurt. Practic, în acest moment, comenzi care durau înainte 8 - 10 zile pot fi acum onorate în 24 de ore. Cu o capacitate de tiparire de pina la 300.000 pe zi, CARD ID poate produce carduri de fidelizare, carduri de membru, carduri de brand, carduri pentru hoteluri, carduri cu banda magnetica, carduri cu cod de bare, carduri RFID, carduri cu CIP, carduri cadou, tag-uri, carduri cu forme speciale...etc. Tehnologia folosita permite aplicarea personalizarilor ( coduri de bare, serii, nume, poze...etc ) sub laminare, ceea ce face cardul foarte rezistent in timp.Laminarea lucioasa sau mata a cardului ofera acestuia un aspect impecail si elegant. Pentru comenzi mai mari de 500 buc CARD ID ofera mostre ( gartuit ) executate pe baza design-ului clientului.

 • Tipografie Bucuresti Tiparim la timp ! Atunci cand termenele devin stresante Global Print livreaza la timp produse tipografice, print publicitar (mape, pliante, flyere, cataloage, postere, etc.), ambalaje (inclusiv microondul), etichete flexo, tipizate cu elemente grafice de siguranta(securizare gratuita), facturi, chitante, ambalaje, plicuri. Sunt asigurate servicii de mailing, billing - print digital date variabile, coduri de bare, grafica, foto, design creativ precum si marketing online, branding sau personalizare materiale promotionale (agende, calendare, felicitari, materiale promotionale). Necesitatea realizarii materialelor tipografice in timp util impune integrarea serviciilor de creatie grafica si tipar. Astfel sunt evitate si eventualele erori de comunicare intre firma de grafica si tipografia producatoare. Global Print ofera reale solutii de marketing si comunicare prin parcurgerea tuturor etapelor impuse de un marketing de succes. Calitate exceptionala a PRINTULUI si a imaginii. Preturi competitive si corecte. Intotdeauna negociem in favoarea clientului. Experienta ne recomanda in domeniul creatiei grafice! Lucrarile noastre au fost apreciate si au generat un real succes companiilor ce au ales sa ne incredinteze proiectele grafice si de PRINT. Sunt propuse 3 concepte grafice diferite pentru fiecare proiect, ce ofera atractivitate vizuala si reale solutii de comunicare si marketing, prin parcurgerea tuturor etapelor impuse de un marketing de succes. Si daca experienta ne recomanda, pretul ne impune! Cel mai bun tarif pe ora de grafica - 9 Euro.