Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Imprimare & Personalizare - Imprimare & Publicare: 356 companii
 • In conditiile climatului economic actual in care toti jucatorii implicati dispun de mijloace de informare si metode de consiliere din ce in ce mai complexe, influentele exterioare devin, incontestabil, o resursa extrem de valoroasa in procesul de eficientizare a oricarei afaceri. Este deja de notorietate faptul ca domeniul codurilor de bare a cunoscut o evolutie extraordinara in ceea ce priveste aplicabilitatea sa intr-o gama vasta de relatii economice. Drept urmare, scopul pe care il urmareste Ultra Factor este acela de a completa intr-un mod profesional oferta antreprenoriala existenta si de a oferi segmentului de piata nou creat o varietate de produse si servicii ale caror standarde corespund criteriilor si cerintelor impuse de promotorii externi ai acestei tehnologii.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 2000, Marca Invest S.R.L este situata in Bucuresti. Compania Marca Invest S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca pliante, brosuri, ziare, reviste, servicii tipografice complete, confectionari matrite stantare, stantare pana la 61x86 cm, servicii de stantare.

Bucuresti Producator
 • Inca de la debutul pe piata romaneasca, in urma cu 9 ani, Lexonn a cautat sa inteleaga necesitatile clientilor si sa le ofere.produse si servicii adaptate identitatii si nevoilor de comunicare, la cel mai bun raport calitate-pret. Activitati principale: • import, creatie-productie si distributie materiale promotionale si publicitare; • servicii de productie tipografica; • productie print-uri indoor si outdoor; • realizare uniforme de lucru personalizate. Din ianuarie 2007, Lexonn este importator exclusiv al marcii Penduick - Transat Experience. Creata in onoarea navigatorului francez Eric Tabarly, marca propune o gama de accesorii si textile (jachete, polare, veste, tricouri, camasi) de inspiratie marina, deja recunoscute pentru calitatea materialelor utilizate. www.textileonline.ro

Bucuresti Import - Export
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 60 de angajati, Supercard S.R.L. comercializeaza o gama larga de carduri, imprimante de carduri, legitimatii, accesorii pentru legitimatii, servicii de direct marketing, call center, carduri de fidelitate. Pe piata romaneasca detinem intaietatea in domeniul programelor de fidelizare. Printre clientii nostri se numara: Sensiblu, MOL, Cora, Electolux. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri garanteaza faptul ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In cadrul companiei Supercard S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Noi, cei de la Supercard, raspundem cu interes oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii.                                 Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Cu o experienta de peste 15 ani in Italia, s.c. Airtec s.a.s. si-a extins sectorul de activitate, implementandu-se in Romania in anul 2005 si specializandu-se in sisteme de etichetare. Compania ofera: - vanzarea de imprimante cu transfer termic si termic direct; - software pentru imprimantele folosite in sistemele de etichetare; - asistenta tehnica; - materiale de consum.

Bucuresti Producator
 • Inca de la infiintare Global Media S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse    care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, Global Media ofera toata gama de servicii in domeniul productiei publicitare, asigurand o promovare cat mai buna a produselor si serviciilor oferite de catre clientii nostrii.                 Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Principala preocupare a companiei Global Media S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Zalau Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Sharon Comp S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand 20 angajati, firma noastra efectueaza: copiere, imprimare, carti de vizita, materiale promotionale. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Sharon Comp S.R.L. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Sharon Comp S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Servicii
 • Firma noastra ofera urmatoarele servicii: specializarea pe semnalistica reflectorizanta auto si industriala; imprimari si termotransfer laser; grafica computerizata; design ambiental; matrite vopsitorie; publicitate outdoor; inscriptionari auto si de vitrine cu autocolant.

Bacau Servicii
 • Infiintata in anul 2001, Tipografia Everest 2001 Srl este una dintre primele tipografii comerciale din Romania. Cu o investitie constanta in tehnologie moderna, personal specializat si cu o gama tot mai larga de produse si servicii, asiguram calitatea si complexitatea lucrarilor a peste 350 de clienti. Alaturi de o echipa de peste 140 de oameni prietenosi, profesionisti, dedicati tiparului de calitate, Tipografia Everest reuseste sa acopere atat servicii de Tipar Offset cat si servicii de Tipar Digital. Astfel reusim de la an la an sa oferim mai mult si mai bine. La Tipografia Everest urmarim sa asiguram servicii flexibile, de prima clasa si o eficienta maxima pentru fiecare lucrare, asigurandu-ne astfel ca tiparirea la Everest devine o experienta plina de satisfactii pentru clientii nostri. De la alegerea graficii, crearea mock-up-urilor, urmarirea intregului proces de productie, selectia materialelor, pana la alegerea celor mai bune metode de finisare, echipa noastra va sti cum sa optimizeze investitia dumneavoastra. Suportul tehnic actual ne permite sa realizam o gama diversificata de produse, fie ca este vorba despre produse specifice pietei de publishing, editurilor, agentiilor de publicitate sau a clientilor finali. Pentru mai multe informatii sau comenzi, asteptam cu interes emailurile dumneavoastra.

Bucuresti Servicii
 • Media Group Virtual Design Srl din Brasov, judetul Brasov pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de bannere, afise, panouri stradale luminoase, reclame cu gaz petral, publicitate, serigrafie, personalizari. Compania are un efectiv de 10 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei Media Group Virtual Design S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Media Group Virtual Design S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Brasov Servicii
 • Firma ofera productie publicitate, organizari evenimente, reclame indoor si outdoor, imprimari obiecte promotionale, inscriptionari, webdesign, magazine virtuale,(ex. www.CadouriHaioase.ro ), tiparituri, prezentari video.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 1994, Don Star S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Firma Don Star S.R.L. are o echipa de 27 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii tipografice - carti, imprimate diverse, imprimate color. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Don Star S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si    pentru a fi mereu    pregatit in fata provocarilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Don Star S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Galati Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Tipoavias S.R.L. produce o gama larga de produse tipografice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Producator
 • Infiintata in anul 1994, Dacris Impex S.R.L. este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand peste 100 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: produse de papetarie si tipografie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Avand  10 angajati, firma noastra produce o gama larga de: caciulite, banadane,sepci, fulare, termotransfer ,litere gonflate , imprimare directa. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Producator
 • Grafoprint S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand peste 100 angajati, firma noastra produce o gama larga de: formulare fiscale, tipizate uzuale, pliante, fluturasi, afise, etichete auto-adezive in rola. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Producator