Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Bannere - Imprimare & Publicare: 499 companii
 • Suntem o firma aparuta din necesitatea de a oferi clientilor o calitate mai buna imprmarilor si reclamelor de care au nevoie la cele mai mici preturi de pe piata. Garantam ca costurile pentru ca firma dumneavoastra sa se faca cunoscuta sunt cele mai mici din zona Moldovei.

Iasi Producator
 • Firma noastra ofera urmatoarele servicii: specializarea pe semnalistica reflectorizanta auto si industriala; imprimari si termotransfer laser; grafica computerizata; design ambiental; matrite vopsitorie; publicitate outdoor; inscriptionari auto si de vitrine cu autocolant.

Bacau Servicii
 • Impact Media , a fost fondata in 2004 in Pitesti, judetul Arges si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Impact Media produce o gama larga de productie publicitara, publicitate, casete luminoase, copertine, bannere, litere volumetrice, panouri publicitare, editura, minitopografie, fly-ere. Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Impact Media se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Principala preocupare a companiei Impact Media este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Pitesti Producator
 • Suntem o companie localizata in Baia Mare, judetul Maramures, si infiintata in anul 2000. Cu un efectiv de 5 angajati, Big Studio S.R.L. produce o gama larga de: productie publicitara (bannere, panouri publicitare). Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Big Studio S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Baia Mare Producator
 • Infiintata in anul 1998, Arsenal Marketing&Promotion Sa este situata in Pitesti, judetul Arges. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca inscriptionare cataloage imprimare, firme, bannere publicitare, fly-ere. Firma noastra are un personal de 15 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Arsenal Marketing&Promotion S.A. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Pitesti Servicii
 • Infiintata in anul 1998, Anviori S.R.L este situata in Baia Sprie, judetul Maramures. Compania Anviori S.R.L efectueaza servicii de tiparire carti, ziare, reviste, pliante, legatorie carti, brosuri, albume, serigrafie. Firma noastra are o echipa de 7 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Anviori S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Baia Sprie Producator
 • Inca de la infiintare Publi Emy Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Publi Emy S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca panouri, reclame, bannere, mesuri, firme luminoase, tatuaje auto. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bacau Producator
 • Inca de la infiintare Ideea Advertising Trust S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu un efectiv de 4 angajati, Ideea Advertising Trust S.R.L. efectueaza servicii de creere site-uri pe internet, productie publicitara, bannere. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania In firma Ideea Advertising Trust S.R.L.  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Pitesti Servicii
 • Arttiflor Com Impex S.R.L., a fost fondata in 1993 in Craiova, judetul Dolj si este o firma recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Firma noastra produce o gama larga de firme antichizate, luminoase, litere volumetrice, totemuri, panouri publicitare, bannere, printuri digitale pe diverse materiale. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In firma Arttiflor Com Impex S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Craiova Producator
 • Infiintata in anul 1995, Voxmar Prod S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de materiale promotionale, flyere, bannere, firme luminioase. Compania are un efectiv de 15 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Voxmar Prod S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Braila Producator
 • Tehnoprint Srl a fost fondata in 1993 in Oradea, judetul Bihor si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de serigrafie, productie stampile, bannere, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Principala preocupare a companiei Tehnoprint S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Servicii
 • Infiintata in anul 2000, Sc Kruger Srl este situata in Navodari, judetul Constanta. Compania S.C. Kruger S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca materiale promotionale, terase, prelate, litere independente, litere luminoase, sigle volumetrice, inscriptionari cu autocolant, bannere. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor S.C. Kruger S.R.L. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Navodari Producator
 • Media Group Virtual Design Srl din Brasov, judetul Brasov pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de bannere, afise, panouri stradale luminoase, reclame cu gaz petral, publicitate, serigrafie, personalizari. Compania are un efectiv de 10 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei Media Group Virtual Design S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Media Group Virtual Design S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Brasov Servicii
 • Compania noastra, Euro Nova este specializata in executia printurilor publicitare de mari dimensiuni, si a tot ce inseamna policromie de calitate foto. Ne adresam tuturor celor care au nevoie de imagini printate fara a tine cont de "tiraj prea mic" sau "dimensiuni prea mari". In ceea ce priveste printurile de mari dimensiuni calitatea produselor, preturile mici, viteza de executie si amabilitatea si seriozitatea echipei noastre ne diferentiaza mult de producatorii similari noua existenti pe piata. Producem in cel mai scurt timp si la cea mai buna calitate cele mai durabile printuri! Pretul este mic (de la 4 euro/mp), rezolutia maxima este de 720 dpi iar viteza de printare poate ajunge pana la 1000 mp/zi. Suna bine, nu? Termenul de executie este mic iar materialele folosite sunt de cea mai buna calitate! Productia o facem intr-un spatiu modern de 400mp. Hala de productie si birourile sunt construite anul acesta. Fiind toate in acelasi loc va asiguram de o eficienta maxima in urmarirea comenzilor. Echipamentele folosite sunt de ultima generatie, calitatea produselor fiind una la cele mai inalte standarde.

Bucuresti Producator
 • Ce facem: - Cataloage business-to-business specializate pe domenii de activitate (Catalogul Firmelor de Constructii, Catalogul Firmelor Agroalimentare, Catalogul Firmelor Medico-Farmaceutice, Catalogul Firmelor din Tipografie si Media si altele). - Activitate de tipografie: tiparituri de orice tip si tiraj, pe orice fel de hartie, cu finisare in orice varianta dorita de client. - Direct Mail: baze e date, tipar personalizat, plicuire Istorie: Firma a fost infiintata in anul 1993. Activitatea initiala a societatii a fost de agentie de publicitate axata pe mass-media scrisa cu difuzare la nivel judetean. Am avut colaborari foarte profitabile cu peste 50 de redactii din 34 de judete. In 1994 Ministerului Culturii acrediteaza editura EXPRIMS pentru realizarea de publicatii de afaceri. Incepand cu acest an am initiat un pachet de publicatii periodice (anuare si bianuare) din sfera afacerilor. In paralel avem dezvoltate departamente distincte pentru: - colectare informatii de afaceri, de pe teritoriul Romaniei; - prelucrare, clasificare, sortare, optimizarea acces la date; - conceptia, executia si distribuirea (difuzarea) mesajelor informationale in format scris si electronic; - participari la targurile si expozitiile din intreaga tara; - machetare grafica computerizata, pregatire pentru tipar, tipar si finisari tipografice.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2000, Tinox S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Campina, judetul Prahova. Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de produse din inox, firme din inox, litere din inox, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Tinox S.R.L. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Campina Producator
 • Firma ofera productie publicitate, organizari evenimente, reclame indoor si outdoor, imprimari obiecte promotionale, inscriptionari, webdesign, magazine virtuale,(ex. www.CadouriHaioase.ro ), tiparituri, prezentari video.

Bucuresti Producator
 • Producem toate tipurile de reclame in Brasov, incepand cu firme luminoase, litere volumetrice din polistiren si plastic, panouri publicitare si copertine metalice, inscriptionari, decorari, colantari auto si vitrine, personalizari prin transfer termic si serigrafie, diverse imprimari, materiale promotionale, signalectica hoteliera realizata prin gravura mecanica, servicii de grafica si tipar. Deoarece publicitatea are un rol vital in economia unei companii, oferim consultanta atat in procesul de identitate vizuala cat si in alegerea materialelor folosite pentru reclamele concepute de noi. Clientii nostri trebuie sa beneficieze de tehnici de promovare eficiente la preturi corecte si negociabile.

Brasov Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti, Str. Vasile Lascar, nr. 134, Sect. 2, (P-ta Gemeni) Suntem specializati in multiplicarea si indosarierea documentelor personale sau de firma, carti de vizita, coli cu antet, invitatii, stampile, etichete, flyer-e, brosuri, printare de la A4 la A0+, Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la tel.: 021-210 25 01; 0722 620 666, sau vizitati-ne la www.printpaper.ro.

Bucuresti Servicii