Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Motorina - Petrol si Produse Petroliere: 88 companii
 • Foarte mulțumit de colaborarea cu Cosalex, li

Mun.braila Producator
 • Foarte serioși .

Braila Distribuitor
 • SC Ewing Shipping Ecologic este o societate cu capital privat romanesc, care desfasoara activitati in domeniul distributiei de motorina, benzina, gaze lichefiate, combustibil lichid usor tip 3 (CLU Tip 3), combustibil lichid greu pentru centrale industriale (CLG), pacura usoara, pacura grea, combustibil termic lichid (CTL), combustibili marini tip DMA, DMB, RME 180, RMG 380 si bitum rutier, precum si servicii dedicate de bunkeraj naval, transport rutier produse ADR si operatii de ecologizare. Combustibilii sunt fabricati sub licenta si omologati, cu proprietati deosebite in calitatea functionarii instalatiilor de ardere, produsele avand in compozitie aditivi care imbunatatesc combustia in focare, conducand la reducerea noxelor emise in atmosfera, respectiv oxizi de carbon si oxizi de azot. Aceste aspecte le confera produselor proprietati ecologice, ducand in acelasi timp la reducerea consumului in conditii similare de solicitare termica. Transportul de produse petroliere se executa contra cost, in conditii contractuale si respectand riguros standardele de siguranta si procedurile interne proprii in ceea ce priveste desfasurarea activitatii.

Ploiesti Import - Export
 • Oferim sisteme pentru curatat rezervoare, sisteme pentru curatare, polisare si intretinere combustibili si rezervoare, eliminatoare de apa, filtre coalescer pentru motorina si biodiesel, pasta Kolor Kut pentru determinare apa si masurare produs petrolier, debitmetre digitale, economizoare combustibili, teste cromatografice, rapide, pentru determinarea calitatilor lichidelor din motoare, teste pentru antigel, teste motorina. Servicii pentru decontaminare motorine si curatare rezervoare stocare motorina, rezervoare generatoare.

Bucuresti Import - Export
 • De ce S.C. E-Carburanti S.R.L. si nu alt furnizor cu " traditie " si renume?! Raspunsul este simplu : in piata actuala, in care totul se bazeaza pe posibilitatea unui partener de a se adapta particularitatilor economice ale celuilalt, noi functionam ca o interfata intre marii producatori si consumatorii de orice natura. Acest lucru presupune obtinerea unor preturi foarte bune de la producatori, prin cumularea cantitatilor consumatorilor mici si medii si acordarea unor discount-uri corelate cu acestea, acordarea unor termene si conditii de plata adaptate necesitatilor finaciare ale fiecaruia si simplificarea procedurii de inregistrare a comenzilor, respectiv a celei de livrare efectiva. Dar cum cea mai buna dovada este punerea in practica a celor declarate, studiati oferta noastra.

Bucuresti Producator
 • SC Ewing Distribution SRL  infiintata in 2019 ,este o societate cu capital  privat romanesc,care desfasoara activitati in  domeniul distributiei de motorina , benzina  , gaze lichefiate  , combustibil lichid usor tip 3 (CLU Tip 3),   combustibil lichid greu   pentru centrale industriale (CLG), pacura usoara, pacura grea, combustibil termic  lichid (CTL) , Calor economic 3.

Ploiesti Distribuitor
 • OMV Petrom este cea mai mare companie de energie din Sud-Estul Europei. Compania este prezenta pe intregul lant valoric din energie: de la sonde care produc gaze si titei, la rafinarea si distributia carburantilor, furnizarea de gaze si producerea si furnizarea de electricitate.

Targu Mures Servicii
 • Suntem o societatea comerciala, infiintata in 2010, distribuie la preturi foarte avantajoase produse petroliere, ingrasaminte chimice si intreaga gama de produse necesara micului fermier (furaje, concentrate, pui, utilaje agricole, insecticide, aditivi, accesorii etc.)

Bucuresti Distribuitor
 • Wincell SRL isi doreste comercializarea carburantilor, momentan motorina, exclusiv engross catre toti consumatorii de carburanti. Puncte de distributie proprii: Constanta si ale partenerilor la nivel national.

Constanta Importator
 • Kardinal Oil efectueaza comert cu produse petroliere acum intru pe piata ofer bitum in angro, piatra sparta in angro. Firma noastra comercializeaza piese auto, cisterne la comanda pentru transport motorina si benzina.

Arad Distribuitor
 • Suntem importatori si distribuitori ai produselor petroliere pe piata Moldovei. Importul si livrarea produselor se efectueaza cu transportul propriu. Compania mai presteaza servicii de transport pe teritoriul Republicii cat si in cadrul spatiului European de est si vest.

Chisinau Importator
 • Suntem distribuitori de motorina euro 5 (iarna - vara) in cantitati la solicitarea clientului, dar minim 5000 tone/lunar. Distributia e pe toata Europa si alte tari din afara Uniunii Europene. Mai oferim si bitum rutier in cantitati mari. Livrari cu trenul sau camioane atat la bitum kit si la motorina. Asteptam solicitarile D-voastra.

Chisinau Distribuitor
 • Sc Lotus Petrol Srl este o firma cu multiple activitati pe piata Romaniei, in momentul de fata lucram la extragerea titeiului usor si vinderea bitumului,pacurei si combustibil. Suntem o firma cu desfacere in toata Romania.

Voluntari Servicii
 • Suntem o firma de distributie si comercializare produse petroliere si derivate din acestea (motorina, benzina, bitum, CLU, CTL, uleiuri Adblue, etc.). Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
 • MG Oil & Gas Energy Srl ofera GPL auto, motorina, pacura de calitate superioara, de la uzina Belarusneft, Russia. Avem posibilitatea sa contractam produse petroliere pentru export sau import. Primul pas faceci o Cerere ferma si noi va vom contacta.

Brancoveanu Import - Export
 • Activitate: Intermedieri in comertul cu combustibili, minereuri, metale si produse chimice pentru industrie. Obiectul de activitate al firmei este comercializarea produselor petroliere in regim en-gross, comerţul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate.

Roman Distribuitor
 • Statie de    distributie a carburantilor - franciza lukoil romania, in judetul Timis, drumul judetean 592, KM 48+900 Statia a fost construita in anul 2006, functionand neintrerupt pina in prezent. Asigura aprovizionarea clientilor din zona si trafic

Timisoara Altul
 • Societatea noastra va ofera o gama larga de produse petroliere si energetice - bitum rutier, motorina, benzina, uleiuri minerale, GPL, carbune. La cerere asiguram si transportul acestor produse pana la locul de descarcare.

Iasi Importator
 • Compania GP Trans a luat naștere în urmă cu mai bine de 10 ani, raspunzând astfel cererii de servicii de agenturare nave pe raza portului Drobeta Turnu Severin. De atunci, nu ne-am oprit încercarea de a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre și, în același timp, extinderea gamei de activități ale noastre. În prezent, compania noastră își desfășoară activitatea utilizând flota proprie și dispunând în același timp și de efectivele de transport ale partenerilor, reușind astfel să răspundă celor mai exigente solicitări.

Drobeta Turnu Severin Transportator
 • Societatea are in dotare 2 statii peco situate in orasul Pogoanele judetul Buzau, complet echipate (benzina, motorina, magazin) si functionale, toate avizele si certificatele necesare functionarii sunt la zi. Se doreste vanzarea acestora.

Bucuresti Distribuitor