Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Benzina - Petrol si Produse Petroliere: 40 companii
 • seriozitate si promptitudine

Mun.braila Producator
 • Șanț foarte mulțumit de combustibil preț.

Braila Distribuitor
 • Companie axata pe vanzarea de utilaje agricole si forestiere gama BCS Italia si Stihl Germania, generatoare electrice. Situata in localitatea Ghimes Faget judetul Bacau. Cifra de afaceri aprox 1000000 Eur. Magazin de prezentare si service aferent pentru gama de utilaje agricole marca BCS Italia si STIHL Germania.

Ghimes Faget Distribuitor
 • De ce S.C. E-Carburanti S.R.L. si nu alt furnizor cu " traditie " si renume?! Raspunsul este simplu : in piata actuala, in care totul se bazeaza pe posibilitatea unui partener de a se adapta particularitatilor economice ale celuilalt, noi functionam ca o interfata intre marii producatori si consumatorii de orice natura. Acest lucru presupune obtinerea unor preturi foarte bune de la producatori, prin cumularea cantitatilor consumatorilor mici si medii si acordarea unor discount-uri corelate cu acestea, acordarea unor termene si conditii de plata adaptate necesitatilor finaciare ale fiecaruia si simplificarea procedurii de inregistrare a comenzilor, respectiv a celei de livrare efectiva. Dar cum cea mai buna dovada este punerea in practica a celor declarate, studiati oferta noastra.

Bucuresti Producator
 • OMV Petrom este cea mai mare companie de energie din Sud-Estul Europei. Compania este prezenta pe intregul lant valoric din energie: de la sonde care produc gaze si titei, la rafinarea si distributia carburantilor, furnizarea de gaze si producerea si furnizarea de electricitate.

Targu Mures Servicii
 • Firma de intermediere in piata de energie electrica si gaze naturale. Echipa tanara si dinamica, lucram pe legea 123/2012 si Ordinul ANRE105/2014 cu privire la liberalizarea pietei de energie electrica si gaze naturale, ajutand consumatorii casnici si non-casnici sa iasa de sub tutela monopolistilor. Activitatea noastra este, in general, pe teren, door to door.

Bucuresti Servicii
 • Suntem importatori si distribuitori ai produselor petroliere pe piata Moldovei. Importul si livrarea produselor se efectueaza cu transportul propriu. Compania mai presteaza servicii de transport pe teritoriul Republicii cat si in cadrul spatiului European de est si vest.

Chisinau Importator
 • Suntem o firma de distributie si comercializare produse petroliere si derivate din acestea (motorina, benzina, bitum, CLU, CTL, uleiuri Adblue, etc.). Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
 • Activitate: Intermedieri in comertul cu combustibili, minereuri, metale si produse chimice pentru industrie. Obiectul de activitate al firmei este comercializarea produselor petroliere in regim en-gross, comerţul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate.

Roman Distribuitor
 • Statie de    distributie a carburantilor - franciza lukoil romania, in judetul Timis, drumul judetean 592, KM 48+900 Statia a fost construita in anul 2006, functionand neintrerupt pina in prezent. Asigura aprovizionarea clientilor din zona si trafic

Timisoara Altul
 • Compania GP Trans a luat naștere în urmă cu mai bine de 10 ani, raspunzând astfel cererii de servicii de agenturare nave pe raza portului Drobeta Turnu Severin. De atunci, nu ne-am oprit încercarea de a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre și, în același timp, extinderea gamei de activități ale noastre. În prezent, compania noastră își desfășoară activitatea utilizând flota proprie și dispunând în același timp și de efectivele de transport ale partenerilor, reușind astfel să răspundă celor mai exigente solicitări.

Drobeta Turnu Severin Transportator
 • Societatea are in dotare 2 statii peco situate in orasul Pogoanele judetul Buzau, complet echipate (benzina, motorina, magazin) si functionale, toate avizele si certificatele necesare functionarii sunt la zi. Se doreste vanzarea acestora.

Bucuresti Distribuitor
 • Societatea noastra se ocupa ca si activitati de baza in principal cu transporturi specializate de cereale sicombustibili inchirieri distributie carburanti produse morarit si panificatii intermedieri afaceri.

Craiova Distribuitor
 • Sc Diral Publishing Srl s-a remarcat prin calitatea de necontestata a comercializarii de produse petroliere. Toti carburantii respecta in totalitate normele nationale in vigoare referitoare la cerintele de calitate. S.C. Diral Publishing S.R.L. beneficiind de o bogata experienta in domeniul de celectare deseuri feroase si neferoase, precum si de utilajele necesare si personal calificat, societatea noastra este recunoscuta pe plan.national si international pentru valorificariea deseurilor industriale. S.C. Diral Publishing S.R.L. ofera consultanta juridica, tehnica si financiara pentru depozitele interesate de dezvoltarea unui parteneriat.

Bucuresti Distribuitor
 • Companie solida si hotarata sa fie pe primele locuri la distributie carburantii, lichizi si gazosii, transport persoane prin taxi si maxi taxi, dorim cresterea cifrei de afaceri prin dezvoltarea altor activitatii.

Petrachioaia Importator
 • Celsino Gas S.R.L. a fost infiintata in anul 2008 si este situata in Orlesti, judetul Valcea. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca carburanti (benzina, motorina, gpl), bauturi, tigari. Firma noastra are un personal de 10 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Celsino Gas S.R.L. se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Experienta Celsino Gas S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Orlesti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1995, G.d.r. Start Comexim S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Petrila, judetul Hunedoara. Compania G.d.r. Start Comexim S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca carburanti (benzina, motorina), piese auto, servicii de intretinere auto (spalatorie auto). Firma noastra are un personal de 11 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania G.d.r. Start Comexim S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Petrila Distribuitor
 • Marson Oil S.R.L., a fost fondata in 1995 in Ponor, judetul Hunedoara si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand 8 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de carburanti: (benzina, motorina), lubrificanti auto, accesorii auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt    controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Marson Oil S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Ponor Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Braila, judetul Braila, si infiintata in anul 1992. Cu un efectiv de 24 angajati, Scorpion Com Srl comercializeaza o gama larga de: ulei de masina, combustibili, motorina, benzina, gpl. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt    controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Scorpion COM S.R.L. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Principala preocupare a companiei Scorpion COM S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Braila Distribuitor
 • Jetoil Downstream Srl. a fost infiintata in anul 2009 si este situata in LEORDA, judetul Botosani. Firma JETOIL DOWNSTREAM S.R.L. are o echipa de 6 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de carburanti, GPL, benzina, motorina. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. JETOIL DOWNSTREAM S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastr. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Leorda Distribuitor