Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
GPL - Petrol si Produse Petroliere: 22 companii
 • Bogdy Wash Intergas a luat nastere in anul 2014 si de atunci isi are sediul in Ploiesti. Compania este preocupata cu furnizarea gazului petrolier lichefiat cat si metode de depozitare. Oferim produse de calitate la preturi competitive pe piata.

Ploiesti Importator
 • Sc Aeriozesti Srl comercializeaza sisteme complete GPL formate din butelii GPL, centraline GPL, regulatoare GPL, filtre, racorduri etc pentru consumatori care functioneaza pe GPL - adica pentru centrale termice pe GPL, plite, arzatoare, friteuze etc.

Mun. Braila Importator
 • Hermanngas Srl distribuitor autorizat de gaz petrol lichefiat, comercializeaza rezervoare propan uz casnic sau industrial de diferite volume. Comercializam doar rezervoare noi cu certificate de conformitate si marcaj CE. Oferim servicii de proiectare, montaj si alimentare a Rezervoarelor cu Propan de cea mai buna Calitate. De asemenea puteti alimenta masina Dvs cu GPL la Punctul nostru de lucru din Sibiu, Calea Surii Mari 38.

Mun. Sibiu Distribuitor
 • Ne ocupam cu comercializarea de butelii de GPL mici (26L, 50 L, 80 L) cat si de rezervoare de propan/GPL pentru incalzirea locuintei, halelor, serelor. Vindem si restul accesoriilor necesare montajului: regulatoare, centraline, racorduri, detectoare si electrivalve, si oferim si servicii de transport al produselor, montaj, autorizatii si alimentare cu propan/GPL

Sat Tunari Com. Tunari Importator
 • MG Oil & Gas Energy Srl ofera GPL auto, motorina, pacura de calitate superioara, de la uzina Belarusneft, Russia. Avem posibilitatea sa contractam produse petroliere pentru export sau import. Primul pas faceci o Cerere ferma si noi va vom contacta.

Brancoveanu Import - Export
 • Firma noastra se ocupa cu transport produse speciale gpl, benzina, motorina. Firma poseda mijloace de transport pentru produse petroliere cu certificare adr, transportul se face pe teritoriu Romaniei, poseda si statii de distributie carburanti.

Pitesti Transportator
 • Srl Anteia-Trans, din Republica Moldova, Raionul Causeni Chircaiesti, acorda servicii de intermediere in domeniul produselor petroliere -GPL. Colaboram cu firmele si bursele petroliere din Kazahstan si Turkmenistan.

Chircaiesti Servicii
 • Firma desface in sistem en-gross produse petroliere si derivate ale acestora, in special GPL la preturi scazute in Romania si Bulgaria cu mijloacele de transport ale beneficiarului iar la cerere poate asigura transport auto si pe calea ferata. Pretul de vinzare este variabil in functie de fluctuatile pietei si a cotatiilor intnternationale .

Giurgiu Distribuitor
 • Celsino Gas S.R.L. a fost infiintata in anul 2008 si este situata in Orlesti, judetul Valcea. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca carburanti (benzina, motorina, gpl), bauturi, tigari. Firma noastra are un personal de 10 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Celsino Gas S.R.L. se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Experienta Celsino Gas S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Orlesti Distribuitor
 • Service auto Magmaserv ofera servicii de: montarea si repararea instalatiilor GPL, repararea sistemelor de injectie diesel si benzina, inlocuirea elementelor de suspensie, curatat injectoare cu ultrasunete, repararea    cutiilor de viteze si inlocuirea kitului de ambreiaj, diagnoza, inlocuit filtre si resetari service si inlocuit parbrize.

Piatra Neamt Servicii
 • Sc Autocor Serv Srl, j27/479/1998 /ro 11251342, sediul social Garcina, judetul Neamt, are ca domeniul de activitate prestari servicii in domeniul auto si anume: reparatii auto, montaj instalatii GPL, infolieri auto autorizate, incarcare cu freon instalatii auto, stand reglaj directii auto. Mai comercializam produse naturiste, suplimente naturale si putem elabora scheme de tratament naturist personalizate, cu produse import CANADA, pe baza diagnosticului dat de medic.

Piatra Neamt Servicii
 • Taragot srl este, reprezentantul companiei petroliere TNK-BP in Republica Moldova si cu dreptul de a vinde pe piata din Romania: Bitum rutier, GPL, Combustibil lichid tip M, Pacura. Toate produsele sunt fabricate de catre compania TNK-BP la rafinariile care-i apartin in Ucraina, Bielorusia, Federatia Rusa. Produsele pot fi livrate in conditii de livrare FAT Chisinau sau DAF frontiera cu Romania.

Chisinau Distribuitor
 • Compania noastra este axata pe realizarea tranzactiilor de import export cu produse petroliere si derivate, provenind din piata CSI. Asteptam cererile pentru produsele enumerate de la toti acei interesati.

Iasi Import - Export
 • Firma Sevanel din judetul Giurgiu are ca obiect de activitate imbutelieri GPL. Oferim seriozitate, corectitudine, promptitudine, mereu pregatita sa servim interesele clientilor. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Malu-Spart Altul
 • Sc Plastimet-Impex Srl este o firma specializata in manipularea, depozitarea, transportul si distributia recipientilor de GPL. Firma este certificata ISO 9001 si autorizata pentru transportul marfurilor periculoase. In perioada 1996-2007 a fost distribuitor autorizat al Shell Gas Romania. Din 2007 cand Shell Gas a parasit Romania a devenit distribuitor al Rompetrol Gaz.

Sf. Gheorghe Distribuitor
 • Inspectori independenti de marfuri. Certificarea calitativa si cantitativa a tranzactiilor cu produse petroliere (titei, motorina, benzina, GPL, bitum, MTBE, etc.), in Romania si prin parteneri in sud-estul Europei.

Constanta Servicii
 • Carpatgas SRL, cu sediul principal in Sibiu, are ca obiect principal de activitate distributia combustibililor gazosi: GPL auto in instalatii de tip skid auto si propan, in instalatii de mic vrac. GPL auto: Gazul petrolier lichefiat auto (GPL auto) este un amestec de Propan şi Butan. Aceste gaze se lichefiază la o presiune relativ mică, ajungând la doar 1/260 din volumul iniţial, fapt ce favorizează stocarea GPL-ului într-un rezervor mic, siguranţă sporită şi flexibilitate. GPL-ul auto este un carburant modern, care protejează prortofelul, mediul înconjurător şi totodată motorul. Cât economisiţi? Indiferent de situaţia preţului la carburantul clasic, este valabilă regula : cu GPL alimentaţi la jumătate de preţ ! Chiar şi în situaţia în care un autoturism pe GPL consumă mai mult decât o maşină pe benzină sau motorină, cu noi veţi economisi bani ! GPL auto inseamnă eficienţă, economie şi raţiune. GPL pentru incalzit: Carpatgas vine in intampinarea nevoilor clientilor sai cu o solutie curata si sigura: GPL (propan) in instalatii de mic vrac pentru incalzirea locuintei sau a casei de vacanta, incalzirea apei calde menajere si prepararea hranei. Gazul petrolier lichefiat are o arie larga de utilizari, in diferite ramuri ale industriei, precum: - Turism (hoteluri, pensiuni si restaurante): prepararea hranei, furnizare de agent termic, instalatii de climatizare, abur tehnologic la spalatorii, incalzirea piscinelor,etc. - Agricultura si alimentatie: uscatoare de cereale si nutreturi, incalzirea serelor, abur tehnologic pentru abatoare, panificatie, etc - Industrie: GPL pentru motostivuitoare, debitare piese, tratamente termice, industria ceramica si a sticlei, industria materialelor de constructie, statii de producere a bitumului asfaltic, lucrari de taiere oxigaz, etc

Sibiu Distribuitor
 • Firma PETRO-OIL SRL este profilata pe comercializarea produselor petroliere: motorina, pacura, bitum, LPG, CLU. De asemenea, asiguram servicii de ecologizare pentru rafinarii si alte zone industriale.

Onesti Import - Export
 • Desi suntem noi pe piata de specialitate, caliatate serviciilor noastre este foarte ridicata, putand face fata celor mai exigente cerinte. Astfel ca, in mai putin de un an am devenit foarte cunoscuti in zona Olteniei. Pentru mai multe detalii va rigam sa ne contactati.

Bals Servicii
 • SUNNY OIL AD is a wholesale and retail company for petroleum products, which operates on the northwest territory of Bulgaria. The company has been founded 1996 in town of Vidin, Bulgaria and has became one of the leading company in the region. Under the companys management is the biggest complex (petrol pumps, LPG filling station, big TIR - parking, restaurants, coffee shops and more) in Vidin district. We are preferred supplier for all big companies, which are placed in the region, because of our reputation, competitive prices, flexible policy and availability of our own specialized transportation. The company is operating big fuel depot as an authorized warehousekeeperand is able to store the product without paying excises in advance but after the realization. Since 2002 we have established a network of mobile petrol pumps (for gasoline and diesel), which is taking the main part of our retail policy. The company is operating with 23 mobile stations and the average monthly realization is 350 tons diesel and 50 tons gasoline only thrugh the network. Our company personnel team consist 95 high qualified employees. The annual total companys realization is more than 10 000 tons of different fuels. With turnover more than 15 000 000 BGN ( around 7 500 000 EUR ) our firm is among the biggest taxpayers in the region.

Vidin Distribuitor