Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Corpuri de Iluminat: 530 companii
  • Adori Lighting S.R.L. a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma Adori Lighting S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca lampadare, aplice, plafoniere, produse de iluminat stradal, felinare. Compania noastra are un personal de 12 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In cadrul companiei Adori Lighting S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
  • A Classic este o companie nationala specializata in importul si distributia de materiale electrice si corpuri de iluminat, nr. 1 in Romania in distributia pe anumite zone si branduri din portofoliu. Ca partener/distribuitor autorizat reprezentam mărci de prestigiu: - PHILIPS - Lighting - Olanda (surse si corpuri de iluminat), - SIEMENS - Germania (aparataj electric, automatizări), - LEGRAND - Franta, - HAGER - Germania (aparataj si sisteme electrice, automatizări), - BTICINO - Italia (aparataj electric, automatizări), - GEWISS - Italia (aparataj electric, automatizări), - ROMCAB, ICME (cabluri, conductori electrici), - ORION - Austria, VOLTOLINA – Italia, AV MAZZEGA - Italia (corpuri de iluminat), oferim o gama completa clientilor nostri si preturi de prima veriga – (importator direct/reprezentant autorizat) in piata. Preocuparea noastra este de a identifica, a selectiona produsele, materialele electrice si sistemele de iluminat care intrunesc cele mai inalte standarde de calitate in domeniu. Prin S.c. A Classic S.r.l. aveti acces la oferta COMPLETA destinata fiecarui tip de sector in parte: - rezidential - industrial - comercial - public. "Electrical material, high Quality" Site: www.aclassic.ro

Iasi Distribuitor
  • Profesional Design Mob S.R.L., a fost fondata in 2003 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Profesional Design Mob S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca tesaturi pentru perdele, draperii, tapiterie, materiale speciale pentru baruri si restaurante, corpuri de iluminat industriale si casnice. Va mai oferim covoare, articole pentru decor, mobilier productie proprie si import. Oferim executie pentru tesaturi (perdele, draperii, canapele, paturi tapitate). Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Profesional Design Mob S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
  • Inca de la infiintare Ioko Electric Company si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 4 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de aplice, lampadare, veioze, becuri, neoane, felinare, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Ioko Electric Company este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Bucuresti. Compania noastra va pune la dispozitie produse de inalta calitate acoperind intreaga gama de corpuri de iluminat de la aplice, plafoniere, suspensii pana la corpuri de iluminat de exterior, precum si aparateura electrica de joasa tensiune: prize, intrerupatoare etc. Firma noastra are un personal de 23 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In firma Helios P.l.s. S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Distribuitor
  • Infiintata in anul 2001, S.C. Innova Com S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma S.C. Innova Com S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca mobilier de apartament, de case, de terase, de bucatarie, corpuri de iluminat. Compania noastra are un personal de 27 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri        la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Importator
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand 5 angajati, firma noastra importa si comercializeaza produse si solutii complete in domeniile legate de industria chimica (vopsele anticorozive - RELIUS COATINGS - subsidiar BASF, produse tehnice din cauciuc), produse destinate industriei feroviar (bucse si componente din material plastic special) si nu un ultimul rand produse electrice profesionale, corpuri de iluminat cu tehnologie LED si aceesorii aferente acestui domeniu. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Desigur, standardul ridicat al calitatii produselor il pot confirma chiar renumele partenerilor nostri externi. Arti S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Arad Importator
  • Butan Grup S.R.L. a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Galati, judetul Galati. Cu un efectiv de peste 100 angajati, Butan Grup S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: reparatii macarale, poduri rulante, lifturi. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa.

Galati Servicii
  • Electrada Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de 12 angajati, Electrada Impex S.R.L. comercializeaza o gama larga de: corpuri de iluminat si accesorii electrice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Distribuitor
  • Va multumim pentru interesul acordat firmei Neon Timisoara. Suntem o societate cu peste 15 ani de experienta in tehnologia instalatiilor de neon pentru firme luminoase. Producem in atelierul propriu tub neon modelat pentru firme luminoase, comercializam si instalam echipamente pe baza de neon, atat pentru atelierele de productie publicitara cat si lucrari individuale. Asiguram servicii complete incepind de la analiza nevoilor si design si finalizind cu punerea in functiune a instalatiei si mentenenta acesteia.

Timisoara Producator