Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Sisteme de Protectie Solara - Usi & Ferestre: 33 companii
 • Firma Sc Home Solar Protection Srl prin personalul sau calificat ofera: - servicii de consiliere in domeniul tehnicii parasolare, - efectueaza masuratorile si montajul produselor la domiciliul clientilor, - firma colaboreaza cu furnizori importani pe piata produselor de specialitate oferind o gama diversificata de produse de cea mai inalta calitate.

Timisoara Distribuitor
 • Imbinand mestesugul fierului forjat cu arta decorativa, iti putem amenaja un spatiu intr-un stil unic, confortabil si modern. Eleganta portilor, a balustradelor, a grilajelor si a mobilierului din fier forjat realizat intr-o maniera unica, aduce un plus de rafinament si bun gust in viata ta !

Braila Producator
 • Oferim spre vanzare folii profesionale pentru camioane, acoperiri de mari dimensiuni, accesorii pentru prelate de camion, kituri de reparatii prelate. Confectionam la standard inalt prelate pentru camioane, terase, utilaje agricole.

Craiova Importator
 • Prin luarea în considerare a cerinţelor pretinse de beneficiar, locaţia montajului, arhitectura clădirii etc., se poate alege produsul, modelul şi modul de acţionare cel mai potrivit, care asigură pe termen lung cele mai multe beneficii. (Copertine retractabile, Grilaje Mobile, Jaluzele Exterioare).

Bucuresti Importator
 • Firma se ocupa pe langa cuptoare si seminee si cu constructia de case la rosu si la cheie renovari apartamente case amenajari interioare si exterioare instalati eltirice si sanitare. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon afisat.

Rm. Valcea Servicii
 • Fabrica este situata in estul Europei, vindem tende da sole, capotine la preturi economice si de buna calitate, rendagi per interno tapiterie si tesuturi, scaune si mese, decorarea a peretilor, tente verticale tende veneyziana, gazeb.

B Vhnhbjh Distribuitor
 • Societatea noastra comercializeaza usi de intrare si interior din lemn masiv, ferestre din lemn stratificat, pergole, piatra decorativa. Societatea va poate pune la dispozitie personal cu experienta .

Urechesti Distribuitor
 • O companie mica dar cu personal calificat in domeniul amenajarilor interioare. Cu o experienta de peste 22 ani in decoratiuni interioare si restaurari de mobila. Din 1986 activez in acest domeniu si nu mi sa intamplat ca cineva sa-mi ceara sa fac ceva si eu sa nu reusesc sa-i duc la bun sfarsit comanda.

Voluntari Producator
 • Firma Nicas infiintata in 1991 are o activitate neintrupta in domeniul confectiilor metalice. Experienta noastra a pus amprenta asupra calitatii exceptionale pe care o oferim in realizarea tamplariilor de PVC si Aluminiu, placarilor exterioare, compartimentarilor interioare, a ofertei foarte mare din gama rulourilor exterioare, jaluzelelor interioare samd. Serele si lucrarile speciale sunt o carte de vizita pentru noi.

Bucuresti Producator
 • Companie de distributie, distribuie produse de provenienta Italia in Romania. Produse oferite de companie sunt - corturi de mici si mari dimensiuni, produse certificate CE ISO 9001 - accesori pentru corturi.

Bucuresti Import - Export
 • Suntem o companie care distribuie si monteaza copertine extensibile pentru balcoane, terase, gradini, spatii comerciale. Mai oferim acoperiri piscine si climatizari pentru timpul iernii. Oferim seriozitate, profesionalism si colaboram cu firme din Spania, Italia si Romania. Pentru mai multe detalii vizitati www.parasolare.net

Mihaesti Distribuitor
 • We offer roller binds, roller fabrics, curtain track systems, motorised blinds, romanshades, panel blinds, outside casette systems, skylights, wintergarden shading, components and fabrics for blinds. www.luposolution.com window covering systems Facebook: Lupo Solution LinkedIn: Istvan Seres Twitter: Lux Media

Sordio (lo) Producator
 • Preocuparea noastra principala este de a va oferi solutii complete si moderne pentru realizarea confortului necesar atat pentru constructiile civile cat si pentru cele industriale. Ne-ati gasit pregatiti deoarece avem o experienta de peste 12 ani in domeniul usilor, ferestrelor si sistemelor de umbrire. Incercam sa va oferim intotdeauna produse de cea mai buna calitate precum si consultanta pentru ca dvs. sa faceti cea mai buna alegere. Produsele noastre ferestre si usi cu tamplarie PVC sunt consacrate lucrand cu profile de renume precum GEALAN, SALAMANDER. Va oferim usi de interior si metalice de o calitate excelenta KASTILIO, ele fiind echipate cu sisteme de feronerie de cea mai buna calitate (MACO, ROTO, SIEGENIA). Raspundem provocarilor ce vin prin argumente solide legate de calitate si printr-o atitudine de total respect fata de client, mediu si ecologie.

Targu Mures Distribuitor