Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Usi & Ferestre: 338 companii
 • Comandat tamplarie pvc - sunt multumit

Bogdan Voda Producator
 • Angajati seriosi, produse de calitate inalta

Albota Producator
 • Window Solution este o societate cu capital integral romanesc ce a luat fiinta in anul 2010, avand ca obiect de activitate productia de ferestre se usi din PVC si aluminiu. Caracterul puternic competitive al acestui domeniu a determinat investitii permanente in tehnologii noi si resurse umane. Evolutia ciferi de afaceri si a numarului de angajati indica o societate romaneasca in plina dezvoltare. Produsele noastre inglobeaza tehnologiile celor mai mari furnizori de pe piata de profil : - utilaje cu un inalt grad de performanta si automatizare - sisteme de profile create si fabricate dupa standarde europene oferite de REHAU, SALAMANDER, GEALAN - sisteme de actionare a ferestrelor produse de concernul german G-U Relatia cu furnizorii se materializeaza printr-o colaborare stransa si printr-o comunicare continua pentru identificarea de noi solutii privind abordarea pietei de profil. Printr-o activitate continua si sustinuta am reusit sa realizam produse competitive capabile sa concureze pe piata europeana.

Bucuresti Producator
 • Oferim tamplarie PVC Rehau - Germania, Extruplast, Ramplast 26-30 euromp, jaluzele verticale 6 euro/ mp, jaluzele orizontale 15 euro/ mp, glafuri interior/ exterior, plase contra insectelor, amenajari interioare. SUPER PRETURI PENTRU DEALERI ! Azi masuram, maine montam ! Site: www.designperfect.ro Tel.: 021/434.42.80, 0721.410.591, 0765.367.345

Bucuresti Servicii
 • Erra Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de tamplarie PVC Veka din vestul tarii. Produsele Erra Group sunt executate pe linii automatizate dotate cu masini si utilaje de ultima generatie. Scopul Erra Group este de a oferi clientilor calitate in toate domeniile:consultanta, produse, montaj.Din acest motiv, la Erra Group, pachetul de baza este format din: -profil: Veka (Germania), clasa "A" de calitate; -pachete termoizolante de sticla in toate configuratiile (sticla control solar, sticla super low-e, sticla ornament) cu baghet distantier cald; -feronerie: ROTO NT sau ROTO DESIGNO (Germania). Va mai oferim toata gama de accesorii pentru ferestre: site antiinsecte, pervaze, rolete cu lamele de PVC sau aluminu, jaluzele verticale etc. Prin toate aceste cautam sa va asiguram cele mai importante lucruri din viata omului:siguranta, calitate, confort. Mai multe detalii pe www.erragroup.ro .

Arad Distribuitor
 • Societate ce activeaza in domeniu din 2005, avand experienta in productia profesionala de mobilier casnic si industrial, din pal, lemn masiv, furnir si mdf, producator piese plexiglass, firme luminoase, respectiv timplarie aluminiu si PVC, termopan, placari alucubond, perete cortina, compartimentari, fatade exterioare, vopsire mdf, metal si geam, pictura populara pe lemn, usi de interior si exterior, diverse lucrari de fier forjat, (constructii) finisari interioare, si nu numai. Detinind utilaje si masini de ultima generatie, cat si un colectiv de profesionisti, putem oferi servicii de calitate, preturi si termene de livrare foarte bune. Se folosesc materiale si accesorii de renume mondial, de foarte buna calitate. Portofoliu lucrari: Mobilier farmacii: Sensiblu Srl; Punkt ; Remedio Farmacii, Apivita, Melvita, L'erbolario si alte locatii individuale; Mobilier optica medicala: Optiblu Srl, Mann Optic; Sover Optical Shops; Klarmann, Mobilier birouri - Miniblu Srl, Mediplus Exim Srl, CPN Srl, Ozone Laboratoires Srl, si alte companii din grupul A&D Pharma, Gemisa, Mobiler cafenele si restaurante: Supreme Gourmet Srl, Nova Brazilia Srl, Sushi Ko; Mi si Mu; Salt & Peper; Alsaj, Superfalafel si multe altele. Mobilier divers: Spitalul Sf. Ioan, Activ Company - franciza, Aktor Sa, Loris Baby's Land, Vip Bebe - franciza, Cambridge School, Tamplarie aluminiu si PVC: Avicola Mihailesti, Toneli Holding, Etap Rom Construct, Perlea Rezidence, Blom Bank Egipt; Otp Bank; Alte lucrari casnice si industriale, atat pe parte de mobilier cit si pe parte de tamplarie aluminiu. Printre proiectele executate de noi, ne putem mandri cu Proiectul executat in Africa - Guineea Equatoriala, executat in 2010- 2011.

Bucuresti Producator
 • Suntem o firma cu capital romanesc ce va ofera o gama variata de geamuri termopan, avand ca obiect de activitate proiectare, executie si montaj tamplarie,  PVC si  aluminiu. Materialele cu care lucram sunt de cea mai inalta calitate si asigura garantia dorita de orice client. Clientii nostri primesc mai mult decat un produs, ei vor avea un partener de incredere care ii va ajuta sa gaseasca cele mai bune solutii pentru izolarea termica si fonica, precum si ambientul spatiului de locuit si/sau de lucru.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania Amel este specializata in productia de ferestre si usi din lemn stratificat. Distributia produselor este realizata la nivel national prin intermediul retelei de parteneri. Specialistii din domeniu sunt invitati sa se alature grupului de parteneri Amel.

Sat Ceptura De Jos Producator
 • Inca de la infiintare SZACSKA S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania SZACSKA S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca tamplarie din lemn. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor SZACSKA S.R.L.. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. SZACSKA S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Sfantu Gheorghe Servicii
 • Firma noastra cu experienta mai mult de 30 de ani ofera productie in serie si la comanda orice tip de mobilier de calitate din lemn masiv, tamplarie din lemn stratificat, obloane din lemn cu lamele fixe si reglabile, mobilier gradina. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati !

Sarateni Producator
 • Compania a luat fiinta in anul 2007, de atunci si pana astazi vanzarile si productia au crescut cu aprox. 30-40% in fiecare an. Continuam sa ne creem noi clienti si sa ocupam o arie tot mai mare in tara. Am avut si cateva comenzi externe si speram sa reusim in extern tot mai mult. Suntem cat se poate de seriosi. Astfel in acest moment nu avem nicio datorie la furnizorii nostrii.

Sita Buzaului Producator
 • Grupul de firme GIP - GIP RO Ambient a fost fondat in 1991. Dezvoltarea sa continua il plaseaza in randul principalilor producatori de tamplarie PVC, aluminiu si geam termoizolant, realizand totodata si comercializarea de materii prime necesare in domeniul tamplariei. Dotarea logistica a companiei cuprinde peste 4000 de m.p. de spatii de productie si depozitare, iar calitatea produsului finit este garantata de utilaje de ultima generatie care se constituie in linii complet automatizate pentru productia de tamplarie cat si pentru productia de geam termopan. De asemena firma noastra are un compartiment specializat in comercializarea produselor anti-rugina de larg consum, de origine organica: convertori de rugina concentrati si dizolvanti de rugina. Suntem certificati: ISO 9001:2008; ISO 14001:2004; OHSAS 18001:2007 si agrementati tehnic in domeniul auto: montaj parbrize, montaj folii de protectie solara, ionizare geamuri auto.

Bucuresti Importator
 • Suntem o companie tanara in care calitatea produselor este principala noastra preocupare. Ne bucuram de o experienta de 12 ani in prelucrarea lemnului si a mobilierului din pal melaminat. In urma cu 3 ani societatea tinand cont de cerintele pietii a investit in utilaje de prelucrarea lemnului stratificat.

Barlad Producator
 • S.C. RTR Expert S.R.L. este o companie cu capital integral privat din Bacau, judetul Bacau, infiintata in anul 2006, care activeaza in domeniul constructiilor civile, fiind specializata in placari cu materiale compozite tip bond, fatade din sticla tip perete cortina, montajul de tamplarie termoizolanta din aluminiu si PVC, si alte activitati specifice domeniului. Pe parcursul ultimilor 10 ani de activitate, am invatat sa facem fata oricaror provocari cu promptitudine si maxima seriozitate, fapt ce ne-a permis, ca pana astazi, sa adaugam pe "cartea nostra de vizita" mii de clienti, persoane fizice, juridice, dar si proiecte de anvergura, parteneri importanti din domeniul constructiilor si dezvoltatori. Proiectele in care am fost implicati precum si cei cu care am colaborat pe parcursul timpului, sunt cei care, apreciem noi, ne recomanda. Avantajele colaborarii cu firma noastra sunt: siguranta, seriozitatea, responsabilitatea si nu in ultimul rand calitatea si termenul de executie foarte scurt. Lucrarile executate de S.C. RTR EXPERT S.R.L. au fost contractate direct cu beneficiarul, dar si sub diverse forme de colaborare (subcontractare) cu alte societati. Placile bond prezinta o solutie inovatoare in placarea cladirilor. Acestea inlocuiesc cu succes clasica tencuiala termodecorativa oferind in plus numeroase avantaje: - rezistenta in timp; - izolatie termica; - montaj rapid; - intretinere usoara. Sunt ideale atat pentru cladirile noi cat si pentru renovarea fatadelor crapate sau uzate. Placile bond sunt disponibile in numeroase variante de culori satisfacand si cele mai exigente cerinte. Prin masurile tehnice si organizatorice create de conducerea societatii, se urmareste obtinerea de rezultate calitative superioare privind lucrarile pe care le executa, conform cerintelor si necesitatilor, standardelor si normelor specifice activitatilor, precum si legislatiei in vigoare.

Bacau Producator
 • High Business Consult & Construct este o societate comerciala tanara in plina ascensiune, infiintata in anul 2008 cu statut de persoana juridica cu capital integral privat ce isi desfasoara activitetea in mai multe domenii ce va sunt prezentate ini continoare. - Productie si montaj de tamplarie din aluminiu cu profile marca o Wicona o Profilco o Alumil o Exalco o Reyners - Productie si montaj de tamplarie din lemn stratificat - Productie si montaj de tamplarie cu profile din pvc marca                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 o Ramplast o Rehau o TROCAL o GEALAN - Servicii complete de placari cu : o Alucobond o Reynobond o Exalcobond o Trespa - Servicii complete de placari cu HPL : o FunderMax o Trespa - Compartimentari din sticla Prin produsele si serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor nostrii ne propunem sa acoperim strict 3 sectoare cu un spatiu vast de aplicabilitate. Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat clientii nostrii sa fie multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarea cu societatea noastra. Dar stim ca intotdeauna e loc de mai bine si de aceea acceptam si aplicam idei noi si moderne intrevazand chiar si o colaborare cu alte societati din tara sau de peste hotare. Vă mulţumim pentru interesul arătat fata de compania noastră şi ne exprimăm speranţa într-o fructuoasa colaborare viitoare. Cu deosebită consideraţie, High Business Consult & Construct SRL.

Bucuresti Producator
 • In ultimii ani, concurenta in domeniul tamplariei din aluminiu si PVC a crescut in mod vertiginos motiv pentru care a luat fiinta SC M&M metmar grup SRL, o asociatie a unor profesionisti in domeniul respectiv, asociatie ce isi propune sa devina lider pe piata in ceea ce priveste comercializarea utilajelor, profilelor precum si a accesoriilor pentru producerea tamplariei din aluminiu si PVC, intr-un cuvant a tot ceea ce necesita confectionarea tamplariei din aluminiu si PVC. Investind in acest domeniu, compania noastra a devenit in scurt timp direct importator al tuturor produselor comercializate, fapt care a dus la obtinerea unei calitati si a unui pret net mai bun, ceea ce ne situeaza in fata concurentei. Dezvoltandu-ne rapid reteaua de colaboratorisi devenind dealeri ai profilelor PVC marca PLASTLINE in toata zona Moldovei. Astfel, aspiram sa dobandim o reputatie clara ca distribuitor a profilelor PVC marca PLASTLINE, care sunt mai bune calitativ si vandute la un pret cinstit pe piata. Putem obtine acest lucru prin dezvoltarea prompta a relatiei cu clientii, ptin intelegerea clara a tendintelor si nevoilor de pe piata, prin comercializare inovatoare si profitabila.

Galati Producator
 • Societatea noastra este din Ploiesti si se ocupa cu comercializarea de tamplarie pvc cu geam termopan. Profilele din care sunt facute orice modele de ferestre termopan cat si usi termopan sunt toate marca Rehau. Ele au provenienta germana si sunt facute cu utilaje care au o calitate si precizie la standarde europene. Stim ca ecomomia de bani si de timp este importanta de aceea venim in intampinarea dumneavoastra oferindu-va solutii tehnice personalizate pentru locuinta. Puteti beneficia de experienta personalului nostru specializat precum si de cel mai bun raport calitate pret in domeniul Tamplariei PVC si Aluminiu. Indiferent ca doriti renovarea sau construirea unei locuinte/cladire/imobil noi va punem la dispozitie cea mai potrivita solutie adaptata cerintelor dumneavoastra. Va putem oferi ferestre si usi termopan, plase de insecte pe balama, pervaze si glafuri. Puteti beneficia de cea mai buna calitate la cel mai mic pret, garantie 7 ani de zile, montaj si service gratuit in perioada de garantie, dar si de servicii postgarantie la preturi accesibile. Tamplaria cu geam termopan este solutia optima pentru locuinta dumneavoastra. Prin produsele si serviciile oferite ne adresam atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Fiecare client beneficiaza de oferta personalizata in functie de cerinte si necesitati, sfaturi de specialitate, discounturi. Firma noastra comercializeazatermopane Rehauin gama variata de modele functionale, estetice si constructive. Visit: garantie7 ani de zile

Ploiesti Servicii
 • Producator tamplarie PVC Deceuninck - Preturi accesibile tuturor ! Continut text anunt de tamplarie SC AMBIENT PLAST SRL-Bucuresti PRODUCE si comercializeaza tamplarie PVC Deceuninck (Belgia) cu 4 ,5 , 6 camere si geam termopan Low-E (Germania), feronerie Winkhaus (Germania) la PRETURI ACCESIBILE TUTUROR! Masuratoarea, demontarea, montarea, transportul pentru Bucuresti, GRATUITE. REDUCERI SURPRIZA ! Pentru cantitati mari si profile colorate, avem preturi promotionale ! Convingeti-va de seriozitatea si de preturile noastre, la www.ferestre-usi.ro, tel./ fax: 021/255.55.40, 0723.640.437. Asiguram comercializare SI FARA MONTAJ, LA PRETURI FARA CONCURENTA !

Bucuresti Producator
 • Sc Prosolar Srl este importator si distribuitor de: rulouri de exterior din Alumniiu si PVC, copertine, marchize, pergola, jaluzele verticale si orizontale, rulouri textile, plase antiinsecte, usi pliante de PVC.

Com. Baciu Producator
 • Societatea noastra produce si monteaza tamplarie PVC cu geam termopan. Tamplaria PVC cu geam termopan este cea mai buna solutie pentru ferestre si usi deoarece ofera protectie termica si fonica net superioare tamplariei clasice din lemn. In acelasi timp se foloseste mult mai usor, nu isi pierde culoarea in timp, va ajuta sa economisiti bani prin prisma reducerii costurilor de incalzire a locuintei dvs. si este usor de intretinut. Tamplaria comercializata de societatea noastra este confectionata din profile PVC marca Veratec. Sticla, principala componenta a geamului termopan, este importata de la prestigiosi producatori cum ar fi Saint Gobain, Glaverbel, Pilkington. Ferestrele si usile noastre vor satisface cele mai exigente cerinte si gusturi... la preturi fara concurenta! Dorim sa devenim un partener de incredere pentru dumneavoastra. Vrem sa stabilim cu clientii nostri relatii de lunga durata bazate pe incredere reciproca si o excelenta comunicare. Achizitia tamplariei se poate face si in rate cu avans 0 direct la sediul nostru.

Focsani Producator