Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Usi & Ferestre - Constructii: 1457 companii
 • N.C.  TOTUL  O.K.

Codlea Distribuitor
 • O companie serioasa, prompta si cu preturi foarte bune!

Iasi Distribuitor
 • M-am razgandit. MI-au rezolvat problema

Constanta Producator
 • Am fost servit imediat.. Stima si respect..

Cluj-Napoca Producator
 • Companie de incredere

Sat Stefan Cel Mare, Com. Stefan Cel Mare Producator
 • Comandat tamplarie pvc - sunt multumit

Bogdan Voda Producator
 • Angajati seriosi, produse de calitate inalta

Albota Producator
 • RAPIDITATE SI PROFESIONALISM

Pitesti Importator
 • Foarte seriosi!Multumesc!

Bucuresti Importator
 • Am fos multumit de produs, dupa confirmarea telefonica a comenzii curierul a venit in 24 ore.\r\nRecomand.

Draganesti Importator
 • Proiectam, producem si montam perdele si cortine industriale: - perdele contra curentilor si socurilor de aer - perdele antinsecte, antipasari - perdele frigorifice - perdele pentru camioane - perdele glisante - perdele si panouri pentru sudura - cortine pentru separari de hale - ingradiri pentru utilaje, depozite.

Cluj Producator
 • Idal Ferestre comercializeaza produse de o calitate superioara si pune un accent deosebit pe calitatea serviciilor. Suntem unic reprezentant si distribuitor in Romania pentru sistemele din aluminiu ALFA si pentru usi de interior si antiefractie Eurodoor. Va ajutam sa gasiti cea mai buna solutie pentru protejarea proprietatii dumneavoastra cu seria noastra completa de sisteme din Aluminiu si PVC. Compania noastra pune accent pe tehnologia inovatoare in domeniul constructiilor arhitecturale astfel incat putem oferi clientilor nostri cele mai inalte standarde de pe piata.

Bucuresti Importator
 • Echipa de Tamplarie, infiintata in anul 2005, este o companie tanara si dinamica, care a stiut de la bun inceput ca pentru a castiga o pozitie solida pe piata de profil trebuie sa respecte criteriile si exigentele acesteia, calitatea si seriozitatea fiind cuvintele cheie al companiei. Si in viitor Echipa de Tamplarie doreste sa ramana independenta si sa-si propuna obiective pe termen mediu si lung, in loc sa puna pe primul plan castigul pe termen scurt. Conducerea companiei se orienteaza spre o crestere economica stabila si se concentreaza spre activitati cu potential pe termen lung.

Focsani Producator
 • Suntem o firma care comercializeaza feronerie pentru usi si ferestre. Punctele noastre forte sunt: - termene de livrare competitive - produse de calitate la preturi avantajoase - continuitate in produsele comercializate - echipa de vanzari cu experienta - disponibilitate 24/7 - consiliere tehnica gratuita - gama completa de feronerie pt. usi - orientare catre client - buna cunoastere a pietei si a nevoilor clientilor - peste 200 de clienti multumiti. Oferim suport logistic, preturi de producator, discounturi si termene atractive. Asteptam cu placere si interes solicitarile dumneavoastra si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate pentru rezolvarea tuturor solicitarilor dumneavoastra.

Targu Mures Distribuitor
 • Obiectivul principal al colectivului firmei este obtinerea performantei si a fiabilitatii la produsele ce poarta emblema Egea Invest. Pentru aceasta S.C. Egea Invest S.R.L. are implementat un sistem de Management al Calitatii Mediului, Sanatatii si Securitatii Ocupationale care sa faca posibile: Pe linie de calitate: - cresterea reputatiei organizatiei si construirea unei imagini de excelenta a acesteia pe piata; - angajarea personalului in implementarea politicii organizatiei in domeniul calitatii pentru satisfacerea cerintelor legale, a asteptarilor clientilor si pentru imbunatatirea continua. Pe linie de mediu: - utilizarea rationala a resurselor naturale, actionand pentru reducerea deseurilor, a consumurilor de materii prime, a apei, a carburantilor si energiei intr-un mod care sa protejeze mediul, precum si pentru recuperarea si refolosirea materialelor; - prevenirea poluarii si evitarea poluarilor accidentale. Pe linie de sanatate si securitate ocupationala: - realizarea si demonstrarea performantelor in domeniul sanatatii si securitatii ocupationale prin controlul riscurilor legate de SSO asociate activitatilor societatii; - performantele SSO sa raspunda cerintelor Legii 319/2006 privind eliminarea sau minimizarea riscurilor pentru angajati.

Ploiesti Distribuitor
 • Oferim solutii complete de inchidere si automatizare a cailor de acces industriale si rezidentiale, respectiv solutii dedicate bunei desfasurari a activitatilor de incarcare-descarcare si manipulare a marfurilor. Suntem o echipa dinamica pentru care a vrea este echivalentul verbului a putea. Cercetam, gandim si construim solutii inovative pentru a oferi clientilor nostri idei si proiecte de valoare Valorile si atitudinile care ne coordoneaza activitatea sunt: Pasiune / perfectionare continua / incredere In acest mediu bazat pe coordonate de perseverenta si profesionalism echipa noastra a realizat cu succes proiecte de exceptie inca din faza de proiectare. La noi consultanta este gratuita pentru toate produsele comercializate, astfel incat alegerea facuta sa reprezinte solutia optima a clientului nostru. Va invitam sa ne vizitati pagina de prezentare www.accesindustrial.ro sau la sediile noastre in Baia Mare, Bd. Bucuresti, Nr. 42A, inainte de Octopus/Tenet; sau in Cluj-Napoca, Str. Ion Viteazu, Nr. 16-18.

Cluj-Napoca Producator
 • Suntem o firma mica (pfa) dar cu suflet mare si cu dragoste pentru ceea ce facem. Executam reparatii la domiciliul clientului, cat si la alte locatii. Detinem scule si dispozitive necesare pentru a executa reparatii cu profesionalism.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra se ocupa cu fabricarea de tamplarie PVC cu si fara montaj, plase contra insectelor toate la preturi accesibile pentru toate buzunarele. Brenduri furnizori profile PVC: - Deceuninck 4, 5, 6 camere + culori standard - Rehau 5, 6 camere + culori standard Brenduri Feronerie: Roto, Vorne, Joker, Jowisz, Filiz. Calitatea si seriozitatea ne reprezinta.

Buzau Producator
 • Artamis Stor Srl este o societate specializata in importul si distribuirea de sisteme de protectie solara de interior si accesorii pentru perdele. Decizia de a infiinta aceasta companie specializata initial in producerea sistemelor de protectie solara de interior a fost luata in urma experientei acumulate pe parcursul a 7 ani de lucru in diferite tari din Europa. Actual suntem interesati sa pornim si sa dezvoltam relatii comerciale cu distribuitori interesati sa promoveze produsele noastre.

Tulcea Producator
 • Cu peste 27 de ani de experienta Ziper Srl produce o gama larga de produse,tamplarie din aluminu si pvc cu geam termopan, usi garaj, jaluzele verticale si orizontale, rolete, copertine, rulouri, firme luminoase, bannere ,inchideri terase si alte produse. Dorim sa fim alaturi de clientii nostrii si sa le satisfacem nevoile si cerintele de fiecare data.

Maracineni Producator