Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Sisteme de Incalzire - Constructii: 856 companii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 este situata in Plopeni si are un punct de lucru in Ploiesti, str. Andrei Muresanu nr. 4, bl. 37I2, parter, judetul Prahova. Firma S.C. Comtec S.R.L. are o echipa angajati cu vasta experienta in efectuarea de montaj instalatii de incalzire. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. S.C. Comtec S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduce reale satisfactii. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • A & G Roterm Srl din Constanta, judetul Constanta pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma A & G Roterm S.R.L are o echipa de 21 angajati cu vasta experienta in vanzari centrale termice si instalatii termice. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania A & G Roterm S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca A & G Roterm S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • G&M International Instalații este o societate înființată în 1992. Obiectul principal de activitate este importul, comercializarea instalațiilor termice și instalațiilor de climatizare. Cu acestă activitate „se îmbină” prestarea de servicii de punere în funcțiune, service și întreținere pentru produsele comercializate și nu numai. Un alt obiect secundar de activitate este prestarea serviciilor de curățenie profesională în sedii de firme, instituții, spații comerciale, locuințe particulare, precum și servicii de întreținere tehnică a clădirilor (întreținere instalații de încalzire, climatizare și ventilație). Profil companie Cu o experiență de peste 20 de ani, G&M este pregatită să ofere soluții tehnice HVAC adaptate necesităților clienților care sunt sprijiniți în toate fazele proiectelor – proiectare, vânzare, instalare, verificare și punere în funcțiune, mentenanță. Misiunea G&M International Instalații G&M se angajează în furnizarea de echipamente și instalatii HVAC precum și a serviciilor aferente care să raspundă cerințelor clienților prin calitate, promtitudine și consecvență. Viziunea G&M este compania care dorește să fie în topul preferințelor în județul Mureș, în ceea ce privește serviciile integrate HVAC – consultanță, vânzare echipamente, instalare, mentenanță precum și servicii profesionale de curățenie.

 • Silcom A.C.T. Srl din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 4 angajati, Silcom A.C.T. comercializeaza o gama larga de: instalatii de automatizare, echipamente de automatizare, instalatii industriale. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Silcom ACT. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Silcom ACT si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 2003, San Electroterm Grup S.R.L. este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand peste 50 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: instalatii electrice, automatizari, sisteme de securitate. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 2004, T & A Construct S.R.L. este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 10 angajati, T & A Construct S.R.L. produce o gama larga de: instalatii termice si sanitare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Infiintata in anul 1992, S.C. Amper S.R.L. este situata in Craiova, judetul Dolj. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de produse si servicii in domeniile: proiectare si executie instalatii electrice de joasa si medie tensiune, sanitare, termice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Infiintata in anul 2000, Avi Serv Grup S.R.L. este situata in Onesti, judetul Bacau. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Avi Serv Grup S.R.L. comercializeaza o gama larga de: centrale termice, service centrale termice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati sau sa accesati www.smarterm.ro.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Rozen S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: montaj, reparatii, instalatii sanitare si incalzire. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Inca din 1997 suntem pe piata instalatiilor termice pentru a satisface o nevoie esentiala pentru clientii nostri, si anume, confort. Societatea nostra este specializata pe instalatii termice, sanitare, climatizare si gaz asigura: montare, instalare, VTP-AF, service. Ne supunem standardelor de calitate ISO 9001 si ISO 1401. Personalul nostru tehnic beneficiaza de suport logistic de ultima generatie pentru a identifica si remedia rapid defectiunile si participa periodic la cursuri de perfectionare.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de instalatii termice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1995, Tihe Serv S.R.L. este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: constructii si montaj instalatii termice si sanitare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1992, Condor Club '90 Srl este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Condor Club '90 S.R.L. comercializeaza o gama larga de: instalatii termice si sanitare, gresie, faianta. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Timisoara, Calea Martirilor, Nr. 21 B, judetul Timis. Avand peste 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: montare si instalare calorifere, centrale termice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Lugoj, judetul Timis. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Instalatii Pelicanul S.R.L. comercializeaza o gama larga de: instalatii termice, sanitare, canalizari. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata inca din 1999, cu experienta acumulata de peste un deceniu, Instal-Dac Srl s-a dezvoltat si perfectionat continuu, ajungand in prezent unul dintre jucatorii importanti din Romania in ceea ce priveste importul si distributia echipamentelor termice, reprezentand cu succes unele dintre cele mai renumite brand-uri din domeniu, cum ar fi: Rehau, Comap, Viessmann, Ariston, Beretta, Kermi, Wilo, Grunfos, Halm, FV Plast, Irsap, Computherm, Honeywell, Heimeier, Ibaiondo, Slovarm, Gropalli, Sunsystem, Wa-Tes, s.a.m.d. Pentru a putea satisface cat mai bine nevoile clientilor nostri, incepand cu anul 2000 am deschis inca un depozit, de aceasta data in Bucuresti. Avand o logistica foarte bine pusa la punct, cu angajati ce exceleaza in acest domeniu, reusim sa oferim clientilor nostri suportul necesar pentru a-si desfasura - la randul lor - in bune conditii si cu un real succes, activitatea. Pe langa toate avantajele enumerate putin mai sus, Instal-Dac SRL livreaza din stoc TOATE echipamentele, fie ca este vorba despre centrale termice cu functionare pe gaz, pe lemne (cu sau fara gazeificare) sau cu peleti, vase de expansiune, boilere sau puffere de mari capacitati, pompe, tevi si fitinguri din cupru, polipropilena sau din polietilena reticulata de tip PE-Xa sau alte armaturi si accesorii indispensabile unei instalatii termice. Incepand cu anul 2012, am inregistrat brand-ul IDTHERM, brand sub egida caruia importam si distribuim in exclusivitate in Romania, marci internationale de succes. Pentru a va putea convinge de toate cele spuse anterior, va rugam initiati o cerere de oferta in functie de nevoile dumneavoastra, accesand cu incredere sectiunea "contact" din cadrul site-ului nostru, www.instaldac.ro Misiunea noastra se bazeaza pe incredere, respect, corectitudine, flexibilitate si transparenta, toate acestea pentru a ajunge partenerul dumneavoastra de incredere si de a va depasi constant asteptarile!