Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Centrale Termice - Sisteme de Incalzire: 429 companii
 • Am fost placut impresionat pentru ca a doua z

 • ESTE O FIRMA CU CARE SE COLABOREAZA FOARTE BI

 • Este perfect pentru ceea ce-mi trebuia. Nu doream altceva decat sa schimb detectorul de gaze G21 SAMGAS care m-a tinut aproape 7-8 ani cu un acelasi produs dar nou, si s-a dovedt o adevarata afacere.

 • este un aparat foarte bun si la un pret pentru toate buzunarele.

 • Suntem la inceput de drum, dar avem experienta in domeniul instalatiilor sanitare si incalzirii in pardoseala, montaj rigips, gresie, faianta, instalatii electrice, acoperisuri. Suntem seriosi, dinamici, afacerea noastra este succesul dumneavoastra. Cu noi proiectele dumneavoastra devin realitate. Va multumim!

 • Societate noastra este specializata si certificata in domeniul instalatiilor HVAC. Specialistii nostrii va pot ajuta in proiectele dumneavoastra in oricare dintre tipurile de instalatii: frigorifice, termice, electrice, sanitare. Astfel in domeniul industrial suntem specializati in montajul si service-ul instalatiilor de: racire apa (chiller), climatizare aer (rooftop, CTA-uri), conditionare aer (splituri), camere frigorifice / clean room-uri, exhaustare aer. Pentru domeniul rezidential va punem la dispozitie instalatii de la A la Z pentru casa dvs.: termice, sanitare, canalizare, aductiune apa. Gama de produse include: pompe de caldura, panouri solare, centrale in condensare, centrale pe combustibil solid si lichid, incalzire in pardoseala, radiatoare fonta si ventiloconvectoare INSTALATII TERMICE: Montaj centrale termice / electrice / pe combustibil solid / lichid Montaj radiatoare (calorifere) otel / aluminiu / fonta Montaj instalatii incalzire in pardoseala Perdele de aer Ventiloconvectoare Circuite simple sau mixate Distribuitoare incalzire in pardoseala / radiatoare AUTOMATIZARI SI ALIMENTARI CURENT ELECTRIC: Automatizari incalzire in pardoseala / ventiloconvectoare Automatizari sisteme panouri solare termice (aport la caldura / apa calda menajera / incalzire piscina) Montaje termostate pompa / circuite simple sau mixate Legaturi electrice alimentare centrale termice electrice / aer conditionat Tablouri electrice INSTALATII APA RECE SI APA CALDA: Aductiune apa rece Montaj pompe submersibile / hidrofoare Contoare apa rece Inlocuire coloane apa rece / apa calda la scari de bloc Distribuitoare apa rece / apa calda Montaj obiecte sanitare AER CONDITIONAT: Montaj aer conditionat de tip monosplit 9000 BTU pana la 48000 BTU Montaj aer conditionat de tip multiplit Montaj centrale de tratarea aerului Montaj aer conditionat de tip VRF Montaj aer conditionat de tip duct CANALIZARE: Executie canalizare interioara bai / bucatarii Canalizare exterioara / camine / piese de vizitare CONEXE: Montaj cosuri de fum pentru centrale termice pe combustibil solid / lichid Vizitati site-ul nostru: www.tegia.ro !

 • Prezenta pe piata din 1994, cu trei magazine in trei orase diferite din judejul Hunedoara, Instant International comercializeaza materiale de constructii si instalatii in sistem retail. Vanzare consiliata si solutii pentru nevoile clientilor.

 • Cine suntem? Importator skid-uri GPL, bazine si rezervoare GPL, butelii, piese si accesorii. Toate produsele sunt 100% fabricate in Italia si indeplinesc cele mai stricte standarde europene cu privire la calitate si siguranta. Ce facem? Avem statii GPL de vanzare, bazine GPL, butelii GPL, piese si accesorii, oferim consultanta, asiguram montaj si service pentru produsele pe care le comercializam. Toate produsele vin insotite de garantie si certificarile oferite de producator.

 • Firma noastra va prezinta o noua abordare asupra instalatiilor termice si electrice, oferindu-va si ajutandu-va in alegerea solutiilor individualizate pentru producerea, stocarea si consumul energiei in functie de potentialul si caracteristicile geografice ale fiecarei locatii. Stiati ca soarele, vantul, apa pot produce energie pentru nevoile noastre? Unii spun ca ar fi gratis, noi stim ca este nevoie de o investitie initiala. Va putem ajuta ca aceasta investitie sa fie adecvata nevoilor si posibilitatilor dumneavoastra. Solutiile economice si ecologice pe care vi le oferim se bazeaza pe principiul fundamental al sistemelor centralizate, care implica utilizarea combustibilului local, surse de incalzire sau de racire care altfel ar fi risipite. Folosind combustibili multipli precum carbune, petrol, gaze naturale dar si energie eoliana, solara si biomasa, sistemele centralizate ofera solutii si posibilitati enorme clientilor nostri in utilizarea apei calde, incalzirii dar si stocarii de caldura.

 • Firma Krontherm este activa in domeniul instalatiilor termice. Prin produsele si serviciile noastre oferim solutii de sistem complete pentru toate aplicatiile posibile la incalzire: casnice, hoteliere, industriale, sere, baze sportive, etc., atat la obiecte noi, fie la reabilitare. Suntem distribuitori si importatori directi al unor firme cu traditie indelungata in acest domeniu, din Germania, Austria. In primul rand punem accentul pe calitate si eficienta inalta cu tehnica la nivelul cel mai avansat. Astfel avem in paleta de produse: centrale pe gaz conventional si in condensare, cazane pe lemn sau biomasa (peleti, tocatura, bricheti), panouri solare termice si fotovoltaice, pompe de caldura, boilere (inclusiv din inox), Pompe, puffere, antigel, sisteme de ventilatii (inclusiv cu recuperare caldura), recuperatoare de caldura, sisteme de cosuri de fum, butelii egalizare presiuni, sisteme complete de evacuare gaze, ventilatoare cazane lemne cu gazeificare si cosuri de fum.

 • Infiintata in anul 2007, Ambi Instal S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Radauti, judetul Suceava. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca vanzare echipamentelor de incalzire, centrale termice, calorifere, robineti, montarea centralelor. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania AMBI INSTAL S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

 • Firma noastra se ocupa cu furnizarea, distributia, intermedierea si consultanta in domeniul materialelor si echipamentelor pentru instalatii termice, sanitare, climatizare, ventilatie, etc. Sc. Nemby Instal Srl. din Constanta, pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma noastra se adreseaza persoanelor juridice, in mod deosebit firmelor de profil.

 • Firma cu capital integral privat ce isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor termice. Compania promoveaza si implementeaza pe piata produse de calitate, moderne, cautand oferirea celor mai bune solutii la preturi competitive. SC Thermo Holding Srl se preocupa in permanenta de marirea gamei de produse si servicii oferite clientilor, dar si de mentinerea calitatii la standarde ridicate reusind sa satisfaca cerintele pietei actuale.

 • Jetrun Energo Eco activeaza din anul 2007 ca reprezentant tehnic si comercial al unor producatori de renume in industria HVAC precum Wolf Heiztechnik, RC Group Mitsubishi, Apen, Hygromatik, Teddington, Progeco. Oferim solutii complete in domeniu si ne-am imbogatit de la an la an gama de echipamente si solutii comercializate. Oferim atat solutii clasice, centrale de ventilatie, cazane si boilere, chillere si turnuri de racire, cat si solutii avansate cum ar fi cogenerare si trigenerare, chillere centrifugale Turbocor, chillere cu absorbtie, sisteme termosolare. Dintre proiectele de referinta la care am avut posibilitatea sa aplicam solutiile noastre de varf putem mentiona: Stadionul National din Bucuresti, fabrica Lufkin Ploiesti, cladirea de birouri Sky Tower, complexul Hermes Business Campus, numeroase instalatii de cogenerare pe biogaz (Slatina, Sf Gheorghe, Zalau, Alba Iulia, Rm. Valcea, etc.)

 • Suntem furnizor de centrale electrotermice prin ionizarea apei Ella Systems. Made in Romania, fabricate la Targu Mures de S.C. Laust SRL Oferim, vindem, consultanta, montaj, punerea in functiune, garantie, piese de schimb, accesorii si consumabile, reparatii/ service in garantie si post - garantie, centrale electrotermice ELLA SMART in casa dumneavoastra pentru un confort sporit. Nu necesita aprobari, este ecologica si usor de intretinut. Contact your Ella Systems Man.

 • Infiintata in anul 1993, Confort S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Firma Confort S.R.L are o echipa de 40 angajati cu vasta experienta in efectuarea de comercializare, montaj si instalare centrale termice industriale, pompe, arzatoare pentru cazane de apa calda, cazane cu aburi. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. In compania Confort S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Experienta Confort S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.