Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Aeroterme, Generatoare de Caldura & Incalzitoare - Sisteme de Incalzire: 30 companii
 • Am fost placut impresionat pentru ca a doua z

 • PRODIMAR-Un magazin care-si respecta clientii si trateaza cu seriozitate ceea ce face.\r\nPROMPTI si RAPIZI !\r\n\r\n      Multumesc PRODIMAR

 • Jetrun Energo Eco activeaza din anul 2007 ca reprezentant tehnic si comercial al unor producatori de renume in industria HVAC precum Wolf Heiztechnik, RC Group Mitsubishi, Apen, Hygromatik, Teddington, Progeco. Oferim solutii complete in domeniu si ne-am imbogatit de la an la an gama de echipamente si solutii comercializate. Oferim atat solutii clasice, centrale de ventilatie, cazane si boilere, chillere si turnuri de racire, cat si solutii avansate cum ar fi cogenerare si trigenerare, chillere centrifugale Turbocor, chillere cu absorbtie, sisteme termosolare. Dintre proiectele de referinta la care am avut posibilitatea sa aplicam solutiile noastre de varf putem mentiona: Stadionul National din Bucuresti, fabrica Lufkin Ploiesti, cladirea de birouri Sky Tower, complexul Hermes Business Campus, numeroase instalatii de cogenerare pe biogaz (Slatina, Sf Gheorghe, Zalau, Alba Iulia, Rm. Valcea, etc.)

 • Inca de la infiintare Climaterm Productie Si Servicii Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Climaterm Productie Si Servicii SRL va pune la dispozitie produse de calitate ca aparate de aer conditionat, centrale termice, sisteme de climatizare. Firma noastra are un personal de 12 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Producem si comercializam generatoare de aer cald pe combustibil solid pentru incalzirea cladirilor industriale sau civile cu volume mari [hale de productie, ateliere, depozite, biserici, sere si solarii, sali de evenimente, corturi industriale, sali de sport, baloane presostatice, ciupercarii, uscatoare (de fructe, legume, ciuperci, plante, lemn), piscine acoperite, etc]. Combustibilul poate fi: lemn, deseuri de lemn, carbune, cocs, talaj, brichete de rumegus. Dupa o perioada de incercari si testari, am inceput productia in serie din anul 2011, intr-o gama variata, avand o putere termica nominala cuprinsa intre 30kW - 500kW. Odata cu anul 2017, generatoarele Kronheat au devenit mult mai performante, fiind dotate cu ventilatoare de aer primar si secundar si automatizare pornire/oprire ce regleaza turatia motorului turbinei in functie de temperatura aerului cald refulat si a temperaturii ambientale din obiectivul ce se doreste incalzit. Astfel asigura o pornire lina si optimizeaza consumul de energie electrica. De asemenea, exista posibilitatea adaptarii acestora la alte tipuri de combustibili lichizi sau gazosi. Astfel produsele noastre au ajuns cele mai eficinte din punct de vedere al randamentului, consumului si costului de achizitie si intretinere. Avantaje: - instalare rapida si usoara - incalzesc rapid aerul din incapere (1-2 ore) - randament mare - exploatare usoara - costuri reduse de achizitie si exploatare - nu exista pericol de inghet - nu este sub presiune - poate fi utilizat si cu tubulaturi de transport al aerului cald - durata mare de viata - nu necesita corpuri de incalzit suplimentare - mobilitate - pot fi adaptate si pentru combustibili lichizi si gazosi Carcasa generatorului este realizata din otel si are capace demontabile care permit accesul in interior. Focarul este fabricat din inox refractar pentru a rezista la temperaturi inalte. Ventilatorul centrifugal aspira aerul din exterior, respectiv din spatiul care trebuie incalzit, il vehiculeaza prin interiorul generatorului in compartimentele unde sunt amplasate focarul si schimbatorul de caldura si refuleaza apoi in exterior aer incalzit, prin gura de refulare a camerei de colectare. Aceste echipamente corespund standardelor SR EN 1319/2010 si SR EN 303 - 5/2012 si beneficiaza de 2 ani garantie.

 • Importator si distribuitor national, cazane pe peleti, rumegus, tocatura lemnoasa, carbune maruntit, marci de prestigiu, precum: Ekogren, HKS LAZAR, METAL-FACH, HEIZTECHNIK, cu puteri cuprinse intre 10kw si 2000kw. Executam lucrari de instalatii totale cu profesionisti, pe tot cuprinsul tarii! www.gammatotalinstal.ro

 • S.C. Europipe Industrial Tehnologie S.R.L. a fost fondata in anul 2010 ca o societate de comert si este din ce in ce mai cunoscuta pe plan local pentru profesionalismul si promptitudinea personalului nostru. Firma Europipe Industrial Tehnologie s-a format in jurul unei echipe de profesionisti cu o vasta experienta in domenil instalatilor, constructilor si cel industrial. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri, devenind un furnizor strategic de echipamente si materiale de instlatii termo-hidro-sanitare, electrice, dar si o gama larga de materiale de constructii, tevi, profile, table si inoxuri. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Societate Autorizata ANRE pentru proiectare si executie instalatii Gaze si electrice. Deasemnea proiectam si executam instalatii termice, sanitare si climatizare. Deasemnea incheiem contracte interventie si mentenata preventiva si predictiva cu asociatii de locatari si institutii publice. Daca sunteti in cautarea unor profesionisti, noi suntem. Cu o vasta experienta dobandita de instalatorii nostrii in Franta si Germania consideram ca avem cele mai bune servicii raportate la calitate vs pret! Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati. Tel: 0731447429

 • Tehnologia de incalzire prin podea si prin perete a fost dezvoltata in antichitate. Combinand luxul culturii antice de scaldat/imbaiere cu solutiile moderne, oferim solutii mai simple si mai convenabile pentru incalzirea podelelor si peretilor. Astazi nu mai este nevoie de un design complicat si consumator de timp, de constructie indelungata, de zidarie sau de demolare pentru a avea o caldura ambientala placuta in casa sau biroul dumneavoastra, in mod rapid si economic. Exista mai multe tipuri de incalzire prin pardoseala, de la cea prin circulatie de apa (tehnologie uscata si umeda) la incalzirea electrica moderna prin pardoseala/podea. Aceasta din urma poate consta din tehnologie de incalzire prin folie sau prin plasa. Folia de incalzire si plasa de incalzire pot fi instalate rapid, flexibil, cu o investitie unica, fara experienta speciala, in toate incaperile locuintei (baie, bucatarie, dormitor, garaj etc.). Tot ce este necesar este conectarea la retea cu ajutorul unui electrician calificat. Astfel de sisteme moderne de incalzire prin pardoseala pot fi instalate in cladiri noi, dar pot fi utilizate chiar si pentru renovari si pot fi instalate pe finisajele deja existente. Folia de incalzire este extrem de subtire, ridicand nivelul podelei intr-un mod abia vizibil. Avantajul plasei de incalzire este acela ca poate fi instalat rapid, deoarece este un produs finit. Acestor tehnologii li se alatura intr-o maniera exceptionala o solutie de secol XXI, termostatul Wifi. Sistemele electrice de incalzire prin pardoseala, cum ar fi sistemele de incalzire cu folie sistemele de incalzire cu plasa, sau chiar centralele electrice de incalzire, pot fi conectate la un termostat cu capacitate de emitere a unui semnal wifi.

 • France Air Romania este membra a grupului France Air, unul dintre principalii producatori europeni, pentru sisteme de tratare a aerului, cunoscut pentru crearea de solutii tehnice si performante energetice in fiecare domeniu de activitate: tertiar, casnic, mediu igienic, camere curate si bucatarii profesionale. Avind o prezenta activa de 20 de ani pe piata romaneasca, France Air Romania isi propune sa continue si sa dezvolte relatiile comerciale, raspunzind prompt cerintelor actuale, prin preturi competitive, calitatea deja recunoscuta si stocuri permanente. Dispunem de o gama foarte mare de produse de ventilatie si climatizare, pentru fiecare sector de activitate: -echipamente de difuzie a aerului -echipamente de distributie a aerului -echipamente pentru ventilatia rezidentiala -echipamente pentru ventilatia tertiara (spatii de birouri, centre comerciale, hoteluri) -echipamente de ventilatie pentru sectorul industrial -echipamente de incalzire -echipamente pentru tratarea aerului si recuperarea energiei. -echipamente pentru mediul igienic -echipamente pentru bucatarii profesionale -echipamente de filtrare.

 • Comar Instal este o firma privata care comercializeaza o gama variata de echipamente, accesorii si piese de schimb pentru instalatii de incalzire, instalatii sanitare si instalatii de climatizare cu tota gama de servicii referitoare la acestea, adica consultanta, proiectare si montaj. De asemenea, firma asigura punerea in functiune si service - ul echipamentelor pe care le comercializeaza (cazane pe lemn, cazane pe peleti, cazane pe gaz sau combustibil lichid, generatoare de aer cald, tuburi si placi radiante, etc). Firma noastra distribuie in Romania produsele companiilor Centrometal si Winterwarm.

 • Suntem o companie de distributie materiale termo-hidrosanitare si ventilatie. Asiguram vanzare si distributie in zona: Galati-Braila-Buzau-Vrancea-Bacau-Vaslui. Asiguram consultanta si suport tehnic pentru toate produsele ofertate.

 • Daclim HVAC este o societate cu capital privat ce ofera solutii de proiectare, montaj si executie instalatii de ventilatie si climatizare, depozite frigorifice, pompe de caldura aer-apa si centrale termice.

 • Oferit solutii ecologice de incalzire a casei fie prin incalzirea aerului fie prin incalzirea apei sau mixte. Comercializam sobe termice pe peleti sau pe lemne de inalta calitate , asamblate manual. Oferim o garantie intre 5 si 7 ani si avem o experienta depeste 20 de ani. Oferim cel mai avantajos raport pret - calitate de pe piata din Romania.

 • Tida Srl se ocupa cu fabricarea si montajul de tamplarie din aluminiu si PVC,montajul de instalatii termice, sanitare si de aer conditionat, producator de structuri metalice usoare pentru sere si solarii.

 • Grupul Alke Olanda a fost infiintat in 1974, avand o experienta de 40 de ani in domeniul aviculturii. Inca de la inceput, accentul s-a pus in special pe calitate si servicii de exceptie, atat in ceea ce priveste echipamentele livrate, cat si activitatile post-vanzare, asistenta tehnica si service. Firma Alke a�� Total Confort SRL, cu sediul in Brasov, este filiala grupului ALKE in Romania, cu actionariat, management si filosofie de afaceri 100% olandeze. Activitatea in Romania se desfasoara de peste 10 ani in ceea ce priveste distributia si instalatiile si de mai mult de 6 ani in ceea ce priveste productia de echipamente, in paralel cu facilitatea de productie din Olanda. Prezenta fabricii de la Brasov este o garantie in ceea ce priveste profesionalismul serviciilor si, in mod special, al vitezei de reactie, stocului de piese de schimb, service si asistenta tehnica de top.

 • Firma Eco Central Therm a fost infiintata in anul 2012, fiind o societate cu raspundere limitata cu capital privat romanesc. Obiectul principal de activitate al firmei il reprezinta furnizarea de surse si sisteme de incalzire, sisteme solare, centrale termice, cazane de sol si pompe de caldura, impreuna cu un pachet complet de servicii de calitate aferente acestora. Serviciile oferite de firma noastra sunt urmatoarele: - consultanta de specialitate in vederea alegerii celei mai potrivite solutii dupa caz; - vanzare de produse; - instalare – executarea de lucrari de instalare a produselor conform cu specificatiile date de producator; - punere in functiune a aparatelor; - service in garantie si post garantie; - servicii de mentenanta (revizii tehnice anuale); - verificari tehnice periodice conform normelor I.S.C.I.R. in vigoare descrise in detaliu in prescriptia tehnica PT A1 – 2010. Firma detine personal tehnic de specialitate cu o vasta experienta in domeniul sistemelor de incalzire, specializat, testat si instruit continuu in cadrul training-urilor efectuate de catre producator, in vederea cresterii nivelului de performanta si a abilitatilor de diagnosticare si reparare a sistemelor de incalzire. ECO CENTRAL THERM srl este autorizata I.S.C.I.R. conform PT A1 – 2010, pentru efectuarea lucrarilor de instalare, punere in functiune, reparare si intretinere si verificari tehnice in utilizare la: - aparate consumatoare de combustibil cu Pmax ≤ 400 kW; - cazane de apa calda cu Pmax ≤ 400 kW. Pentru maxima eficienta firma are in dotare echipamente de calitate si scule profesionale de ultima generatie. Prin intermediul marcilor si a serviciilor pe care le comercializam, intentionam sa fim intotdeauna partenerul “ales” de clientii nostri si de colaboratori. Suntem intr- o continua dezvoltare. ECO CENTRAL THERM este partenerul de incredere al VAILLANT GROUP ROMANIA.

 • Firma se ocupa cu vânzarea şi distribuţia materialelor de instalaţii către distribuitori, instalatori şi persoane fizice. Viziunea noastră Să devenim lideri în oferirea de soluţii potrivite nevoilor viitorilor clienti pe piaţa din România. Misiunea noastră Să comercializăm produse la un înalt nivel de calitate, să contribuim la dezvoltarea societăţii şi să asigurăm un nivel de trai decent. Dorim să creem o companie profitabilă şi sustenabilă. Valorile noastre Corectitudinea, responsabilitate, abilitatea de a face lucrurile care trebuie – cum trebuie, experienţa şi respectul, reprezintă esenţa acestei afaceri şi a relaţiilor cu viitori noştri parteneri. Obiectivul nostru va fi să creem un mediu reciproc avantajos WIN-WIN. Va invitam sa ne vizitati pe site-ul nostru www.starinst.ro

 • Investiti in viitor! Pentru a fi cat mai aproape de clientii sai, din 2009 Societatea Tatano este prezenta pe piata romaneasca prin societatea Kalorina Bio, cu un showroom de prezentare, depozit la dispozitia clientului, asistenta tehnica Description INVESTITI IN VIITOR! Pentru a fi cat mai aproape de clientii sai, din 2009 Societatea Tatano este prezenta pe piata romaneasca prin societatea Kalorina Bio, cu un showroom de prezentare, depozit la dispozitia clientului, retea de distributie, asistenta tehnica si service in teritoriu. Leader in sectorul termotecnic, marca Tatano este sinonimul tehnologiei de avangarda: idei inovative pentru solutii de incalzire ecologice. Societatea a dezvoltat o tehnologie avansata de conversie a energiei din lemn si biomasa punand la dispozitia clientului sisteme de incalzire a��total greena��, capabile sa exploateze energia din resurse regenerabile. Tatano ofera o vasta gama de modele, cu o diversificata gama de puteri: produse inovatoare, eficiente, proiectate pentru o concreta economie si intr-o totala sinergie cu mediul inconjurator. Tehnica de avangarda, profesionalism si competenta in serviciul clientului. DOMENIUL NOSTRU DE ACTIUNE: a�� Proiectarea centralelor pe biomasa si biocarburanti, cu putere termica erogata de la 23 kW la 2,5 MW. a�� Termo-seminee pe biomasa alimentate in mod automat. a�� Sistemi solare pentru productia de apa calda menajera. a�� Instalatii "la cheie" de la silozul de stocaj la cosul de fum. ATUURILE NOASTRE: a�� Personal tehnic specializat. a�� Cooperare stransa cu importante centre stiintifice si de cercetare a energiilor alternative. a�� Structura flexibila a societatii care permite decizii imediate si contactul direct cu clientul. a�� Solutii usor de adaptat diverselor exigente ale clientului, precum si oricarei cerinte arhitecturale de instalatie. a�� Simplitate si usurinta de control sistem. Posibilitate de control a sistemului de la distanta. Un serviciu de asistenta client de incredere asigurat de catre personal de specialitate calificat. PROIECTE REALIZATE: Sere Dumesti (Iasi): 3 MW Hale Pui (Balteni, Stefan Cel Mare, Lipovat): 5,5 MW Hale Pui Barlad : 1,5 MW Fabrica Termopane Glodeni (Targu-Mures): 1278 KW Pensiune Sucevita: 534 KW Pensiune Piatra-Neamt : 151 KW Si alte lucrari pentru persoane fizice in zone rezidentiale din Bucuresti si din tara. Contact Info Website http://www.tatano.com

 • Societatea noastra activeaza in domeniul instalatiilor de gaze naturale, termice si sanitare, fiind autorizati A.N.R.E. si I.S.C.I.R. pentru desfasurarea activitatii. Oferim servicii de: - Proiectare si executie instalatii de gaze naturale - Revizii si verificari tehnice periodice la instalatiile de gaze - Proiectare si executie instalatii termice si sanitare - Autorizare, punere in functiune, revizii tehnice si mentenanta centrale termice - Montaj si intretinere sisteme de climatizare - Montaj sisteme de supraveghere video - Lucrari de constructii (amenajari, renovari, modernizari locuinte si imobile) - Reabilitari totale sau partiale instalatii subsoluri.