Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Panouri Radiante - Sisteme de Incalzire: 32 companii
 • Etedi Import Export Srl este o companie infiintata in anul 1993. Activitatea de baza este distributia de sisteme de incalzire electrica, / Panouri radiante si incalzire in pardoseala/, sisteme de degivrare, echipamente pentru tratarea aerului, echipamente de masurare, statii meteo, etc. Misiunea noastra este sa facem tot posibilul pentru a satisface nevoile clientilor nostrii, sa promovam produse de o calitate superioara, cu durata lunga de viata care sa asigure un mediu curat si sanatos pentru utilizatori fara impact negativ asupra mediului inconjurator. Consideram ca este foarte important ca partenerii nostrii sa primeasca produse si servicii de calitate. Telul nostru este sa fim cei mai buni in domeniul nostru.

 • Sistema Comfort and Energy Saving Casa Sistema este o casa moderna, tehnologizata, curata, foarte eficienta din punct de vedere energetic si in conformitate cu cerintele de protejare a mediului inconjurator. Incalzirea si racirea prin pardoseala este creata pentru a obtine o puritate superioara a aerului si un nivel optim de confort, folosindu-se de difuziunea caldurii prin radiatie, de la nivelul pardoselii in sus, apropiindu-se in acest fel de curba ideala de caldura. Cu o bogata experienta demonstrata in proiectele dezvoltate, compania noastra ofera urmatoarele game de sisteme: - Incalzire si racire prin pardoseala - Racire si incalzire prin tavan - Pompe de caldura - Ventilatie cu recuperare de caldura - Aspirare centralizata - Panouri fotovoltaice Alaturi de produsele de calitate superioara necesare, Sistema ofera consultanta, suport tehnic regional, precum si proiectul de dimensionare al lucrarii. Sistema foloseste un sistem de incalzire si racire prin pardoseala, studiat si realizat in concordanta cu ultimele inovatii tehnologice din domeniu. Sistemele integrate in pardoseala, asigura o temperatura confortabila, in orice moment, fie ca este vorba de incalzire sau racire, profitand de utilizarea optima a surselor de energie. Puteti optimiza eficienta sistemului prin folosirea pompelor de caldura, beneficiind astfel atat de incalzire, cat si de racire. Arhitectii, designerii si proprietarii de cladiri apreciaza aceste solutii a invizibilea (oferite, de asemenea, sub forma de racire si incalzire prin pereti sau tavan). Acestea permit libertate maxima in proiectarea de interioare creative si spatioase. Sistemele eficiente din punct de vedere energetic sunt potrivite atat pentru constructii noi, cat si pentru proiecte de renovare, iar instalatorii se bazeaza pe calitatea dovedita a produselor, combinata cu instalarea rapida, precum si pe posibilitatea renovarii facile.

 • Sc Zess Electronic Srl este continuitoarea Intreprinderii de Electronica Industriala Navala Mangalia infiintata in anul 1990 ca producator de sisteme electronice pentru semnalizari parametri de functionare agregatelor instalate pe nave. In anul 1997 realizeaza primele panouri radiante din Romania sub denumirea de radiatoare electroceramice. In anul 2002 introduce cerere de brevet pentru plasa de armare termoelectrica si aplicatiile ei care devine elementul suport pentru intreaga gama de panouri radiante produse dupa anul 2004, mai intai sub forma de radiatoare electroceramice pentru ca mai apoi, incepand cu anul 2007 sa realizeze folia care produce unde termice coerente de 7 si respectiv 20 microni. Concurenta care se face simtita incepand cu anul 2009 ne obliga de a mai face un pas. Astfel in toamna anului 2013 introducem folia termoelectrica cu filigram sub forma unor lentile concave de suprafata care realizeaza focalizarea energiei termice de pe suprafate elementare si propagarea fascicolelor la distanta mare sub forma concentrata avand ca efect o crestere importanta a acumularii energiei termice in corpuri si structuri. Ca urmare consumul specific realizat este de numai 7kwh/mp/luna (100mp de locuinta se pot incalzi in medie cu 700kwh intr-o luna de iarna).

 • Focus Future Energy        comercializeaza, monteaza si asigura service-ul sistemelor de incalzire de tip "panou radiant" pe care le comercializeaza. Panourile radiante sunt sisteme de incalzire directa care ridica standardul de viata, asigura confort, si sterlizeaza spatiile in care sunt instalate. Se monteaza usor, pe perete sau tavan, sunt economice, sunt accesibile ca pret. TERMENUL de GARANTIE        al acestor produse este intre 5 si 10 ani, durata medie de viata intre 25 si 40 de ani.

 • Istoric: Firma Dr. Kocher a fost infiintata in anul 1998, prin preluarea matriteriei fostei intreprinderi Electronica Industriala de catre firma Dr. Kocher GmbH. Preluarea echipei si a spatiului de productie a fost completata de investitii in retehnologizare, in dezvoltare si in extinderea spatiului de lucru, care au transformat firma intr-o societate competitiva capabila sa ofere o paleta extinsa de produse si servicii. Activitatea de baza a firmei Dr. Kocher SRL este productia de matrite pentru turnare sub presiune si matrite de injectie pentru masa plastica, executia de piese turnate sub presiune si executia de diverse confectii metalice de mici dimensiuni. Noile activitati ale firmei Dr. Kocher SRL sunt comercializarea de scari si schele si inchirierea de schele de fatada produse de firma KRAUSE Germania si comercializarea, proiectarea si executia de masini unelte CNC. In prezent suntem unici reprezentanti in Romania pentru firma germana producatoare de componente pentru masini CNC si centre de prelucrare cu comanda numerica ISEL Automation si pentru firma japoneza producatoare de masini de eroziune SODICK. Dr. Kocher SRL este certificat ISO 9001.

 • Sc Cipec Srl - Bucuresti, in calitate de importator, distribuitor si executant, va ofera din stoc sau la comanda sisteme electrice de incalzire: - incalzire electrica in pardoseala cu cabluri de incalzire, plasa de incalzire, folie carbonica de incalzire - sisteme electrice de degivrare (dezghetare) jgheaburi si burlane, acoperisuri, alei exterioare, rampe auto, terase, scari - panouri radiante infrarosu, din tabla sau sticla - plasme termice infrarosu - cabluri incalzire - cabluri degivrare - cabluri incalzire autoreglabile - cronotermostate - sisteme de racire (climatizare) exterioara pentru terase, gradini, piscine, foisoare, restaurante, gradinite, crese Asiguram montaj. Livrare in toata tara. Garantie 10 ani pentru cablurile de incalzire, 3 ani pentru plasmele termice si 5 ani pentru panourile radiante infrarosu. Incalzire electrica in pardoseala, incalzire in pardoseala cu cabluri de incalzire, incalzire electrica in pardoseala cu folie carbonica, incalzire electrica in pardoseala cu plasa de incalzire, degivrare jgheaburi si burlane, incalzire acoperis, dezghetare alei, degivrare terase, cabluri incalzire, cabluri dezghetare, cabluri incalzire autoreglabile, cronotermostate, panouri radiante infrarosu, plasme termice,incalzire radianta,radiatie infrarosu. sc CIPEC - PROD. COM. SERV. srl Str. Mizil,nr. 5, Bl. G18, Sc. F, ap. 54 032344 - Bucuresti, sector 3 RC : J40/ 11409 / 1991 CUI: RO333919 Tel.: 021 3455546 / 021 6391553 Mobil: 0723 513342 / 0723 508498 Fax: 021 6396414 E-mail: cipec_ro@yahoo.com / office@cipec.ro / cipec_romania@yahoo.com Web: www.cipec.ro www.incalzire-electrica-pardoseala.ro www.degivrare-dezghetare.ro

 • Laspaniolu Construct Srl este o firma producatoare de tamplarie PVC, ce are in portofoliu, pe langa producerea, montajul si finisarea dupa montaj a tamplariei PVC, lucrari de instalatii termice, sanitare, electrice, canalizari, lucrari de finisaje interioare si exterioare, dulgherie acoperisuri tabla si tigla, panouri solare, incalzire in pardoseala.

 • Tehnologia de incalzire prin podea si prin perete a fost dezvoltata in antichitate. Combinand luxul culturii antice de scaldat/imbaiere cu solutiile moderne, oferim solutii mai simple si mai convenabile pentru incalzirea podelelor si peretilor. Astazi nu mai este nevoie de un design complicat si consumator de timp, de constructie indelungata, de zidarie sau de demolare pentru a avea o caldura ambientala placuta in casa sau biroul dumneavoastra, in mod rapid si economic. Exista mai multe tipuri de incalzire prin pardoseala, de la cea prin circulatie de apa (tehnologie uscata si umeda) la incalzirea electrica moderna prin pardoseala/podea. Aceasta din urma poate consta din tehnologie de incalzire prin folie sau prin plasa. Folia de incalzire si plasa de incalzire pot fi instalate rapid, flexibil, cu o investitie unica, fara experienta speciala, in toate incaperile locuintei (baie, bucatarie, dormitor, garaj etc.). Tot ce este necesar este conectarea la retea cu ajutorul unui electrician calificat. Astfel de sisteme moderne de incalzire prin pardoseala pot fi instalate in cladiri noi, dar pot fi utilizate chiar si pentru renovari si pot fi instalate pe finisajele deja existente. Folia de incalzire este extrem de subtire, ridicand nivelul podelei intr-un mod abia vizibil. Avantajul plasei de incalzire este acela ca poate fi instalat rapid, deoarece este un produs finit. Acestor tehnologii li se alatura intr-o maniera exceptionala o solutie de secol XXI, termostatul Wifi. Sistemele electrice de incalzire prin pardoseala, cum ar fi sistemele de incalzire cu folie sistemele de incalzire cu plasa, sau chiar centralele electrice de incalzire, pot fi conectate la un termostat cu capacitate de emitere a unui semnal wifi.

 • Societatea noastra comercializeaza panouri radiante si plasme termice originale pentru incalzirea locuintelor de orice tip! Echipa noastra este formata din specialisti ce va stau la dispozitie in orice moment sa va ofere toate raspunsurile si solutiile privind functionarea / montarea produselor noastre. Totodata suntem pregatiti mereu sa va oferim suport tehnic gratuit, atat pre-vanzare cat si post-vanzare. Discutiile noastre tehnice vor fi un ajutor serios in alegerea produsului corect si multumitor.

 • SC Dil Company SRL este un importator direct de panouri radiante Pion, singurul care vă prezintă consumul real de energie electrică! Sistemul Pion incălzire cu raze infraroşii este un nou sistem de incălzire pentru toate tipurile de clădiri - locuinţe, birouri, şcoli, hale industriale, etc. Este natural, confortabil şi economic, pentru o gamă foarte largă de aplicaţii, vă aduce un număr impresionant de mare de avantaje faţă de sistemele clasice de incălzire. Are un randament de 98%, o durată foarte mare de viaţă - peste 50 de ani, un cost redus de instalare, nu necesită intreţinere! Se reduce astfel consumul de energie şi deci se reduc costurile cu incălzirea.

 • Suntem la dispozitia dumneavoastra cu o intreaga gama de radiatoare de aluminiu Fondital: elementi de aluminiu cu inaltimi de la 350 pana la 2000 mm si radiatoare de baie de aluminiu, tratate pe interior cu Aleternum, cu numeroase dimensiuni, si centrale in condesatie de mare putere (55-85 kw) Fodintal Tahiti.

 • Compania noastra distribuie o gama larga de sisteme de incalzire a spatiilor de locuit si nu numai. Energy Economy Ltd., cu sediul in Petrich, Bulgaria, ofera un discount de -15% pentru achizitionare angro plus -2.5% din valoarea tranzactiilor anuale (in cazul achizionarii de produse cu valoare de peste 50.000 euro). Tva-ul Bulgariei fiind de 20% (pretul cu amanuntul de impartit 1, 2). Va oferim o varietate de produse, de calitate,la preturi avantajoase, fabricate in Bulgaria.

 • Sc Calorset Srl investeste in activitatea de cercetare / dezvoltare. De asemenea, proiectam si producem echipamente si utilaje de incalzire industriala pentru descentralizarea sistemelor termoenergetice; - Realizam servicii integrate ca suport pentru echipamentele si utilajele produse de noi (proiectare, instalare/ montaj, punere in functiune, service ); - Contractam si garantam realizarea performantelor tehnice si economice; - Capabilitati reale conferite de: experienta in domeniu de peste 15 ani, personal tehnic bine instruit, dotari si tehnologii corespunzatoare unei executii de calitate ireprosabila.

 • Ahl Global Srl, este o societate cu capital romanesc, integral privat, axata pe importul produselor ce tin de instalatii termice sub brandul propriu, FGK. Obiectivul nostru principal este de a oferi pietei romanesti accesul la confort, calitate si performanta la cele mai competitive preturi.

 • Oferim sevicii profesionale cat si asistenta in cadrul amenajarilor interioare. Echipa noastra de instalatori autorizati se afla Non-Stop la dispozitia dvs 24 de ore din 24 si 7 zile din 7 atat pentru lucrari de mici dimensiuni cat si de mare amploare. Instalatorii nostri sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate fie ca este vorba de remedierea,montarea sau inlocuirea atat a instalatiei sanitare cat si instalatiilor termice.

 • Magnum Heating ofera solutii de incalzire pentru confort si siguranta, inclusiv sistemele de control pentru gestionarea acestora. Va punem la dispozitie caldura si securitate folosind tehnologii electrice si termice. Produsele noastre sunt realizate cu materiale de inalta calitate, la un pret competitiv. Diferenta reala este pentru noi, in modul in care facem afaceri orientate spre servicii si credem in parteneriate pe termen lung.

 • Panouri-radiante-infrarosii.ro reprezinta o firma serioasa infiintata in 2013, ce intra puternic pe piata cu produse de calitate si preturi dintre cele mai competitive. Panouri-radiante-infrarosii.ro si-a inceput activitate cu comercializarea de panouri radiante cu infrarosu (printre cele mai calitative sisteme de incalzsire a locuintei), dar tinde sa isi extinda aria de activitate si la alte produse, in special pentru incalzirea locuintei.

 • Kronstadt Instalatii Service asigura service-ul si intretinerea echipamentelor termice (centrale termice, panouri solare, pompe de caldura). Eliberam si autorizatii de functionare ISCIR pentru centrale termice. Venim in sprijinul clientilor si cu servicii de ofertare si executie instalatii termice prin partenerii Kronstadt Energii Regenerabile.

 • Societate comerciala Termindustrial a fost infiintata in anul 2008. Suntem un colectiv tanar, desfasuram o activitare de prestari servicii in domeniul constructiilor si instalatiilor sanitare, termice si electrice.

 • Sc Signal Up Srl este reprezentant si distribuitor direct de panouri electrice, radiante infrarosu, pentru caldura sub brandul UDEN-S, venind astfel pe piata romaneasca cu o sursa de caldura mult mai ieftina, eficienta si accesibila oricui. Specialistii noastrii sunt pregatiti sa va ofere o solutie moderna, confortabila, economa, accesibila si sigura de încalzire electrica, folosind panouri radiante, plinte termice cu infrarosu, automatizate prin termostate de camera, toate montate la cheie. Suntem pregatiti sa devenim partenerul dumneavoastră de încredere pentru a va oferi produse de înaltă calitate, moderne, ecologice, cu garanții pentru viitor.