Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Teodolite - Instrumente de Masurare: 4 companii
  • Comunicare , seriozitate , promtitudine

  • Topo Trade Srl este inca din anul 1993 furnizorul produselor de varf ale tehnologiei topo-geodezice distribuind o paleta larga de produse din care amintim doar cateva: - Statii Totale Robotice si Mecanice, Receptoare GNSS si GPS, Nivele si Theodolite electronice - cu laser si optice, Echipamente avand integrate atat un GPS cat si un laser pentru distante, Echipamente pentru Scann-are Terestra cu Laser atat pentru masuratori mobile cat si statice. Din portofoliul firmei nu au lipsit: Echipamentele de Fotogrammetrie pentru birou cat si cele pentru dirijarea utilajelor folosite in santierele de constructii si in agricultura. Impreuna cu echipamentele de mai sus amintite din domeniul Topografiei, Geodeziei, GIS-ului si nu numai, au fost comercializate si produsele software aferente fiecarui domeniu de activitate. Toate produsele consacrate, provin de la firme internationale cu renume dar si cu experienta indelungata in domeniile specificate. Cu aceasta ocazie echipa Topo Trade doreste sa isi asigure clientii sai ca si in viitor isi va continua activitatea de distribuire a aparaturii cat si a produselor software din domeniile: Topografie - Geodezie - GIS. Mai departe Topo Trade S.R.L. a incheiat parteneriate de livrare a produselor cu urmatoarele firme: TERSUS EMLID PARACOSM SEPTENTRIO CLAUSS NESTLE GmbH CARLSON SOFTWARE ADTOLLO SOFTWARE SIERRASOFT GLM GmbH JUNIPER SYSTEMS HORIZON DATUMATE EVO LOGICS & GEO ANDROTEC pfCAD agriCAD.

  • Importam si distribuim in Romania echipamente ale unor firme de top in domeniu, cum sunt Nedo Gmbh si Weiss Messwerkzeuge Gmbh din Germania. Scopul nostru este de a va oferi "Calitate si Precizie" atat in ceea ce priveste serviciile, cat si in privinta echipamentul oferit. In baza experientei acumulate in cei peste 10 ani de existenta pe piata, ne place sa oferim solutii personalizate, conforme cu nevoile fiecarui client

  • Firma Axel Grup este reprezentantul direct al Surveyors Expres GmbH Germania, singurul dealer autorizat Leica Germania pentru revanzarea instrumentelor sh cu verificare-calibrare prealabila si certificat de provenienta Leica. Aici gasiti siguranta achizitionarii de instrumente care respecta 100% standardele de functionare specificate de productor. Sistemul de Buy-Back -(cumpara inapoi instrumentul) este un serviciu de care clientii nostri trebuie sa beneficieze astfel incat sa poata schimba statia sh sau chiar cea noua cu una mai performanta. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Axel Grup SRL este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala standardele germane. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.