Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Accesorii - Instrumente de Masurare: 4 companii
  • Compartimentarile din ghips carton reprezinta o solutie practica, care nu presupune mult timp si disconfort pentru clienti, insa se profita si de toate avantajele aduse de evolutia tehnologica, precum o buna izolare termica si fonica, adica facturi mai mici si usurinta in obtinerea unei temperaturi confortabile si stabile fara un efort financiar important.

  • Linx este un magazin cu scule si unelte. Avem o experienta de 18 ani in vanzarea de scule, utilaje, accesorii si piese de schimb pentru constructii si gradina. Sustinem vanzarea cu un service propriu in care cei 5 electromecanici va pot da informatii suplimentare. La noi informatiile nu costa! Intrebati-ne! Dispunem de 4 magazine proprii cu peste 30.000 de pozitii in stoc permanent. Chiar daca nu gasiti un produs pe site, intrebati-ne despre disponibilittea acestuia. Suntem distribuitori autorizati pentru cele mai importante branduri si importam in Romania o gama larga de produse. Avem primul pret, fara intermediari! Raspundem la telefoane chiar daca gresim o comanda sau o livrare. Vrem sa castigam un client, nu o vanzare. Nu vreti sa pierdeti bani ratand promotiile noastre. Unde nu avem preturi bune - spuneti-ne si facem promotii personalizate.

  • As high tech company, SHENZHEN MAICHI INTELLIGENT TECHNOLOGY CO., LTD was found in Shenzhen High-new Technology Development area, specializes in designing and manufacturing series of security and intelligence products including Video Door Phones, Home Automation Systems. Maichi is mainly manufacturing:

  • Infiintata in anul 2002, Vog - Design Trade S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de suporturi tv pentru plasme si boxe, accesorii audio-video, suport dvd, minicombina, masca pentru ascunderea firelor, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. In compania Vog - Design Trade S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vog - Design Trade S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.