Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Statii Totale - Instrumente de Masurare: 7 companii
  • Comunicare , seriozitate , promtitudine

  • Topo Trade Srl este inca din anul 1993 furnizorul produselor de varf ale tehnologiei topo-geodezice distribuind o paleta larga de produse din care amintim doar cateva: - Statii Totale Robotice si Mecanice, Receptoare GNSS si GPS, Nivele si Theodolite electronice - cu laser si optice, Echipamente avand integrate atat un GPS cat si un laser pentru distante, Echipamente pentru Scann-are Terestra cu Laser atat pentru masuratori mobile cat si statice. Din portofoliul firmei nu au lipsit: Echipamentele de Fotogrammetrie pentru birou cat si cele pentru dirijarea utilajelor folosite in santierele de constructii si in agricultura. Impreuna cu echipamentele de mai sus amintite din domeniul Topografiei, Geodeziei, GIS-ului si nu numai, au fost comercializate si produsele software aferente fiecarui domeniu de activitate. Toate produsele consacrate, provin de la firme internationale cu renume dar si cu experienta indelungata in domeniile specificate. Cu aceasta ocazie echipa Topo Trade doreste sa isi asigure clientii sai ca si in viitor isi va continua activitatea de distribuire a aparaturii cat si a produselor software din domeniile: Topografie - Geodezie - GIS. Mai departe Topo Trade S.R.L. a incheiat parteneriate de livrare a produselor cu urmatoarele firme: TERSUS EMLID PARACOSM SEPTENTRIO CLAUSS NESTLE GmbH CARLSON SOFTWARE ADTOLLO SOFTWARE SIERRASOFT GLM GmbH JUNIPER SYSTEMS HORIZON DATUMATE EVO LOGICS & GEO ANDROTEC pfCAD agriCAD.

  • Firma Axel Grup este reprezentantul direct al Surveyors Expres GmbH Germania, singurul dealer autorizat Leica Germania pentru revanzarea instrumentelor sh cu verificare-calibrare prealabila si certificat de provenienta Leica. Aici gasiti siguranta achizitionarii de instrumente care respecta 100% standardele de functionare specificate de productor. Sistemul de Buy-Back -(cumpara inapoi instrumentul) este un serviciu de care clientii nostri trebuie sa beneficieze astfel incat sa poata schimba statia sh sau chiar cea noua cu una mai performanta. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Axel Grup SRL este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala standardele germane. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

  • Firma noastra ofera servicii de proiectare (DTAC, PT, DDE) pentru constructii civile (arhitectura, rezistenta, instalatii), atat in vederea obtinerii autorizatiei de construire, cat si a avizelor necesare. De asemenea, putem oferi si servicii de management de santier, dirigentie de santier si servicii de cadastru si topografie.

  • Hongyi Precision Industrial Inc.is a manufacturer who specializes in designing and manufacturing temperature and pressure instruments. With the development of modern industry, ou product line are being expanded to meet demands of customers in various fields. At present, the products we manufacture include temperature controller, digital thermometer, data logger, digital pressure gauge, etc. Our products span over food-processing, refrigeration, incubation, petrochemical industry, laboratory equipment, water treatment, etc.

  • Infiintata in Aprilie 2005 D&M Topografie. este in topul firmelor de Topografie si Cadastru, raspunzand cu profesionalism si seriozitate la cerintele tuturor clientilor sai. D&M Topografie distribuie statii totale, nivele automate, nivele laser, teodolite, alte echipamente si accesorii topografice.

  • O companie de care se va auzi in viitorul apropiat si va acorda o atentie deosebita beneficiarilor si nu se va lasa infranta de concurenta pietei si nu va ceda. Va multumesc pentru atentia acordata.