Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Ceasuri, Bijuterii, Optice: 780 companii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Bucuresti. Firma Id Actual Srl are o echipa de 7 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de bijuterii din argint, cutii pentru bijuterii, cercei medicinali caflon, bijuterii si accesorii pentru body-piercing. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Id Actual S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Magazinul nostru este situat in Bucuresti, Sector 1, Sos. Orhideelor 31-33, complex comercial IDM Basarab stand C45-47(etaj 1). Programul de lucru al magazinului este de luni pana sambata intre orele 10:00-19:30 si duminica intre orele 10:00-15:30. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Importator
 • Crinel Trade Srl din Oradea, judetul Bihor pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Crinel Trade Srl produce bijuterii din aur, lantisoare, inele, bratari, cercei, verighete. Firma noastra are o echipa de 7 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Crinel Trade S.R.L. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Producator
 • SC Octiland S.R.L.(Magazine Biooptica) din Miercurea Ciuc, judetul Harghita pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu o echipa de 22 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de executie si comercializare rame de ochelari, ochelari de vedere, ochelari de soare, tocuri de ochelari, consultatii de optometrie, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Miercurea Ciuc Servicii
 • Omp Impex S.R.L a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Baia Mare, judetul Maramures. Cu o echipa de 12 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de accesorii optice (tocuri de ochelari, snururi, lanturi), comercializare ochelari de citit, rame, lentile, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Si pentru ca Omp Impex S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Baia Mare Producator
 • Ca tel principal SC Schatzinsel srl are promovarea produselor de calitate atat de pe piata romaneasca cat si si de import: carti, produse de papetarie, jucarii, cadouri si artizanat pe toate gusturile.

Saliste Import - Export
 • Firma noastra este importator direct si distribuitor de pietre semipretioase si majoritatea accesoriilor pentru confectionarea bijuteriilor: inchizatori, lant, accesorii metal, pandantive, spacere, findings, sarma colier, etc.

Pitesti Distribuitor
 • Octogon Srl a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Alba Iulia, judetul Alba. Avand 3 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: ochelari, rame, lentile. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. In cadrul companiei Octogon S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Octogon S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Alba Iulia Distribuitor
 • Cu noi vezi mai bine! Suntem o companie localizata in Galati, cu o bogata experienta pe piata din Romania(anul 1995) Cabinetele OPTICAS au o echipa de 16 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii oftalmologice, ochelari de soare, lentile de contact. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. OPTICAS se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta OPTICAS, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. CABINETELE OPTICAS VA OFERA: 1. Consultatii si tratamente oftalmologice 2. Investigatii oftalmologice: depistare cataracta, monitorizare glaucom, examen fund de ochi, masurarea tensiunii oculare fara anestezie 3. Prescriptii computerizate de ochelari (adulti si copii) 4. Examinare pentru prescriere de lentile de contact optice si cosmetice 5. Laborator computerizat de optica medicala CONTROL OFTALMOLOGIC REGULAT: Cabinetul ofera pacientilor ocazia de a beneficia de servicii complete si complexe. Aparatura ultramoderna vine in sprijinul stabilirii corecte si exacte a diagnosticelor pentru pacienti. Asistenta medicala profesionala acordata inainte, in timpul si dupa consultatie va ajuta la intelegerea patologiei, dandu-va multiple sfaturi foarte utile. Examinarea periodica reprezinta cea mai buna metoda de prevenire a afectiunilor oculare ce pot agrava sanatatea ochilor. La copii, controlul trebuie efectuat o data la 6 luni si la adulti, controlul se face o data pe an. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Galati Servicii
 • Inca de la infiintare Sevda Impex S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca bijuterii aur si argint - cercei, lanturi, bratari, sticlarie, jucarii. Firma noastra are un personal de 200 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. In compania Sevda Impex S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Constanta Distribuitor
 • Inca de la infiintare Lenexoptim S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Lenexoptim S.R.L efectueaza servicii medicale, optica medicala, vanzare rame pentru ochelari si lentile. Firma noastra are o echipa de 4 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania In firma Lenexoptim S.R.L  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Hunedoara Servicii
 • Elfyco S.R.L a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Medias, judetul Sibiu. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca bijuterii din argint, cerceri, inele, lanturi, bratari, coliere. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Elfyco S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Medias Distribuitor
 • Inca de la infiintare Padova S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Ceea ce isi propune firma Padova S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca bijuterii aur si argint, lanturi, inele, cercei si reparatii bijuterii. Compania noastra are un personal de 3 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Padova S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Constanta Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Iasi, judetul Iasi,  infiintata in anul 1994. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca lentile de contact, rame, ochelari. Firma noastra are un personal de 7 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Optimit S.R.L. se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Iasi Servicii
 • Cu o experienta de peste 15 ani in comertul cu cadouri, bijuterii si decoratiuni, ne-am dezvoltat parteneriate cu producatori din toata lumea, asigurand distributia exclusiva a acestor produse pe piata din Romania. Succesul nostru se bazeaza pe cautarea continua a noului si o permanenta atentie la detalii si la calitatea produselor pe care vi le propunem.

Bucuresti Distribuitor
 • Firma noastra efectueaza lucrari de artcraft and promo: gravura laser, productie publicitara - personalizare obiecte promo, trofee sportive, medalii, invitatii nunta, botez, bijuterii handmade ocazie.

Arad Servicii
 • Firma noastra ofera servicii de amanet cu bijuterii din aur si comert cu bijuterii, reparatii bijuterii, confetionari de bijuterii, verighete, inele, cercei, pandante, lanturi si servicii de copiere acte.

Bucuresti Servicii
 • Condor Investment Group Srl a fost infiintata in anul 1994 si are sediul in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma Condor Investment Group S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de amanet si comert cu bijuterii din aur. Compania noastra are un personal de 95 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Condor Investment Group S.R.L. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Galeriile Ra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Bucuresti. Compania noastra importa o gama larga de bijuterii(bratari, cercei, pandantive, inele, lanturi). Firma noastra are o echipa de 2 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate ireprosabila oferita la preturi optime. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Galeriile Ra este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991, Optolux Com S.R.L este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Optolux Com S.R.L comercializeaza o gama larga de: articole optice, ochelari de soare, de vedere, lentile de sticla si plastic. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Infiinţată in anul 1993, Smaragd g & G - Old S.R.L este situată in Arad, judeţul Arad. Cu un efectiv de peste 10 angajaţi, Smaragd g & G - Old S.R.L prestează următoarele servicii: comenzi şi reparaţii bijuterii. Produsele si serviciile noastre au ca piaţa principală de desfacere: Romania. Clienţii noştri sunt firme importante de pe plan local şi naţional. Compania noastră a inregistrat creşteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajaţilor noştri li se asigură condiţii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor şi promptitudinea cu care raspundem solicitărilor dumneavoastră suntem siguri că veţi fi mulţumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranţa un sprijin real in creşterea afacerii dumneavoastră. Contactati-ne chiar azi pentru a obţine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Producator