Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Ceasuri de Epoca - Ceasuri: 5 companii
  • Cu o experienta de 11 ani in domeniul antichitatilor, firma Sc. Scarabeu 2005 S.R.L. a reusit sa se impuna prin rafinament, autenticitate, calitate si seriozitate. Oferim produse antice import Germania, Anglia, Olanda si Romania.

  • Firma autorizata cu locul de desfasurare in Valenii de Munte si Maneciu Ungureni, repar in regim de urgenta orice tip de ceas, vand accesorii ceas (curele, telescoape, baterii, geamuri, remotoare, etc.), copiez chei orice model (auto, lacate, iale, cu amprenta).

  • Galeria de Arta Ana presteaza servicii de expunere si de vanzre: pictura moderna si contemporana, sculptura membrii U.A.P., artizanat autentic, covoare si tapiserii de colectie, sticlarie Artdeco, bijuterii fine, fildesuri, alamuri, portelanuri, tacamuri, argintarie.

  • Criss Horologium Services executa: - reparatii ceasuri folosind aparate de testare si calibrare de ultima generatie, - accesorii: curele de piele, silicon, - baterii elvetiene Renata, - reconditionare ceasuri de epoca. Preturi accesibile, seriozitate. Program: 7 zile din 7.

  • Suntem un Magazin Online - www.aki-vintage-boutique.ro Aici gasiti obiectul pe care vi-l doriti! Va punem la dispozitie o gama foarte variata de produse incarcate cu istorie de viata, dar si noutati. Aici veti gasi ceva pentru voi, ceva pentru casa voastra, ceva pentru cei dragi, ceva ce nu ati gasit nicaieri in alta parte! Convingeti-va ! STOCUL DE MARFA SE ACTUALIZEAZA ZILNIC !