Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Componente / Accesorii Ceasuri - Ceasuri: 11 companii
 • Firma nou infiintata se ocupa cu vanzarea accesoriilor de ceas. Hotarati sa razbatem cu o gama cat mai variata punand accent pe calitate si preturi competitive. Putem prelua comenzi pentru o gama variata de curele pentru ceas de modele si culori.

Bucuresti Distribuitor
 • Upwatch este un brand de ceasuri nou in Romania, insa cu activitate veche in Turcia, Germania, Italia, SUA, etc. Comercializam ceasuri digitale, smart, etc. pe care le personalizam in functie de dorintele clientilor!

Bucuresti Distribuitor
 • Amico del tempo - Ceasuri de perete lucrate manual Pentru ca iubim calitatea si arta, iti spunem ca toate ceasurile produse de noi, sunt lucrate manual, pe lemn masiv si mdf. Vopsite in diferite culori, produse in Germania si Italia, ceasurile create se pot personaliza pentru a deveni un frumos cadou pentru cei dragi sau un zambet in propria casa.

Bucuresti Producator
 • Suntem o mica companie din Bucuresti, care ne ocupam cu comercializarea de accesorii si haine, atat pt. femei cat si pt. barbati. Dar avem si alte domenii, cum ar fi vanzarea si cumpararea de paleti euro si non euro.

Chitila Servicii
 • Ceasornicaria Watch Doctor ofera serivicii de cea mai buna calitate. Din respect pentru clientii nostrii si ceasurile lor, acordam o atentie sporita la rezolvarea problemelor unui ceas. Marfa pe care ceasornicaria noastra o pune la dispozitia clientilor este de cea mai buna calitate. Baterii elvetiene RENATA, curele din piele naturala, mecanisme originale. Va asteptam cu ceasul la tratament !

Bucuresti Servicii
 • Yiwu Baoer Jewelry Co., Ltd. is a professional designer and manufacturer of variety of jewelry and gifts in Yiwu, China. Our products include necklaces, bracelets, rings, pendants, bangles, earrings, clasps, brooches and other high quality handicrafts. We produce jewelry with rhodium, gold, silver or tone plating. The materials we use are earth-friendly , lead-free, cadmium-free, it do no harm to your health.The 10,000 styles of materials such as cubic zircon, semi-precious stone, glass, synthetic coral, synthetic turquoise are selected carefully to make sure products' quality.      With the principle of "integrative management and professional products", we sincerely hope to cooperate with customers from all over the world. If you are interested in our products, please do not hesitate to contact us or visit our website for more details.

Yiwu Producator
 • Firma noasstra se ocupa cu distributia si vanzarea produselor catre clienti en-gross. Firma noastra pune la dispozitie potentialilor clienti cele mai cautate produse din categoria ceasuri de mana, ceasuri de perete, ceasuri de masa, accesorii, etc. Pretul este negociabil in functie de cantitatea dorita. Ne adresam clientilor en-gross.

Bucuresti Distribuitor
 • Maison Haute Horlogerie a deschis pe Calea Victoriei 68-70 (Bucuresti), primul sau magazin, dedicat celor mai importante marci internationale instrumente de scris (Montegrappa, Tibaldi), cutii de intors si de pastrare a ceasurilor, cutii speciale de voiaj pentru ceasuri, bijuterii si accesorii (Scatola del Tempo), umidoare, luxury games si accesorii din piele pretioasa (Ghiso), cadouri speciale si multe altele. Magazinul deschis sub numele de MHH si se doreste a fi un reper important in ceea ce priveste nivelul serviciilor si a calitatii pe segmentul de lux din Romania. Toate marcile aflate in portofoliul Maison Haute Horlogerie sunt in exclusivitate, compania avand si statul de unic importator si distribuitor pentru acestea.

Bucuresti Importator
 • Firma functioneaza din anul 1991 cu modificari din 1994, avand domeniul de activitate Reparatii ceasuri electronice, mecanice, pendule, ceasuri de turn, cronometre inclusiv reparatii ochelari, unor obiecte greu de transportat se efectueaza service si la domiciliul clientului.

Bistrita Servicii
 • Firma noastra se bazeaza pe experienta asociatilor, de 30 de ani in domeniul marochinariei si este specializata in executarea produselor manual , unicate si mica serie. Va stam la dispozitie cu o gama bogata de produse , cum ar fi : mape , garnituri de birou , tolbe de vanatoare , serviete, marochinarie mica, curele de ceas si alte produse executate pe comanda!

Bucuresti Producator
 • Compania Top Holding SRL este distribuitorul pentru Romania al Grupului Fossil, respectiv al brandurilor:Fossil, Emporio Armani, Diesel, DKNY, adidas, ceasuri si bijuterii. Totodata, compania este distribuitor al brandurilor JLO by Jennifer Lopez, Krizia si Gai Mattiolo (ceasuri). Avand un portofoliu creat in mare parte din designeri de renume international, compania Top Holding se adreseaza persoanelor care adopta moda ca un ingredient al vietii de zi cu zi, celor care vor sa reflecte succesul lor cotidian prin accesorii de calitate. Profesionalismul, seriozitatea si respectul acordat partenerilor nostri inca din 1993, anul din care activam in acest domeniu, au condus la stabilirea unor relatii excelente cu partenerii nostri. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii reprezinta garantia serviciilor de cea mai buna calitate oferite de noi. Top Holding SRL se ocupa de instruirea continua a personalului, pentru mentinerea echipei la cel mai inalt nivel de competitivitate, mereu pregatita de a face fata cerintelor acestui domeniu atat de provocator. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Top Holding SRL este partenerul de incredere, pe care compania dumneavoastra se poate baza! Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Distribuitor