Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Ceasuri cu Stativ - Ceasuri: 3 companii
  • Magazin online ce ofera spre vanzare ceasuri de dama si barbatesti care acopera orice stil, ochelari de soare potrivite oricarei persoane si accesorii fashion. Magazinul este in continua dezvoltare, saptamanal sunt adaugate noi produse.

Bucuresti Distribuitor
  • Cine suntem? Suntem o companie formata din oameni pasionati si muncitori. Suntem profund pasionati de munca noastra si acordam o atentie deosebita fiecarui detaliu, astfel incat sa puteti primi cele mai bune produse. Calitatea produselor noastre si satisfactia clientilor reprezinta obiectivul nostru principal. Hold My Stuff a luat nastere datorita dragostei noastre pentru a face lucruri frumoase si unice din lemn. Totul a inceput cu idea unui suport pentru sticle de vin, care ne-a dus cu gandul la modele de suporturi pentru diferite obiecte. De la idea de suporturi am ajuns la numele de Hold My Stuff. Ce facem? Hold My Stuff realizeaza o gama variata de decoratiuni frumoase din lemn si plexiglas pentru casa ta si casele celor dragi. Printre produsele noastre gasiti si unele piese de mobilier. Multe dintre produsele noastre combina ultill cu estetica si sunt un cadou perfect pentru cei dragi. Punem pasiune in tot ceea ce facem. Fiecare produs este fabricat cu o atentie deosebita pentru a asigura cea mai inalta calitate, cu o nota de unicitate pentru fiecare produs, datorita texturii diferite a fiecarei bucati de lemn. Ne straduim sa depasim asteptarile tale, cu fiecare produs pe care il primesti. Facem tot posibilul ca toate produsele noastre sa fie cat se poate de bune. Folosim lemn de inalta calitate pentru a avea produse finite de cea mai inalta calitate. Hold My Stuff are multe idei de cadouri, perfecte pentru orice ocazie, cum ar fi o zi de nastere, Craciunul, Pastele si multe altele.

Agigea Producator
  • Firma autorizata cu locul de desfasurare in Valenii de Munte si Maneciu Ungureni, repar in regim de urgenta orice tip de ceas, vand accesorii ceas (curele, telescoape, baterii, geamuri, remotoare, etc.), copiez chei orice model (auto, lacate, iale, cu amprenta).

Valenii De Munte / Maneciu Ungureni Servicii