Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Vesela - Casa si Gradina: 48 companii
  • S.C. Ecopor S.R.L. este o firma cu capital intergral privat romanesc. A fost infiintata in 2005 si este specializata in fabricarea produselor de portelan tehnic, de laborator si decorativ. S.C. ECOPOR S.R.L. isi desfasoara activitatea in municipiul Cluj-Napoca, unde exista o veche traditie in acest domeniu. Este o societate dinamica, flexibila la cerintele clientilor si cu o mare inclinatie spre calitatea produselor si serviciilor oferite. Cu o experinta in domeniu de aproape 10 ani dobandita in alte societati de profil, sustinuti de puternice parteneriate zonale si folosind materii prime din import, oferim clientilor nostri produse din portelan cu rezistenta la socuri mecanice, socuri termice, uzurii excesive, rezistente la temperaturi inalte (peste 1250�C) si la coroziunea acizilor, special pentru industria textila, energetica si de laborator. De asemenea oferim produse din portelan decorativ pentru monumentele funerare, martisoare, brose, medalioane, obiecte personalizate, produse care au o veche traditie in Romania.

  • Leida este firma nr. 1 in dotarea restaurantelor, cafenelelor, barurilor si hotelurilor cu articole profesionale de marca in ceea ce priveste vesela portelan, farfuriile din sticla, tacamurile clasice sau futuriste, paharele, articlolele pentru bufet suedez si masinile automate pentru cafea, late machiato, espresso, capucino, ciocolata. Secretul: tehnologia germana si servicii oferite de colaboratorii nostri din suflet, cu promptitudine si daruire !

  • SC MAVYK 2005 SRL - Distribuitor direct seturi de masa, vesela, vase termorezistente, distribuim zona moldovei prin reteaua proprie sau colaboratori. Deasemenea cautam sa ne aducem pe piata produse noi la preturi si calitate competitiva.

  • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1991. Avand 7 angajati, firma noastra comercializeaza pene de strut naturale, culori diverse, principala de desfacere Europa de Vest Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

  • Suntem o companie localizata in Baia Mare, judetul Maramures, si infiintata in anul 2001. Ceea ce isi propune firma Staffordshire Tableware Romania S.A este sa ofere produse de calitate ca cani ceramice, boluri, vesela ceramica. Compania noastra are un personal de 140 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In firma Staffordshire Tableware Romania S.A  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Staffordshire Tableware Romania S.A si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

  • Castrasely Company S.R.L din Alba Iulia, judetul Alba pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Ceea ce isi propune firma Castrasely Company S.R.L este sa ofere produse de calitate ca oale email, portelan, mase plastice, sticla, inox. Compania noastra are un personal de 15 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

  • Axa Porcelaine Srl a fost fondata in 1991 in Alba Iulia, judetul Alba si este o companie recunoscuta pe plan national pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de articole de portelan, menaj hotelier - farfurii, platouri, cesti de cafea si ornamentale. Compania are un efectiv de 62 angajati. Avem o bogata experienta atat pe piata din Romania, cat si pe cea internationala. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Axa Porcelaine S.R.L.. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Axa Porcelaine S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

  • Siceram S.A a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Sighisoara, judetul Mures. Avand 500 angajati, firma noastra produce o gama larga de: materiale pentru zidarii - sistem de zidarii termobloc, sisteme de invelitori ceramice, cos de fum ceramic, pardoseli ceramice, vase ceramice pentru amenajari. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Si pentru ca Siceram S.A stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.