Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Vesela Argint - Vesela: 3 companii
  • www.bunamenajera.ro este un blog personal adresat celor ce iubesc sa manance sanatos. Tigaia de cupru este realizata tocmai dupa acest principiu si adusa la nivel de arta prin amprenta artistului Horatiu Weiker. Detalii despre cum a luat nastere aceasta tigaie cat si detalii tehnice gasiti pe www.tigaiecupru.ro

Cluj Napoca Producator
  • Magazinul My House este unic distribuitor in Romania al produselor Rosenthal, Christofle, Lalique, WMF, Robbe & Berking, Orrefors-Kosta Boda, fiind reprezentantul direct al acestor companii internationale.

Bucuresti Import - Export
  • Grupul de firme Decorium (Bucuresti) si Pani Toya (Tg.Mures) detine o experienta de 10 ani pe piata romaneasca, avand activitate de import si distributie in domeniul HoReCa. In prezent, ca urmare a colaborarii noastre cu furnizori de prestigiu, oferim cel mai complet pachet de produse necesare utilarii profesionale a oricarei unitati HoReCa, la nivelul celor mai exigente standarde din domeniu. Gama variata de produse (peste 5.000 articole) poate satisface toate categoriile de utilizatori finali; ofertam de la produse standard pana la gama de lux (placate cu aur/argint, decorate cu piele, gravate manual si personalizate la cerere).

Targu-Mures Producator