Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Seturi Ceai/ Cafea - Vesela: 10 companii
  • Suntem o firma de distributie pe diferite produse de bucatarie de mare avengura, precum Kaiserhof, Bohmann, Peterhof, Zilan, Bergner. Putem indeplini cererile clientilor nostri, putand ajunge la standardele lor.

Bucuresti Distribuitor
  • Eventos100 este o companie de servicii specializată A�n A�nchirierea de echipamente şi resurse tehnice pentru toate tipurile de evenimente. Noi oferim produse de calitate, moderne şi originale. Compania noastră oferă un serviciu de calitate la cel mai bun pret. A�nchiriem A�n condiţii de siguranţă diverse produse. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Servicii
  • Firma Fine Isis Srl activeaza ca firma importatoare de poduse din portelan de uz casnic fabricate in Italia. Unicitatea produselor din portofoliu precum si promptitudinea serviciilor oferite face ca prima comanda sa deschida o colaborare de lunga durata cu partenerii nostrii. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Importator
  • România este binecunoscută în toata lumea de multi ani ca o tară cu traditie în fabricarea portelanului. Leagănul portelanului românesc rămâne Transilvania, datorită apartenentei sale de-a lungul istoriei la noile imperii ale Europei. Preluând traditiile transmise de la Alfold Ungaria si apoi Rozenthal Germania existente de generatii în Cetatea Clujului, Porcelain Manufacturers Moga este prima manufactură de portelan particulară din România. Porcelain Manufactures Moga, producatoare de articole si vesela din portelan atat pentru menaj cat si horeca.

Cluj-Napoca Producator
  • Firma de import menaj, portelan, inox, vase, tacamuri, sticla, lemn, plastice, seturi de masa, seturi de cafea, seturi de tort, vaze tot ce inseamna menaj si uz casnic. Facem si distributie totul la preturi foarte mici.

Bucuresti Importator
  • O colectie unica de produse originale din Vietnam: obiecte din bambus (cosuri pentru fructe, boluri, platouri, vase, instrumente muzicale), ceramica (seturi ceai/cafea, solnite, sosiere, farfurii, polonice, vaze), matase naturala (posete, cravate, suporturi pentru lumanari), lemn lacuit (tavi, platouri, rame fotografii, suporturi pentru sticle, suporturi farfurii, suporturi pahare), os (pipe opium decorative, pipe tutun decorative). Toate obiectele sunt lucrate manual, avand un design si o calitate exceptionala. Vanzari en-gross, en-detail si online shop Timisoara

Timisoara Distribuitor
  • Suntem o companie Spaniola ,,Soler Hispania Sl'', ne ocupam cu import- exportul produselor pentru Horeca si Retail. Detinem de asemenea o a doua companie -divizie ce se ocupa cu peste 5000 produse pentru casa- menaj Toate produsele din cataloagele noastre sunt disponibile pe stock, in doar cateva zile comanda poate fi livrata in instalatiile dvs. Avem depozite cu o suprafata de peste  80 000 metri patrati, probabil una dintre cele mai mari compani de pe piata in sectorul Horeca si Retail. Idea noastra este de a colabora cu distribuitorii din domeniul Horeca si retail pe teritoriul Romaniei. Daca sunteti interesati va rugam sa ne contactati la telefonul 0034/607542893.

L'olleria Import - Export
  • SC MAVYK 2005 SRL - Distribuitor direct seturi de masa, vesela, vase termorezistente, distribuim zona moldovei prin reteaua proprie sau colaboratori. Deasemenea cautam sa ne aducem pe piata produse noi la preturi si calitate competitiva.

Iasi Distribuitor
  • Castrasely Company S.R.L din Alba Iulia, judetul Alba pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Ceea ce isi propune firma Castrasely Company S.R.L este sa ofere produse de calitate ca oale email, portelan, mase plastice, sticla, inox. Compania noastra are un personal de 15 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Alba Iulia Distribuitor
  • Axa Porcelaine Srl a fost fondata in 1991 in Alba Iulia, judetul Alba si este o companie recunoscuta pe plan national pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de articole de portelan, menaj hotelier - farfurii, platouri, cesti de cafea si ornamentale. Compania are un efectiv de 62 angajati. Avem o bogata experienta atat pe piata din Romania, cat si pe cea internationala. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Axa Porcelaine S.R.L.. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Axa Porcelaine S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Alba Iulia Producator