Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Vesela Sticla - Vesela: 6 companii
  • Family Foods Srl a fost infiintata in Romania in 2013 ca o companie de marketing si distributie a diferitelor produse de plastic de unica folosinta (pahare, farfurii, tacamuri, caserole etc). Intr-o perioada scurta, compania a devenit furnizor de incredere in domeniu, datorita reputatiei sale in livrarea de produse de calitate, preturilor rezonabile si serviciilor deosebite. Sediul nostru se afla la 10km de Bucuresti si deserveste zilnic Romania, Grecia si restul Europei. Toate produsele noastre sunt fabricate din materii prime de cea mai buna calitate, intrucat avem un angajament ferm pentru siguranta si sustenabilitate: acest angajament este recunoscut prin certificarea ISO pe care o detinem.

  • Decorium (Bucuresti) detine o experienta de 10 ani pe piata romaneasca, avand activitate de import si distributie in domeniul HoReCa. In prezent, ca urmare a colaborarii noastre cu furnizori de prestigiu, oferim cel mai complet pachet de produse necesare utilarii profesionale a oricarei unitati HoReCa, la nivelul celor mai exigente standarde din domeniu. Gama variata de produse (peste 5.000 articole) poate satisface toate categoriile de utilizatori finali; ofertam de la produse standard pana la gama de lux (placate cu aur/argint, decorate cu piele, gravate manual si personalizate la cerere). Inscriptionam pe sticla si portelan, prin procedee de aplicare a vopselurilor speciale sau sablare, orice model, desen, imagine sau chiar fotografie dorita de client. Calitatea inscriptionarii si durabilitatea acesteia este garantata de materialele speciale pe care le folosim si de profesionalismul angajatilor.

  • Infiintata in anul 1996, societatea nostra s-a dezvoltat de-a lungul timpului odata cu clientii nostri, cu care colaboram si in prezent in conditiile cele mai bune. Cu o echipa de 20 angajati am reusit sa ajungem in topul firmelor sucevene in special prin promptitudinea si seriozitatea de care am dat dovada de-a lungul timpului. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

  • Firma noastra va ofera: accesorii pentru vin și bere, producția și distribuția de termometre, grădinărit, flacoane de sticlă cu modele diferite și capacitățile de dopuri de pluta, accesorii de bucatarie pentru casa.

  • Suntem producator si distribuitor de articole din sticla din Ploiesti. Principalele produse realizate de noi, sunt: damigene, borcane, vaze, toiuri, etc. Idealul nostru este acela de a realiza produse de calitate la preturi fara concurenta.

  • Compania este infiintata in anul 2007 si distribuie vaze din sticla pentru aranjamente florale (pentru florarii si companii de catering), distribuie la comanda vesela din sticla pentru restaurante, baruri, moteluri, hoteluri. angrouri, marketuri, complexe comerciale din Romania.