Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Oale, Cratite & Ibrice - Ustensile Bucatarie: 11 companii
 • Comanda a venit repede, produsele au fost bune. Nu a fost nevoie sa interactionez cu vanzatorul. Recomand pe baza acestei experiente.

 • Elemar Cadia S.R.L a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Curtea De Arges, judetul Arges. Compania Elemar Cadia S.R.L comercializeaza o gama larga de portelan, vase, oale de inox, farfurii, vaze, cristale de Boemia. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Elemar Cadia S.R.L. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Elemar Cadia S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Firma noastra se ocupa cu vanzari en-gross de scule, unelte, accesorii marcile Stern, Verk, ustensile bucatarie marcile Magitec si Peterhof, precum si marca proprie Geka, vanzari online. Colectiv tanar, dinamic. Seriozitate si profesionalism.

 • Sc Emailul Srl comercializeaza vase din inox ( ceainice, cratite, ibrice, oale semiadanci, oale sub presiune), ceramice ( seturi, tavi, tigai ), aluminiu ( wok, tigaie adanca aluminiu ) sau teflonate ( tigai ), de o calitate superioara. Va invitam sa accesati magazinul online la adresa emailulvn.ro sau sa ne contactati telefonic la 0745158329.

 • Suntem un magazin Online cu produse pentru casa si gradina. Produse pentru gradina, ustensile pentru bucatarie, lenjerii de pat, matrioska, scule pentru gradina, scule pentru casa, jocuri si jucarii, tavi pentru gatit, oale, tuci.

 • Nici macar nu va inchipuiti cit de usor este sa munciti doar pe jumatate la serviciu sau acasa si sa aveti rezultate mult mai bune. Cum faceti asta? Aflati de la noi cum trebuie sa fie echipat locul dumneavoastra de lucru sau bucataria. PREPARAREA CAFELEI, A UNUI SANDWICH, A UNEI INGHETATE POATE FI ARTA, daca totul este de calitate, va ajuta sa petreceti mai usor timpul la birou sau sa va delectati in propria casa. Toti cei care lucreaza intr-un birou super aglomerat si au agenda foarte incarcata, stiu cit de recunoscator trebuie sa fii ustensilelor cu care iti desfasori munca in fiecare zi, cit de importanta este calitatea si functionalitatea lor. De aceea suntem constienti ca trebuie sa oferim clientilor nostri numai ustensile de cea mai buna calitate si suntem mereu la curent cu cele mai noi inovatii in domeniu, selectind cu grija produsele pe care vi le oferim. Daca noi le folosim sa stiti ca le puteti folosi si dumneavoastra cu toata increderea; noi testam totul pentru a fi siguri de tot ceea ce va oferim. Avem o oferta bogata de electrocasnice, accesorii si ustensile de bucatarie si aproape orice ati putea dori sa aveti la dispozitie in bucataria sau in casa cand va apucati de treaba. Inspiratia vine de la dumneavoastra, restul de la noi. O zi buna, asa cum va doriti! p.s.: ne puteti gasi si pe facebook la Totul InCasa sau va puteti abona la news e pagina noastra de facebook Totulincasa.ro

 • Zhongshan Opaye Industry Co.,Ltd. is a professional home appliances manufacturer in China. Opaye company is a one of the leading companies to produce the professional portable clothes dryer, electric thermo pot, electric water boiler, electric kettle, soymilk maker, juice extractor, slow juicer, screw juice extractor, soup maker, commercial blender, food processor etc. Opaye's products are sold well in worldwide markets, including the USA, Europe,Southeast Asia, Japan and Taiwan area. Opaye keeps the stable business relationships with such our world partners as Metro Germany, Sunbeam Europe and QVC UK. As an ISO9001/2000 certified company, opaye is highly focused on quality control, just-in-time delivery, cost control,provision of innovative and tailored products and good service to attain total customer satisfaction and maintain a win-win relationship with customers on a long-term basis. As a must to enter our target markets, most of our products are CE/GS, ETL, CB and CCC approved and Rosh compliant. To keep our advantage in the industry,we registered technology and design patent for our products and keep improving our quality and production efficiency. The in-house tooling workshop, metal department, plastic injection department and more than 1000 workers enable our cost efficiency and productivity. Repeating orders by our clients is the best proof that we have matched their demands in terms of quality and reliability. Welcome and find out how you will enjoy working with Opaye.

 • Sc Meryland Shop Srl a inceput activitatea in anul 2007 oferind produse de calitate. Activitatea se desfasoara in localitatea Arad. www.mdey.ro este site-ul prin care punem la dispozitie produsele noastre clientilor din toata tara. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

 • Importam si distribuim chiuvete din otel inoxidabil, electrocasnice incorporabile si independente, vase de gatit, baterii de bucatarie & baie, obiecte sanitare ceramice si din inox, solutii complete pentru utilarea bucatariei.

 • Today Vinzer offers vast masses of purchasers the wide range of high-quality cookware and kitchen utensils made of stainless steel (high quality stainless steel Ferrinox 18/10 – a unique alloy developed and patented by the specialists of the company): tea-pots, frying pans, pans, knives and complete sets. Ecologically clean food steel, 80% keeping of health-giving matters of food, 30% saving of gas or electricity, considerable saving of time and space in the kitchen – this is by far not a full list of advantages for which one would benefit from buying Vinzer. TM Vinzer constantly widens its assortment.

 • Minosto Com S.R.L. din Oradea, judetul Bihor pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Ceea ce isi propune firma Minosto Com S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca tigai, oale, ustensile de bucatarie. Compania noastra are un personal de 10 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Minosto Com S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.