Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Cantar de Bucatarie - Ustensile Bucatarie: 3 companii
  • Telemarket, are in spatele sau o echipa dinamica orientata catre client si va pune la dispozitie o oferta vasta de produse, din cele mai diverse categorii existente pe piata online, la cele mai mici preturi.

Bucuresti Distribuitor
  • Firma isi propune sa vina in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu produse si servicii de calitate la preturi fara concurenta. Produsele noastre sunt atat de la distribuitori autohtoni cat si produse importate direct de la producatori de incredere. Incercam sa acoperim o piata cat mai larga cu cele mai cautate produse din domenii diferite.

Deva Importator
  • Firma WEBER srl s-a înfiintat în anul 1992 si a functionat la început ca distribuitor de articole de menaj, sport turism si birotica în judetele Bihor si Satu Mare. În timp activitate firmei s-a dezvoltat, despartindu-se în doua firme distincte: Weber & Co, care si-a mentinut profilul si Weber 2000 srl, având ca activitate principala importul si distributia de articole de uz casnic, cadouri, camping, hobby si articole promotionale. În prezent, ca importatori, suntem reprezentantii în România ai urmatoarelor firme: Rösler Austria: comercializam în România urmatoarele marci proprii ale acestei firme de renume: a. THERMOREX - termosuri ( aprox. 30 sortimente diferite) b. PROFIKOCH - articole de inox de bucatarie ( aprox. 300 de sortimente). c. REX - articole de menaj (tavi, cutite, etc.) - aprox. 100 de sortimente d. EUROHOME - mici articole de bucatarie - aprox. 300 de sortimente e. LUCIFER - gratare pentru camping, accesorii, felinare, etc Victorinox Elvetia - celebrele bricege ale armatei elvetiene Wüsthof Solingen – cutite profesionale EKS Franta - al doilea producator mondial de cântare de baie si bucatarie atât electronice cât si mecanice. EMILE HENRY Franta - producator de vase, forme si oale din ceramica speciala LOCK LOCK Coreea - lider mondial în domeniul productiei de cutii si alimente ermetice ORTEX SUA - lider în productia de lanterne profesionale din aluminiu.

Oradea Importator