Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Depozitare/Organizare Bucatarie - Ustensile Bucatarie: 3 companii
  • Producem si importam produse de uz casnic din mase plastice, dar si din sticla: boluri/farfurii, cutii alimente, depozitare, etajere, galeti, ligheane, umerase, tavi servire, cosulete, platouri, ghivece...

Mogosoaia Producator
  • D'Oro Tea este un shop online de ceai vrac, cu depozit in Bucuresti si servicii de livrare ce se extind pe intreg teritoriul Romaniei. Va intampinam cu o gama selecta de ceai negru, ceai verde, ceai matcha japonez si nenumarate infuzii de fructe, rooibos si de plante medicinale. Alaturi de acestea veti descoperi accesorii asortate, ideale pentru acasa sau la locul de munca: termosuri de ceai, cutii ceai, infuzoare, filtre si multe altele. Comenzile se fac online sau prin telefon, livrarea produselor se va efectua in urmatoarele 1-2 zile lucratoare. De la o comanda de ceai sau accesorii ceai in valoare de peste 100 lei beneficiati de livrare gratuita.

Bucuresti Importator
  • Suntem o firma de distributie pe diferite produse de bucatarie de mare avengura, precum Kaiserhof, Bohmann, Peterhof, Zilan, Bergner. Putem indeplini cererile clientilor nostri, putand ajunge la standardele lor.

Bucuresti Distribuitor