Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Filtre - Subansamble Masini & Vehicule: 136 companii
 • Infiintata in anul 1994, Autoclinica Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Gherla, judetul Cluj. Compania Autoclinica S.R.L. comercializeaza o gama larga de piese auto si accesorii de calitate superioara si la preturi fara concurenta pentru orice tip de masini. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Autoclinica S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Suntem o companie localizata in Timisoara, judetul Timis, si infiintata in anul 2006. Avand 20 angajati, firma noastra efectueaza reparatii si intretinere auto, comercializare piese si accesorii auto - filtre, cuzineti, lubrifianti. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Avm 4 Motion S.R.L. se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si    pentru a fi mereu    pregatit in fata provocarilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 2000, Taiko West S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Taiko West S.R.L comercializeaza o gama larga de anvelope, amortizoare, ambreiaje, filtre, cuzineti, claxoane, generatoare. Firma noastra are o echipa de 2 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Taiko West S.R.L. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Gami 2000 S.R.L a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Focsani, judetul Vrancea. Ceea ce isi propune firma Gami 2000 S.R.L este sa ofere produse de calitate ca piese auto - anvelope, uleiuri Aral, Castrol, filtre. Compania noastra are un personal de 5 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 2000, Craisorul Vdr S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 14 angajati cu vasta experienta in efectuarea de transport intern marfa, comercializare piese auto (filtre, cuzineti), reparatii camioane, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

 • Nasicom Srl a fost fondata in 1998 in Pitesti, judetul Arges si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu un efectiv de 17 angajati, S.C. Nasicom S.R.L. comercializeaza o gama larga de piese auto din import, stergatoare, motoare, filtre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Suntem o companie localizata in str. G.Enescu, Nr. 8 pe sens unic, Dorohoi Botosani, infiintata in anul 1997 cu experienta si buna practica asigurata de personalul inalt calificat in domeniul AUTO. Ceea ce isi propune firma Politronic S.R.L este sa ofere produse de calitate ca anvelope, Uleiuri, filtre, acumulatori, amortizoare, Accesorii si subansamble. Compania noastra are un personal de 4 angajati cu studii duperioare specializati in domeniul Auto. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. In firma Politronic S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Si pentru ca Politronic S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Copet S.R.L. a fost fondata in 1992 in Curtea De Arges, judetul Arges si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu o echipa de 7 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de filtre, cuzineti, anvelope, amortizoare, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din    Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Copet S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

 • Infiintata in anul 1992, International S.R.L. este situata in Medias, judetul Sibiu. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: piese si accesorii auto, filtre, cuzineti, ambreiaje, sisteme de franare, amortizoare. Compania are un efectiv de 10 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. International S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

 • Dunedin Trade S.R.L, a fost fondata in 1996 in Oradea, judetul Bihor si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Ceea ce isi propune firma Dunedin Trade S.R.L este sa ofere produse de calitate ca cruci cazanice, amortizoare, anvelope, filtre, cuzineti. Compania noastra are un personal de 3 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Dunedin Trade S.R.L. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Experienta Dunedin Trade S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Infiintata in anul 1996, Auto Faur S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in efectuarea de intretinere si reparatii auto (service auto), comercializare piese mecanice, placute de frana, cuzineti, pistoane, segmenti, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.     Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca Auto Faur S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Auto Pyramis SRL a apărut pe piaţa pieselor auto din Arad în anul 1998. În 12 ani am reuşit să oferim clienţilor şi partenerilor noştri, servicii complete, în domeniul pieselor auto. Astfel clienţii noştri pot fi deserviţi în 3 puncte de lucru din Arad, iar partenerii noştri din localităţile învecinate, pe o rază de 100 km, sunt deserviţi prin agenţii noştrii comerciali. Totodată firma noastră deţine şi un service auto cu 6 puncte de lucru, cu mecanici instruiţi şi la curent cu toate cerinţele tehnologice noi, apărute de-a lungul anilor. Oferta noastră cuprinde numai piese de calitate de la cei mai renumiţi producători europeni, cum ar fi: Sachs, Contitech, Ina, Luk, Mann, Brembo, Bosch, Febi şi alţii. De asemenea firma aduce şi piese originale de la majoritatea producătorilor de automobile (BMW, Mercedes, Volkswagen, Opel, Ford, Toyota, etc.). Pe lângă acestea, firma importă din Germania o gamă largă de uleiuri de motor, uleiuri industriale, uleiuri speciale pentru utilaje agricole cât şi alte specialităţi din domeniu. Astfel puteţi găsi la noi uleiuri de la renumitele firme: Castrol, Aral, Mobil, precum şi uleiurile originale de primă umplere, ale producătorilor de autoturisme Mercedes-Benz, BMW, Opel (GM) şi Ford. Si pentru ca S.C. Auto Pyramis S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1999. Cu un efectiv de 25 angajati, Promotor International S.R.L. comercializeaza o gama larga de anvelope, filtre, placute de frana. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In cadrul companiei Promotor International S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 11 angajati, Winner Parts S.R.L. Cluj Napoca comercializeaza o gama larga de: rulmenti, elemente de directie, cabluri, filtre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Ro Star Oil S.R.L a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Ro Star Oil S.R.L comercializeaza o gama larga de: filtre de ulei din import, lubrifianti auto si diferite filtre auto si industriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Chimano Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Galati, judetul Galati. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: accesorii auto, filtre, stergatoare parbriz, uleiuri,covoare de cauciuc, anvelope, capace roti, etc. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.