Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Echipamente/Utilaje pt Transporturi Speciale - Auto& Barci& Vehicule: 121 companii
 • Firma Bengall, infiintata in anul 2007, se ocupa cu transportul de autoturisme, autoutilitare si utilaje de pana la 6t sarcina utila. Avem parteneri in majoritatea judetelor tarii, o buna colaborare cu societatile de asigurare, service-uri auto si dealeri.

 • Activitatile principale desfasuratede de noi se refera la diagnosticarea defectelor anvelopelor/camerelor de aer/asamblarea rotilor si motarea rotii pe autovehilcul, inlocuirea anvelopelor uzate sau in vederea adecvarii la sezon, echilibrarea rotilor.

 • Companie serioasa si cu o vasta experienta in domeniul auto si al reparatiilor auto de toate categoriile. Seriozitatea si devotamentul fata de clientii nostrii fideli si fata de potentialii clienti. Respectul si profesionalismul sunt deviza noastra.

 • Avem ca obiect de activitate tractari auto non stop in Bucuresti , in tara si in U.E. Transportam autoturizme , autoutilitare , utilaje . tractam auto avariate sau cu defecte , asiguram cel mai bun pret de pe piata . Non stop 0722555755

 • Suntem primii producatori de generatore de hidrogen pentru orice tip de motoare pentru autoturisme, canmioane, utilaje de constructii cu CC de pana la 18 000 cc. Hidrogenul, combustibilul viitorului. Economisire carburant cu pana la 65%.

 • Suntem o companie specializata in importul si distributia, on-line si la sediul nostru din Tg. Mures, de chingi ancorare 5 tone, chingi ancorare ERGO 500 daN, coltare chingi, lanturi ancorare, sisteme complete de ancorare cu lant, covoras antialunecare, pres antiderapant, bare orizontale fixare marfa- aluminiu, chingi ancorare autoturisme pe trailer cu *LIVRARE GRATUITA din stoc in 24 de ore oriunde in tara. Chingile Tekarom sunt omologate, respecta toate conditiile cerute la incarcari in Germania si toata Europa, au certificare de calitate germana tuv gs, ce si sunt fabricate la standardul european en-12195:2:2000. Toate produsele noastre sunt omologate si sunt la toate nomele si standardele Europene. Detalii tehnice, fotografii, informatii, comenzi online pe site-ul nostru : www.tekarom.com La cantitati importante preturile sunt negociabile. Pentru parteneri, conditii de plata, livrare, si preturi speciale. (Tekarom srl ID BURSA TRANSPORT 134121) Cereti o oferta de pret personalizata, si va veti convinge de calitatea produselor si serviciilor Tekarom.

 • Vindem cauciucuri, anvelope second hand iarna-vara, marimi 195/65/15 si 205/55/16. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon sau sa lasati un mesaj.

 • Firma activeaza in domeniul auto din anul 1993. Ofera servicii complete de reparatii si intretineri auto pentru mecanica, electrice, tinichigerie-vopsitorie, servicii de ITP, tractari non-stop, montat folie.

 • Firma ofera spre vanzare camioane si utilaje speciale la cele mai bune preturi. Efectuam transporturi cu trailer in toate tarile din Uniunea Europeana. Comercializam toate tipurile de camioane si utilaje pentru constructii civile si industriale.

 • Firma Euro Quip Trading este reprezentantul următorilor furnizori externi: - Rotary-Blitz Lift Germania, cu sediul la Frankfurt, filiala pentru Europa a firmei Rotary Lift, lider mondial în echipamente de ridicat, cu sediul în Madison, Indiana SUA; - Ravaglioli, Italia - producător şi distribuitor de echipamente de service, elevatoare, cricuri, aparate de verificat direcţia, standuri de verificat sistemul de frânare şi suspensie, standuri de verificat deviaţia laterală şi jocurile în articulaţie, aparate de echilibrat şi dejantat; - Beissbarth, Germania - producător şi distribuitor de echipamente de service, aparate de verificat direcţia, standuri de verificat sistemul de frânare şi suspensie, standuri de verificat deviaţia laterală şi jocurile în articulaţie, aparate de echilibrat şi dejantat, maşini de verificat instalaţiile A/C; - Millibar si Usi Italia - echipamente de vopsitorie (cabine de vopsit uzuale si industriale, cabine de preparare a vopselelor, cabine de pregătire pentru vopsire, etc.); - Brain Bee Italia - producător de analizoare, opacimetre, testere de motor, cititoare ale codurilor de defecte şi aparate de curăţat injectoare; - Blackhawk Franţa - producător şi distribuitor de echipamente pentru redresat caroserii; - Jack Sealey Anglia - societate specializată în comercializarea de scule (de mână, pneumatice, electrice), precum şi echipamente uşoare pentru service-uri auto; - Usag Italia - producător de scule profesionale (de mână, pneumatice, electrice); - Comec Italia - rafturi metalice şi dulapuri specializate în depozitarea sculelor; - Dexion Austria, parte a grupului Constructor Group - producător şi distribuitor de sisteme de rafturi industriale; - Prevost Franţa - producător şi distribuitor de accesorii şi echipamente pentru linii de aer comprimat; - Future Italia - echipamente pentru evacuarea noxelor şi a fumului de sudură; - Tecalemit Germania - producător de echipamente pentru livrarea şi recuperarea uleiului.

 • Proiectul MecnicShop.ro isi propune centralizarea informatilor despre domeniul servisarii auto cu scopul informarii tuturor mecanicilor si sefilor de service, mai exact a celor care vor sa evolueze profesional o data cu accesul cat mai usor spre tehnologia necesara si notatile din domeniu.Oferim: echipamente pentru service-urile auto, noutati legislative din domeniu, proiectare, consiliere achizitii, prezentare de produs, montaje, calibrari, resoftari, mentenanta si reparatii, contracte de service, contracte RSVTI, scolarizari, metrologii, consiliere finantare si fonduri europene. Mai multe informatii aflati accesand site-ul nostru www.mecanicshop.ro

 • Oferim arbore cardan directie tractor 1.Tractor UTB (U445; U650; U-700), 2.Camion ROMAN BRASOV (Raba; Saviem) 3.Piese de schimb utilaje de constructii autohtone: Buldozer S-1500; S-651,;S-1800; excavator P-802; S-802; S-1203; draglina DHM-1800; tractor forestier TAF, incarcator frontal IFRON; autogreder AG-180; automacara”TELEMAC” tip HT-250, HT-125 Site: www.hzxxqp.com

 • Asiguram piese de schimb la comanda pentru orice tip de utilaj stradal, inclusiv reciclatoare de asfalt (noi si SH) Bagela, piese schimb utilaje siderurgice, AMC, si accesorii pentru instalatii de ridicat si transportat, unsori, paste de slefuit, ventile de diametre diferite/ medii agresive, placute pentru debitare si strunjire, panze de debitat metale/ lemn/ hartie.

 • Echipam escorte agabaritice / insotire agabaritica 1. Intretinere si reparatii autovehicule 2. SISTEME DE AVERTIZARE - NOU: GIROFARE LA COMANDA (cu dimensiuni cuprinse intre 0.5 - 2m) - Girofar cu magnet sau suruburi : rotativ, strobo, LED - Girofar tip rampa: strobo, LED, LED + Panou mesaje - Proiectoare STROBO: xenon, LED - Sirena 3. Tuning si Accesorii AUTO Alarme auto : vanzari & montaj Senzori parcare: vanzari & montaj Instalatii XENON / Bi-XENON Sisteme audio Sisteme video Neoane auto LED auto Colantari auto Statie radio emisie-receptie CB Detectoare radar Navigatie GPS Car KIT Geamuri fumurii CHIP TUNING Ceasuri bord Body Kit Grile auto Eleron Pleoape Faruri Tuning Stopuri Tuning Jante auto Tobe auto.

 • Efectuam tapiterii auto cu piele import Italia destinata pietei auto inclusiv cu materiale textile (scaune, banchete, tetiere, volane, plafoane, stalpi, etc.). Ne adresam atat Tapiteriei Auto cat si cea a Mobilierului (canapele, coltare, scaune, etc.). Preturile difera in functie de calitatea pielii (materialului) cat si de complexitatea lucrarii. Va multumim Contact tel.: 0723 580 943.

 • Echipa formata din oameni cu experienta de mai multi ani in vanzarea de camioane si utilaje. Oferim consultanta in achizitia de autovehicule de orice tip din spatiul Uniunii Europene. In acelasi timp va punem la dispozitie experienta noastra in materie economic-fiscala.

 • Autorav S.R.L., o societate cu experienta de 7 ani in domeniul autovehiculelor pentru constructii si reprezentantul oficial in Romania al firmei producatoare de pompe beton Waitzinger Baumaschinen Gmbh Germania. Comecializam si asiguram garantie si postgarantie pt toate produsele Waitzinger. Ne propunem sa oferim servicii pe masura calitatii Waitzinger. Suntem o echipa tanara si ambitioasa cu aspiratii spre performanta maxima. Contactati-ne si va veti convinge. Pompe de beton Reparatii & Piese pompe de beton Eficienta & Fiabilitate & Performanta

 • Oferim servicii cu utilaje pentru constructii si macarale in toate judetele tarii: buldozere, excavatoare, autogredere, dumpere, autobasculante, buldoexcavatoare, compactoare, finisoare de asfalt, incarcatoare frontale.

 • De ce sa ne alegeti pe noi ? * Pentru a te bucura de o climatizare perfecta in maşina ta! * Pentru a te bucura de investiţia făcuta! * Pentru ca ne pasa daca sunteti sau nu multumiti ! * Pentru ca suntem la curent cu tot ce este nou! * Pentru ca suntem pasionati de comfort ! * Pentru ca suntem seriosi ! * Pentru ca ‘EXPERIENTA ESTE DIFERENTA’ ! VA ASTEPTAM !

 • Acum puteţi uita impresiile neplăcute legate de lanţurile antiderapante, căci dacă alegeţi lanţurile antiderapante Xaxton, toate amintirile negative rămân ale trecutului, firma noastră oferindu-vă cele mai moderne lanţuri antiderapante de pe piaţă.