Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alte Vehicule - Auto& Barci& Vehicule: 610 companii
 • Reparatie

Luna De Sus Servicii
 • OK

Cluj-napoca Distribuitor
 • Rapizi

Bucuresti Importator
 • in regula

Bucuresti Importator
 • Recomand cu încredere!Sunteti cei mai seriosi

Mun. Braila Servicii
 • Foarte bine

Mun.Targoviste Servicii
 • Adeverinta

Rudeni Producator
 • SUPER OK

Pitesti Distribuitor
 • o firma serioasa

Timisoara Importator
 • Exemplar

Carcea Importator
 • Foarte buna !

Timisoara Transportator
 • Suntem o societate de o experienta de peste 10 ani, in montajul si reparatia sistemelor de AC/clima, refrigerare si incalzitoare suplimentare. Dispunem de un stoc permanent de piese si componente necesare reparatiilor. Comercializam de pe stoc, cu garantie si montaj inclus compresoare refrigerare, clima/AC, filtre, evaporatoare universale, condensatoare, ventilatoare Spal, sisteme aer conditionat electrice 12 si 24V pentru microbuze, utilaje agricole si utilaje cu gabarit depasit. Reparam sisteme de refrigerare de la orice producator: Zanotti, Thermoking, Carrier, etc. Comercializam si la cerere asiguram si montajul sistemelor de aer conditionat la 12 si 24V la orice mircobuz, autobuz, utilaj agricol. Comercializam si componentele sistemului de aer conditionat al autobuzelor: compresoare Bock, Hispacold, filtre, piese compresoare. Reparam si refacem furtunele de clima/refrigerare, de orice dimeniune. Dispunem de stocuri proprii de fittinguri si furtune AC si refrigerare.

Recas Servicii
 • Executam rulote comerciale / tonete pentru business / remorci pentru business ambulant precum: fastfood, curatatorie de perne, gogoserie pe roti, coffe time, vanzari cu amanuntul, si alte afaceri pe roti. De asemenea, punem la dispozia clientului echiparea si mobilarea rulotelor cu tot ce este necesar. www.rulotecomerciale.ro

Bacau Producator
 • Sc Danubia Engineering Srl este importator de piese auto, in special echipament de injectie Stanadyne, (pompe, componente pompe, injectoare, duze, echipamente common rail) pentru motoare care echipeaza autoturisme, camioane, masini agricole, masini si utillaje de lucrari publice. Branduri: Caterpillar, Cummins, Ford, Iveco, Case, JCB, John Deere, Perkins, Sisu, Navistar, Lombardini etc. Sistemele de injectie sunt noi si originale.

Bucuresti Importator
 • Sc Corcos Srl este o firma care produce si comercializeaza o gama larga de produse destinate industriei auto, a constructiei de barci, pentru uz casnic etc. Sediul firmei noastre este in Italia iar in com.Maglavit jud.Dolj avem un punct de lucru unde am inceput sa producem cateva articole si unde vom crea un depozit pentru aproape toate produsele din catalog. Iata cateva din aceste produse: tampoane pentru lustruit, paste abrazive si polish, paste abrazive speciale pentru gelcoat, pasta de curatat mainile, filtre pentru vopsele auto atat din hartie cat si din plastic, suporturi pentru discuri de lustruit, suporturi ergonomice pentru slefuit, lavete antipolvere, hartie de mascat, pelicula electrostatica, tampoane pentru lustruit din rasina, normale sau ondulate, etc. Pentru o mai buna edificare asupra produselor noastre va rugam sa accesati site-ul nostru: www.corcos.ro Pentru informatii ulterioare ne puteti contacta la tel:0251/328337 sau e-mail. Persoana de contact: Lorena Pirvuletu.

Maglavit Producator
 • Decomtur Srl infiintata in anul 2009, are ca obiect de activitate principala comercializarea rulotelor si autorulotelor fast food, respectiv a rulotelor si autorulotelor comerciale executate dupa proiecte proprii. Proiectarea acestora se face in functie de activitatea si cerintele clientilor. Cu experienta dobandita de-alungul anilor va putem ajuta in alegerea dimensiunii rulotei sau autorulotei si a utilajelor alimentare profesionale pentru realizarea unui profit sigur in activitatea aleasa. Rulote fast food si comerciale sunt proiectate si construite in conformitate cu reglementarile privind conditiile tehnice pe care trebuie sa le indeplinesca vehicule rutiere in vederea admiterii in circulatie pe drumurile publice din Uniunea Europeana. Echiparea rulotelor si autorulotelor fast-food respectiv a celor comerciale, corespunde noilor reglementari U.E. privind vanzarea diferitelor produse alimentare sau nealimentare. Rulotele comerciale executate dupa proiectele noastre functioneaza cu succes in Romania, Ungaria, Italia, Suedia, Anglia, Elvetia, Austria, Franta. Activitatea noastra se bazeaza pe seriozitate si corectitudine, stiind ca cea mai buna reclama o constituie clientii multumiti. Contact: Comercializare / Proiectare 0726 671 409

Cluj Napoca Producator
 • Infiintata in anul 2002, Rubio Trading & Consulting Srl ofera clientilor sai posibilitatea achizitionarii unor produse de calitate. Compania noastra comercializeaza o gama larga de: uleiuri industriale Fuchs si Fuchs Lubritech, vaselina, unsori, demulanti, sprayuri pentru toate ramurile industriilor. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Rubio Trading & Consulting S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit. Rubio Trading & Consulting S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In cazul in care v-am captat interesul pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Arad Importator
 • Hipocar 3 Srl a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 15 angajati, firma noastra produce o gama larga de: fibre din sticla si trasuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania si Europa de vest (Italia, Franta). Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Producator
 • Suntem o societate din Spania,o echipa tanara care comercializeaza autoturisme si furgonete second hand dar si intermediere si comercializare de produse electronice(in special telefoane mobile noi). Deasemenea am intrat si pe sectorul agricol de intermediere si comercializare produse de baza cum ar fi:grau,faina,zahar,ulei si lapte praf.

Mejorada Del Campo(madrid) Altul
 • Marcom Master o companie specializata in oferirea serviciilor de inchirieri auto pentru clientii din toate categoriile. Avem o flota diversificata de vehicule, de la masini compacte si economice pana la SUV-uri si limuzine de lux, pentru a satisface toate nevoile de mobilitate ale clientilor nostri.

Sat Lazaresti, Com. Schitu Golesti Servicii