Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Aparate de Masura si Control - Auto& Barci& Vehicule: 7 companii
  • Super de treaba si scule de calitate superioara. Recomand aceasta firma si alte persoane.

Baia Mare Importator
  • Axello Communications dezvolta proiecte web complexe pentru a ajuta companiile din Romania sa creasca rapid ! Am creat si vom crea in continuare aplicatii web care vor ajuta companiile romanesti sa fie mai competitive si mai eficiente....

Constanta Producator
  • Auto Echipat isi propune sa ofere solutii viabile pentru echiparea service-urilor de orice tip. Oferim solutii potrivite pentru ateliere auto incepand de la vulcanizari, ehipamente pentru service de mecanica, consumabile, scule de reparatii pentru tinichigerii si vopsitorii, aparate clima si consumabile pentru service-urile de aer conditionat auto si multe altele. Gama noastra de produse variata este studiata pentru a indeplini toate criteriile clientului. Astfel avem disponibilitate pentru scule si echipamente de buget, dar si echipamente premium menite sa usureze munca si durata lucrarii. Reparatiile de calitate au nevoie de unelte de calitate si astfel clientii vor fi multumiti si se vor intoarce mereu unde au fost satisfacuti, asadar propunem un parteneriat de incredere prin oferirea unor produse care sa satisfaca nevoile oricarui service.

Cluj Napoca Distribuitor
  • Societatea Luiza Imperium S.R.L. va ofera o gama completa de testere profesionale si aparate de diagnoza auto la preturi atractive ! Pentru toate produsele de diagnoza auto profesionale se acorda garantie 12 luni !

Silistea Distribuitor
  • Auto-tester reprezinta imaginea unui service auto din Bucuresti, autorizat de Registrul Auto Roman, specializat in scopul de a va putea oferi servicii profesionale mobile de diagnoza auto computerizata, chiar si reparatii la domiciliu, atat pe raza municipiului Bucuresti, cat si pe cea a judetului Ilfov, pentru o plaja larga de modele ale unei game diversificate de producatori de autovehicule de pe piata, la nivel mondial. Ca sa fim pe intelesul tuturor, intr-un deceniu in care termeni precum: scanare auto, testare auto computerizata, resetare martori avarie, programare si adaptare a diverselor componente si sisteme, OBD, ECU (ECM), SRS, ABS, ESP, TCS, DSC, GDI, TDI, CRDI, FSI, TSI (si lista pote continua) va propunem sa explicam, in cateva cuvinte intelesul expresiei “diagnoza auto”. Asadar, generic, diagnoza auto poate fi definita ca fiind totalitatea operatiilor constand in verificari si masurari efectuate in scopul identificarii cat mai exacte a unui defect aparut la un autovehicul. Astfel, ea se poate realiza prin mijloace vizuale, hardware (mecanice, electrice, electronice), iar – in ultimii ani – si software (computerizat). Asadar, scanarea, testarea, adaptarea si resetarea computerizata, deci  - pe scurt – diagnoza auto a devenit o activitate de service auto absolut necesara datorita echiparii autovehiculelor produse in ultimele doua decenii, cu tot mai multe sisteme asistate electronic, ce functioneaza “in bucla inchisa” – unii parametrii de iesire devenind, din nou, parametrii de intrare – consecinta cea mai importanta fiind aceea ca in momentul in care o componenta cedeaza, nu mai functioneaza nici celelalte, sistemul intrand in “regim de avarie”, semnalizat de regula prin aprinderea unui “martor de avarie” la bordul autovehiculului. Cele mai uzuale astfel de sisteme sunt: injectie motor (benzina si diesel), ABS, ASC, ASR, TCS, DSC, ESP, SRS - airbag, directie servo-asistata, aer conditionat, clima, transmisie automata si 4X4, pilot automat, imobilizator, instrumente de bord, inchidere centralizata, asistent parcare, frana electrica de stationare, etc. Pentru mai multe detalii cu privire la fiecare serviciu enumerat, va invitam sa vizitati sub-pagina special dedicata a site-ului nostru www.auto-tester.ro

Bucuresti Servicii
  • FabiAutoMotive iti pune la dispozitie o gama larga de piese auto si nu numai. Cu FabiAutoMotive.ro ai magazinul de piese auto, peste tot unde te duci. Iti oferim posibilitatea sa comanzi si sa primesti in timp util orice piesa pentru masina ta.

Bucuresti Altul
  • Din anul 2011 si pana in prezent magazinul nostru va ofera: scule electrice, uz gospodaresc, decoratiuni interioare, electrice, chimice, scule si unelte uz gospodaresc, piese si accesorii auto, einhell, stanley, hardy, bison, bosch, kress.

Oltenita Distribuitor