Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Avioane, Elicoptere & Altele - Auto& Barci& Vehicule: 15 companii
 • Experienta de 20 ani in mobilier pentru gradinite. 28 de ani experienta in prodcutia eliicilor pentru aviaone. Mai multe de cit 13500 elici livrate. Productia moderna prin sistem CAD-CAM individual pentru fiecare client.

Bistrita Producator
 • Executam tapiterie auto din piele naturala pentru orice tip de masina, volane, borduri, console, plafoane. Retapitare ambarcatiuni de orice tip, sei moto si ATV. Pielea este de cea mai buna calitate, de bovina, import Italia.

Bucuresti Servicii
 • Opulens Co Srl efectueaza servicii de aplicare de substante nanoceramice, pentru o protectie permanenta al integritatii caroseriei masinii, folosind cele mai bune solutii in domeniu: Ceramic Pro Substante de top la ora actuala create de nanoshine ltd .

Constanta Servicii
 • For almost 15 years, Topper Aluminum Alloy Die Casting Company has been dedicated to providing customers with superior aluminum alloy die casting and tooling, along with metal finishing and CNC machining through state of the art machinery and processes. Specializing in aluminum alloys, engineers and production staff will develop a high pressure die casting process that will produce your parts economically and with reliable quality. Aluminum Alloy Die Casting Company takes quality as our first priority, we never stop investing in the advanced machines and technology. And our quality control system can meet different requirements of all customers. We can provide die casting services for different industries, such as lighting, automotive, mechanical, communication parts, IPhone case, shoes accessories, etc. Don't hesitate to contact us, make Aluminum Alloy Die Casting Company your one-stop source for all your die casting needs! To Find Out What Makes Aluminum Alloy Die Casting an Elite Chinese Die Cast Manufacturer Please Visit Our Website at: http://www.aluminumalloydiecasting.com

Dongguan Producator
 • Constituita si infiintata in februarie 2011, Dedalus Tech este un operator comercial roman ce desfasoara activitati dedicate industriei de aviatie civila, oferind servicii de mentenanta si reparatii pentru aeronave si componentele acestora. Cu sediul central in Bucuresti si hangarele pentru intretinere in Craiova, desfasuram activitatea cu personal local, dar si cu personal specializat din strainatate. Misiunea noastra este aceea de a progresa si de a ne dezvolta continuu, pentru a deveni un furnizor de incredere in domeniul serviciilor de mentenanta pentru clientii nostri, un partener puternic pentru toti furnizorii nostri si un actor important pe piata europeana a aviatiei.

Bucuresti Sectorul 3 Altul
 • Development and production of an Autogyro plane assebly in France and for European market. Prototype already developped and we are looking for partners on carbon or aluminium parts. This is a new branch of a already existing compagny.

Troyes Producator
 • Domeniul de lucru desfasurat de noi se imparte in doua ramuri total diferite: Experienta de unsprezece ani in montajul a diferitelor accesorii electrice si mecanice pentru ambarcatiuni ne duce la un standard ridicat in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite de noi. Timp de sase ani ne-am specializat in confectionarea de huse si prelate pentru ambarcatiuni, automobile, motociclete si accesorii pentru gradina. Din experienta de sase ani am invatat sa punem calitatea lucrarilor facute de noi pe primul loc. Totusi, 50% din calitatea lucrarilor de croitorie consta in calitatea materialelor utilizate la confectionarea diferitelor accesorii.

Corbeanca Producator
 • Compania noastra este formata din angajati tineri cu experienta in domeniu de minim 4 ani, foarte seriosi in ceea ce fac. Lucreaza cu foarte mare atentie si sunt atenti la detalii pentru a fi clientul multumit, oferim o gama larga de produse in domeniul publicitar ex: Colantari auto atractive, sablari geamuri, panouri avertizoare,

Bucuresti Producator
 • Firma se ocupa cu productia de combustoare, parti de motoare de avioane si aeronave civile, pe care apoi le vinde in SUA la GE. The company manufactures engine parts and components primarily for GE aeroengines.

Bucuresti Producator
 • SME specializata in reducere zgomot vibratii motoare utilaje industriale incinte barci nave aeronave. Aplicam metode elegante si eficiente de reducere a vibratiilor si zgomotului pentru aplicatii concrete specifice clientului respectiv. Putem reduce zgomotul emis de motoare in exterior dar si zgomotul propagat spre interiorul navei (barci, iahturi de lux etc).

Bucuresti Servicii
 • Compania S.c. Romaero S.a. ofera serviciile: 1. Constructii de componente si subansamble de aviatie 2. Reparatii de aeronave:structura + echipamente 3. Proiectare componente si subansamble 4. Product support 5. Centrul National de Reparatii C130-Boeing.

Bucuresti Producator
 • Deviza companiei noastre este orice din materiale compozite. Producem subansamble pentru avioane ultrausoare cum ar fi: capota motor, carenaje si racordari, aparatori roti,reparam si construim ambarcatiuni de agrement, executam matrite din fibra de sticla si cauciuc siliconic dupa modelul sau documentatia clientului pentru turnare beton ornamental (stalpi, cornise, capiteluri, statuiete, etc.) recipienti pentru lichide, reparam careneje auto motto din materiale plastice, fibra de sticla si carbon. Ambarcatiunea DELFIN 4800 este construita dupa un proiect exectat de o persoana autorizata, cu personal calificat. Principalele caracteristici sunt: lungime 4,8m, latime 1,2 m, pescaj 0,22 m, greutate 89 kg, 3 compartimente neinundabile umplute cu spuma poliuretanica. Plina cu apa + 3 persoane (echivalent a 245kg) barca nu se scufunda. Ambarcatiunea poate fi echipata cu 4visle, cu 2vele, cu motor aut board de 2,5--8CP.

Bogdan Voda Producator
 • Fundatia Icarus produce avioane ultrausoare dupa proiecte proprii precum si dupa proiecte puse la dispozitie de catre beneficiari. De asemenea aici se asambleasa kituri de avioane si elicoptere, utilizand personal cu inalta calificare in domeniul aeronautic.

Bucuresti Producator
 • S.c. World International Network Services S.r.l. distribuie si comercializeaza produsele marca METABOND. Produsele METABOND sunt unice făcA�nd parte din ultima generaţie A�n categoria produselor antifricţiune. Site: www.metabond-constanta.ro

Medgidia Distribuitor
 • EFLY va pune la dispozitie aeronave variind de la micul avion Cessna pentru zbor de agrement pana la luxosul elicopter EC155 VIP. EFLY va ofera cel mai inalt standard de securitate si indeplineste toate cerintele privind confortul dumneavoastra la bordul aeronavelor. Avioanele si elicopterele se inchiriaza in regim de taxi aerian.

Bucuresti Servicii