Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Echipamente/Utilaje pt Transporturi Speciale - Auto& Barci& Vehicule: 121 companii
 • inchirieriutilajeonline.ro este o platforma online inchirieri utilaje constructii: excavatoare, utilaje beton, macarale, camioane, schele, cofraje, containere modulare, balastiere, utilaje pentru beton, transport rutier, produse otel, statii sortare, depozite materiale de constructii, accesorii pentru constructii, etc https://www.inchirieriutilajeonline.ro

 • Suntem o companie romaneasca de productie si comercializare echipamente pentru reciclarea deseurilor organice . Producem masini de compost si digestoare alimente Retehnologizare linii productie. Reparatii si intretinere echipamente industriale.

 • Compania ofera spre inchiriere un buldoexcavator fabricat in anul 2015 pentru lucrari de durata scurta, medie sau lunga in judetul Bacau, dar si in alte zone ale tarii pentru lucrarile de lunga durata. Operatorul cu experienta este inclus in pret. Buldoexcavator Case 580 utilajul este nou - an fabricatie 2015 cupa multifunctionala (sapat 90cm - 60 cm) picon 240kg Pret negociabil pentru lucrari de lunga durata Localitate Bacau si zonele din imprejurime

 • JFK Trans Impex este o societate din Bucuresti, cu caracter de prestari servicii. Principalul obiectiv il reprezinta inchirierea de utilaje pe diferite perioade de timp, la tarife avanajoase si usor negociabile. Inchiriere buldoexcavator JCB 3CX: -Brat telescopic – adancime de sapare aprox. 5 m -Labe paleti cu deschidere pe toata lungimea cupei -Cupa fata multifunctionala de 1.1 mc -Cupa spate : 60,40,3

 • Știind că procurarea unui tractor este o decizie importantă și nu mica pentru agricoli, noi suntem unicii din Germania, care inspectăm fiecare tractor la doua companii independente de inspecție și doar apoi postăm tractoarele pe site. Adica oamenii nu au riscuri de calitate sau falsificări oarecare, deoarece transparența stării utilajului este de 100%. Adică, dacă în raportul oficial de inspecție tractorul nu trece testul de 200 de puncte, aces tractor nu este acceptat pentru a avea dreptul de a fi postat pe pagina noastră. Fiecare tractor are raport oficial de inspecție. Compania este germană, dar desigur avem site-ul și în limba română: http://e-farm.com/ro/ Puteți vedea și o broșură în limba română în aces E-Mail.

 • Sc Andrimpex Srl efectueaza tractari auto non-stop in Onesti, Bacau, Adjud, Moinesti, Comanesti, Targu-Ocna, Oituz-Ferastrau, Poiana-Sarata, Hirja, Bratila, Livezi, Sanduleni, Barsanesti, Helegiu, Balaneasa, Orasa, Coman, Luizi-Calugara, Negoiesti, Caiuti, Slanic-Moldova, Oituz, Bretcu, Stefan-cel-mare, Cotofanesti, Urechesti, Targu-Trotus, Poieni, Bogata, Dofteana, Darmanesti si zonele limitrofe.

 • Inchiriem utilaje grele pentru constructii: trailere, buldozere, macarale, etc. Asiguram consultanta de specialitate in vederea alegerii utilajului optim; asistenta tehnica pe toata perioada inchirierii; transportul utilajelor dorite la santierul sau adresa mentionata de dvs.; utilaje in stare tehnica foarte buna.

 • Pentru toate produsele comercializate, firma noastra ofera servicii post-vanzare, respectiv reparatii in perioada de garantie si post-garantie precum si vanzare de piese de schimb originale. De asemenea, EuroTrailers Invest ofera spre vanzare si vehicule rulate.

 • Oferim servicii de inalta calitate. Importam cauciucuri + jante si masini de inalta calitate, profilele cauciucurilor fiind de 7/8/9 mm . Punem la dispozitie un Iveco Daily cu o greutate maxima autorizata de 3.5t si o platforma de 9 metri perfecta pentru a transporta doua masini de dimensiuni medii sau pentru orice alta activitate.

 • Proiectam si executam la comanda produse si confectii metalice cum ar fi: Containere si cuve de retentie Rafturi metalice Suporti stradali pentru biciclete Garduri metalice Instalatii de depozitare (rafturi metalice, buncare metalice, box paleti) Grilaje metalice Bancuri de lucru Garaje metalice Cuve de retentie Lazi metalice

 • Sc Vulturul Plesuv Junior Srl a luat fiinta in anul 2011 ca o societate cu capital privat romanesc al carei domeniu principal de activitate il constituie constructiile. Desi noua pe piata romaneasca profil, datorita lucrarilor de buna calitate si a gradului mare de diversitate a acestora, firma si-a creat un portofoliu de clienti fideli. Fiecare realizare poarta amprenta profesionalismului, pasiunii, energiei si entuziasmului unor tehnicieni de exceptie. Pornita cu un numar foarte mic de angajati, societatea s-a dezvoltat, numarand la ora actuala peste 20 de angajati. Prin intermediul acestui site dorim sa prezentam potentialilor clienti cateva din realizarile noastre.

 • Suntem o companie poloneză care operează în industria de construcții din anul 2001. Suntem angajați în mașini de constructii, drumuri, și macarale autopropulsate, oferim o gamă completă din aceste dispozitive. Noi susținem relații comerciale cu țări din Europa, Asia, Emiratele Arabe Unite și Statele Unite ale Americii. Activitatea noastră nu este numai de vânzări, cumpăram, de asemenea echipamentul folosit.

 • Suntem o firma specializata in tractari auto si transport de autoturisme intern si international, la preturi accesibile. Firma ofera seriozitate, siguranta si promptitudine. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon 0722/761008; 0749/598859.

 • Compania Transconstruct GmbH Viena este dealer de semi-remorci si suprastructuri specializate care opereaza in Europa, Africa si Asia. Compania este capabila sa ofere servicii complete in ceea ce priveste ofertarea si gasirea solutiilor individuale pentru a satisface nevoile clientilor nostri in materie de transporturi speciale.

 • Suntem specializati in importul de utilaje agricole noi. Oferim o gama larga de utilaje agricole moderne şi performante. Utilaje agricole pentru agricultura profitabila. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

 • Sc. Cusco Srl este o societate comercială din Iași, România, specializată în proiectarea și producția diferitelor sisteme de evacuare a gazelor din domeniul autovehiculelor industriale și deasemeni posedă o vastă experiență în execuția diferitelor tipuri de construcții metalice sudate și prelucrări mecanice prin așchiere. În decursul anilor am acumulat experiența necesară satisfacerii cerințelor de calitate în domeniul eșapamentelor auto și industriale Dorința de a păstra cele mai ridicate standarde în cadrul activității desfășurate de Cusco Srl., a determinat implementarea unui sistem de Management al Calitatii, SR EN ISO 9001:2008 Societatea dispune de personal tehnic de specialitate, ingineri și operatori calificați în producția de accesorii pentru autovehicule, astfel încât gama de servicii să fie cât mai variată. Gama de produse s-a extins de la sisteme complete de evacuare a gazelor până la elemente de caroserie auto, structuri metalice pentru construcții, mobilier, ambarcațiuni nautice, recipienți de stocare și depozitare realizate din rășini poliesterice armate cu fibră de sticlă. Compania poate executa/particulariza orice produs în funcție de necesitățile beneficiarului și poate presta o gamă variată de servicii (sablare, vopsire, debitare cu laser, etc) De-a lungul anilor, compania noastră a fost un furnizor de încredere pentru companii din întreaga lume precum: Caterpillar, Yanmar, Fiat, IVECO, Astra, Carraro, etc Pentru mai multe detalii despre capabilitățile noastre tehnice vă invităm să vizitați website-ul nostru www.cusco-ltd.com Cu speranța unei bune colaborări pe viitor, vă stăm oricând la dispoziție pentru mai multe informații si neclarități.

 • Sc. Atractiv Serv Srl ,a fost infiintata in anul 2005 si activeaza in domeniul auto-vulcanizare, vanzari anvelope S-H, vanzari aditivi ADBlue pentru vehiculele echipate cu motoare Diesel. Tel:0749330413

 • Societatea noastra este este specializata in tractari auto cat si  transporturi de marfuri si persoane. Pentru a putea oferi servicii cat mai bune si diversificate clientilor, compania noastra incearca sa-si imbunatateasca an de an parcul auto. Suntem la dispozitia clientilor 24h/24h, avand in acelasi timp o retea de colaboratori. Tel.: 0722439999

 • Cu o experiență de 10 ani în domeniu, ofer servicii de Traduceri Autorizate, Traduceri Legalizate, Traduceri Notariale și Servicii de Interpretariat în/din limbile engleza, franceza, spaniolă, germana, maghiara, italiana, la cele mai convenabile prețuri!

 • Compania Malco Auto Truck Parts are o activitate in domeniul auto de la inceputul anului 2005, este infintata in Bucuresti si cu principala activitate in importul si comercializarea SISTEMELOR DE AVERTIZARE luminoasa si acustica. SISTEMELOR DE AVERTIZARE luminoase si acustice au fost inventate pentru a salva vietile oamenilor atat la locul de munca cat si in afara lui. Firma Malco ATP pune la dispozitia clientului o gama variata de produse pentru multe domenii de activitate, precum si piese de schimb pentru acestea. Malco ATP este importator direct si distribuitor al marcilor Vision Alert din Marea Britanie, Sim SA din Portugalia, Dasteri din Grecia, Aims-Aero din Belgia, BI Automotive din Germania, cu produse de foarte buna calitate si la preturi competitive, avand toate certificarile cerute de legislatia europeana.