Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Alte Vehicule - Auto& Barci& Vehicule: 591 companii
 • Infiintata in anul 2002, Matep Concept Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Cluj Napoca, judetul Cluj. Firma Matep Concept S.R.L are o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in efectuarea de proiectare mecanica linii de montaj in industria auto. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania si Franta. Matep Concept S.R.L se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Experienta Matep Concept S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Produse pentru intretine profesionala auto: sampon activ pentru exterior, ceara lichida, agenti interior, jante, cauciuc, motor, silicon auto, lavete microfibra. Avand piata de desfacere spalatorii auto, service auto, show-room auto, magazine piese auto, firme de transport, persoane fizice.

 • Infiintata in anul 1994, Fadi International S.R.L este situata in Caransebes, judetul Caras Severin. Firma Fadi International S.R.L are o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in domeniul importului de chimicale pentru industria auto - adezivi. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Compania noastra are ca obiect principal de activitate comercialiyarea de piese si accesorii auto import si indigene din stoc si la comanda en-detail. programul de lucru: luni-vineri 8-18 sambata 8-13 Ca asteptam sa deveniti clienti nostrii !

 • Infiintata in anul 2004, Senzo Serv S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Senzo Serv S.R.L va pune la dispozitie servicii de calitate ca inchirieri auto - Peugeot 307, 407, 206 SV, 206, Renault Megane, Logan, Ford, Skoda Octavia. Firma noastra are un personal de 4 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Senzo Serv S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • C.C.A Leasing IFN S.A. a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Baia Mare, judetul Maramures. Cu o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in efectuarea de leasing auto, comercializare automobile, motociclete, scutere, inchiriere auto, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Pitesti, judetul Arges. Cu o echipa de 21 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de piespiese de schimb, accesorii auto, tapiterii de interior, mochete, scaune, panouri, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Experienta Sara Cora S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

 • Prin introducerea pe piata din Romania a brandului METALLUBE si romanii vor putea beneficia de noua tehnologie numita TRIBOLOGY ,tehnologie de virf in SUA. Desi piata din Romania este saturata de o gama foarte larga de produse similare Metallube srl va propune o SOLUTIE,nu o alternativa,prin produse 100% made in USA, nu "fabricat  pentru Europa de est "

 • Firma MDM se ocupa de reparatii masini si mai exact: sudura tobe, schimb ulei filtre, reparatii articulatie, mecanica, electrica si tractari auto. Un alt obiect de activitate il avem in reparatii A.C. si echilibrari roti.

 • Infiintata in anul 1992, Malumet S.R.L. este situata in Halchiu, judetul Brasov. Avand peste 10 angajati, firma noastra produce o gama larga de: remorci si semiremorci, confectii metalice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Electromecanica Op S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Sinaia, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra produce o gama larga de: sisteme pentru testare injectie diesel. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.