Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Produse Panificatie - Alimente si Bauturi: 505 companii
  • Sultanul pregateste pentru tine dulciuri care i-au adus faima, folosind retete speciale si materii prime de cea mai buna calitate. Se ocupa personal de verificarea calitatii produselor si de mentinerea unei atmosfere placute in randul celor care produc cu multa pasiune bunatatile pe care le savurezi cu cea mai mare placere. Iti place sa fii cucerit de dulciurile produse de sultan!

Medgidia Producator
  • Infiintata in anul 1991, Universal S.R.L este situata in Ludus, judetul Mures. Avand 34 angajati, firma noastra produce o gama larga de: produse de panificatie, paine alba, paine intermediara, graham. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Ludus Producator
  • Societatea comerciala MARCAT TRADING COMPANY S.R.L. cu sediul in Bucuresti, strada C-tin Aricescu nr. 10, sector 1, societate cu capital privat, inregistrata la registrul comertului sub nr J 40 / 8199 / 1999, cod unic de inregistrare 12160382, atribut RO Avand peste 50 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: dulciuri, ciocolata, napolitane, biscuiti, fursecuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Gama de produse pe care o distribuim a fost atent selectata, in decursul timpului alcatuindu-ne oferta care sa asigure o foarte buna colaborare cu clientii nostri. Suntem importatori si distribuitori pentru firme de renume pe plan local cat si mondial, printre care: PEZ INTERNATIONAL AG KRAUN - Austria, AREKA - Franta, CHOKOLINA LTD ? Bulgaria, ALPI ? Bulgaria, DOLCI PREZIOSI ? Italia, DANELI ? Bulgaria, SOFCAO ? Bulgaria, JANETA CO ? Bulgaria, RANDY ? Slovenia, TOWER IMPEX SRL (produsele Fiesta) - Romania, TIP-TOP ? Romania, BELROM ? Romania ajungand la un numar de produse de peste 350. In urma targului ISM-2007 ? care s-a tinut in Koln in luna ianuarie mai suntem in discutii pentru importul de produse alimentare cu firme foarte cunoscute pe piata internationala si care nu sunt reprezentate in Romania. In prezent societatea a marit numarul de agenti comerciali cu 30% fata de anul precedent pentru o mai buna acoperire zonala respectiv pentru cooptarea mai multor clienti si intrarea in noi canale de distributie. Reusita acestui lucru a dus la marirea numarului de clienti precum si semnarea de contracte cu noi clienti foarte importanti pe plan local si national, vanzarile noastre crescand in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei fiind probabil cei mai buni ca sa ne reprezinte firma si interesele acesteia.. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
  • Afra S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 8 angajati, firma noastra importa o gama larga de: utilaje de panificatie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Timisoara Import - Export
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand 5 angajati, firma noastra produce o gama larga de: specialitati panificatie, patiserie, zaharoase. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Producator