Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Produse Panificatie - Alimente si Bauturi: 506 companii
 • Producem napolitane, fursecuri, prajituri. Importuri servetele umede, susan crocanti, produse alimentare. Distribuim la nivel national si europa de est. Avem un plan de investitii planificat de 1.5 milioane euro si o cota de piata 15 % din piata de dulciuri in Romania.

Giurgiu Producator
 • Producator de panificatie, patiserie si cofetarie cu distributie nationala. Profesionalism, initiativa, inovatie - totul pe gustul tau - "DOI PITICI". Organizatie in care lucreaza ~ 200 angajati, cerificata ISO 9001 si HACCP.

Braila Producator
 • Compania noastra promoveaza pe piata prahoveana produse de calitate la preturi competitive. Diversitate, seriozitate, profesionalism, intr-un cuvant GABI TUDORAN. Daca doriti ca produsele dumneavoastra sa ajunga pe piata prahoveana nu ezitati sa ne contactati. Site: www.gabitudoran.page.tl

Ploiesti Distribuitor
 • Firma are deschise supermarketuri, megamarketuri si hypermarketuri in toata tara, desfasoara transport intern si international. De asemenea compania are si o fabrica de exploatare a lemnului, precum si fabrica de mobila.

Sibiu Import - Export
 • Infiintata in anul 1994, Tip top S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Tip Top Food Industry S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca produse de cofetarie - prajituri, torturi, saleuri, cozonaci, fursecuri, mancare fast food - sandwichuri, salate, pizza, produse de patiserie - croasante si strudel. Firma noastra are peste 500 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 1993, Mladita Transprod S.R.L este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Compania Mladita Transprod S.R.L produce o gama larga de paine alba, neagra, semi, graham rotunda, chifle, cozonaci, branzoaice, spirale. Firma noastra are o echipa de 45 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Mladita Transprod S.R.L. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Cluj Napoca Producator
 • Suntem o companie localizata in Sita Buzaului, judetul Covasna, si infiintata in anul 1991. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca faina pentru panificatie si produse de panificatie - paine alba, paine negra, baghete, chifle, colaci, covrigi, cozonaci. Firma noastra are un personal de 30 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei Rovasit S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Sita Buzaului Producator
 • Suntem o companie localizata in Alexandria, judetul Teleorman, si infiintata in anul 1999. Cu un efectiv de 74 angajati, Intel Project S.R.L produce o gama larga de: paine intermediara, alba, graham, montaj silozuri metalice. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. In compania Intel Project S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Intel Project S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Alexandria Producator
 • Agropan Prodcom S.R.L a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Gherla, judetul Cluj. Ceea ce isi propune firma Agropan Prodcom S.R.L este sa ofere produse de calitate ca paine si specialitati din paine - paine impletita, cornuri, chifle, cozonaci, baghete, paine graham. Compania noastra are un personal de 300 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In compania Agropan Prodcom S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Principala preocupare a companiei Agropan Prodcom S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Gherla Producator
 • Suntem o companie localizata in Slatina, judetul Olt, si infiintata in anul 1999. Cu o echipa de 40 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de paine, fursecuri, piscoturi, torturi, produse de panificatie si patiserie, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania    este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Panipan S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Slatina Producator
 • Restaurant cu bucatarie traditional maghiara dar si cu produse de patiserie - cofetarie deosebite. Localul va pune la dispozitie un numar de 80 de locuri in sala si 36 pe terasa intr-un ambient familiar.

Timisoara Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Tirol Prod Com S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Satu Mare, judetul Satu Mare. Avand 66 angajati, firma noastra produce o gama larga de confectii metalice (garduri, balustrade, afumatoare pentru apicultura, mobilier pentru laboratoare, spitale), tabla, paine, cornuri, foietaje, cozonaci, chifle, impletituri. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Tirol Prod Com S.R.L.. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Principala preocupare a companiei Tirol Prod Com S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Satu Mare Producator
 • Scopul primordial al firmei a fost readucerea gusturilor traditionale cu o exigenta calitativa ridicata si printr-un concept de colaborare cu clientii sa ajustam oferta noastra la cerintele lor,fiindca clientul multumit este cea mai de pret realizare a noastra.

Oradea Producator
 • Suntem o companie localizata in Calarasi, judetul Calarasi, si infiintata in anul 2002. Firma Sda S.R.L are o echipa de 25 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de paine alba, chifle, cozonaci. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Calarasi Producator
 • Infiintata in anul 1993, Piramida S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Firma Piramida S.R.L are o echipa de 112 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de conserve, bauturi alcoolice, racoritoare, lactate, panificatie. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. In cadrul companiei Piramida S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Principala preocupare a companiei Piramida S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Satu Mare Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Ramnicu Sarat, judetul Buzau. Ceea ce isi propune firma Daniro Pan S.R.L este sa ofere produse de calitate ca paine alba si neagra. Compania noastra are un personal de 25 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Ramnicu Sarat Producator
 • Website-ul Ottima.ro, este partener SEOssl.ro, compania care se ocupa de optimizare SEO, pentru website-ul nostru. Vizitati ultimul proiect creat de compania noastra pentru prezentare cazinouri online. Compania noastra ofera servicii SEO, pentru website-urile de prezentare a cazinourilor online, website-uri din domeniul cazare si alte servicii cum ar fi cazare Brasov, un alt website din domeniul turismului. Avem clienti si site-uri de anunturi imobiliare, corpuri de iluminat sau consumabile medicale. De asemenea promovam si clienti din strainatate pe domeniile printing services si limo services.

Alba Iulia Servicii
 • Infiintata in anul 1999, Panex S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Botosani, judetul Botosani. Firma Panex S.R.L are o echipa de 40 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de paine, covrigi, colaci, cornuri. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Panex S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Botosani Producator
 • Inca de la infiintare Nadoroc Com Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Ceea ce isi propune firma Nadoroc Com S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca paine, cozonaci, colaci, cornuri. Compania noastra are un personal de 26 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Nadoroc Com S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Mediesu Aurit Producator
 • Infiintata in anul 1995, Sc. Panificatie Dobrun S.a. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 100 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de paine, chifle, franzele, cornuri, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In cadrul companiei S.C. Panificatie Dobrun S.A. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Sibiu Producator