Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Produse Panificatie - Alimente si Bauturi: 506 companii
 • Societatea PANEM cu sediul în Sfântu Gheorghe str. Pãius David, nr.2 , este o societate cu capital integral privat, care s-a înfiintat in anul 1992 de cãtre specialisti în domeniul panificatiei si patiseriei. Societatea are în prezent un capital de 20 miliarde de lei si un numãr de 35 angajati. Principalele obiecte de activitate sunt: panificatia, patiseria, patiseria congelatã, morãritul, vânzarea de utilaje de panificatie, patiserie, morãrit noi sau second hand.

Sfantu Gheorghe Producator
 • Doua complexe comerciale in Vaslui, cu doua magazine mixte si doua baruri, un complex in centrul orasului, si unul in cartier. In magazine predomina produse alimentare, dar si detergenti, papetarie, bauturi alcoolice.

Vaslui Altul
 • Firma s-a infiintat in anul 2005, este o pizzerie cu livrare la domiciliu, iar ca numar de angajati are intre 11 si 50. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne telefonati la numerele 021/3117 122 sau 0729916166.

Bucuresti Producator
 • Patiserie cu laborator propriu situata in Bucuresti. Produsele noastre contin doar ingrediente naturale. Pentru agentii economici cu puncte de desfacere de tip HORECA avem o oferta foarte avantajoasa.

Bucuresti Producator
 • Aviliprod oras tismana jud Gorj produce si comercializeaza la cele mai mici preturi produse de patiserie si panificatie infintata in anul 2006 cu un capital de 200 ron si un numar de 10 angajati atinge o cifra de afaceri de 150000 ron.

Tismana Producator
 • Companie reprofilata pe acest domeniu al cofetariei, patiseriei, cautam sa evoluam si in acelasi timp sa imbunatatim calitatea serviciilor oferite. Ambientul din cadrul locului de munca este unul placut.

Braila Producator
 • Firma are teren arabil arendat,vinde cereale, produce o gama diversificata de produse de panificatie, detine deasemeni o fabrica ultramoderna de paine cu o linie de procesare automata, fapt ptr. care suntem unul din cei mai mari producatori in zona.

Slobozia Producator
 • Comercializam colac secuiesc oriunde in tara ne deplasam la organizari sau serbari locale. Vrem sa lucram in sistem franchise daca este cazul. Preparam colac secuiesc in cinci feluri si in doua marimi.(cu zahar, cu nuca, cu cocos, cu ciocolata, cu alune). Cautam distribuitori locali care sa ne anunte despre festivaluri locale si daca va fi cazul va intra in sistemul nostru primind aparate ptr. fabricare in zona respectiva. Vrem sa lucram in sistem franchise. Se poate cistiga bani frumosi cu noi.

Miercurea-ciuc Producator
 • Gold Trans S.R.L. este o societate comerciala de transport de marfuri diverse la nivel intern si international cu experienta de peste 19 ani in domeniu ce are o rata de satisfacere a livrarilor contractate de 100%.

Bucuresti Transportator
 • Deltacom S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Piatra-Neamt, judetul Neamt. Cu o echipa de 35 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de paine alba, neagra, graham, chifle, franzele, colaci, cozonaci, covrigi, cornuri, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul firmei Deltacom S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra, suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Deltacom S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Piatra-Neamt Producator
 • Firma a fost infiintata in 2001 principalele produse fiind cele de panificatie si patiserie. Distributia se realizeaza in cadrul judetului Galati, acoperind o importanta zona din judet. Activitatea firmei e in continua expansiune profitul anual crescand de la an la an.

Corod Producator
 • Compania noastra s-a infiintat in anul 2003 dezvoltandu-se vizibil dealungul anilor ajungand astazi la a-si trripla cifra de afaceri precum si numarul angajatilor. Criteriile dupa care ne ghidam sunt: calitatea si profesionalismul in afaceri

Petrosani Producator
 • Fabrica de paine de o capacitate mare si o retea de magazine unde se distribue produsul finit, a devenit firma si mai prospera! Aceasta fabrica a fost construita in anul 1995 in loc. Selistea jud. Botosani, acum produce si comercializeaza paine in peste 50 de localitati din judet, are 40 de angajati sub conducerea directoarei Carmen Mocanu.

Com Mileanca Producator
 • Suntem o societate cu experienta in productia de snacks-uri si pufuleti, aflata intr-un permanent proces de dezvoltare a pietei de desfacere. Activitatea noastra in acest sector, inceputa in anul 2001, a avut tot timpul ca obiectiv imbunatatirea calitatii si mentinerea unor preturi atractive. Dovada faptului ca am reusit sa satisfacem exigentele pietei noastre este reflectata de colaborarea in foarte bune conditii cu clientii nostri, distribuitori zonali din Bucuresti si judetele Arges, Botosani, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Ialomita, Iasi, Mures, Olt, Teleorman, Vaslui. Odata cu marirea capacitatii de productie, societatea noastra si-a propus dezvoltarea segmentului de piata, motiv pentru care ne manifestam dorinta de-a colabora cu distribuitori din toata tara, interesati de produse de calitate, la cele mai bune preturi. In speranta stabilirii unor relatii de colaborare, va multumim anticipat !

Bucuresti Producator
 • Producator de fursecuri simple, glazurate si umplute cu crema,dulciuri traditionale si prajituri de casa!Delicioase! Calitate de invidiat, preturi fara concurenta! Impreuna vom cuceri piata! Haideti sa ne dam mana, producator si distribuitor pentru castigul deplin al clientilor nostri.

Braila Producator
 • Firma se bazeaza pe un portofoliu de clienti ,in special depozite, pe care ii aprovizioneaza constant cu diverse produse. Zona alocata este cuprinsa in toata Moldova. Firma dispune de agenti si mijloace de transport.

Pascani Distribuitor
 • Firma SC PATITUR SRL se ocupa cu producerea si comercializarea kurtos kalacs( cozonac secuiesc).  Ne deplasam prin tara la festivaluri, targuri si expozitii. Sediul firmei este in Sacele, judetul Brasov.

Sacele Producator
 • Pain D'Or a debutat in Romania ca o mica afacere de familie in urma cu 17 ani, dar datorita aprecierii produselor de catre consumatori s-a impus o dezvoltare rapida. Astfel in scurt timp a devenit cel mai cunoscut producator de paine libaneza din Romania.

Bucuresti Distribuitor
 • Producem cozonac rahat, nuca, traditional, chec aluna si nuca, bezele diferite arome, salam biscuiti 100gr. si 200gr. Facem distributie proprie in toata tara in sistem en-gross si suntem prezenti in retele ca: plus, interex, pic, etc.

Baicoi Producator
 • Punct de lucru Leordeni, Arges. Avem ca obiectiv principal certificarea sistemelor ISO 9001-managementul calitatii si ISO 22000 siguranta alimentelor, pana in vara acestui an. Producem aproximativ 10000 paini/zi. Piata de desfacere - in jurul orasului Topoloveni, Arges.

Topoloveni Producator