Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Aditivi Alimentari - Alimente si Bauturi: 126 companii
  • Sc Master Food Grup Srl a fost infiintata in anul 2004, avnd ca obiect de activitate distributia materiilor prime in domeniul alimentar. Organizarea este cea clasica unei firme de distributie - se lucreaza in sistem de precomanda cu agenti specializati, care iau comenzile, marfa fiind livrata de catre un departament logistic de livrari.

Bucuresti Distribuitor
  • Distribuitor de texturate proteice de soia, izolat de soia, ambalaje (caserole polistiren , folie stretch alimentara , absorbante , etc) , aditivi alimentari , arome , condimente pentru industria carnii. Unic distribuitor al texturatului proteic de soia Sottex pe o arie larga ce include judetele Prahova, Dimbovita, Arges, Brasov, Covasna, Buzau, Vrancea, Galati, Braila, Ialomita, Tulcea, Constanta.

Ploiesti Distribuitor
  • Societatea noastra a fost infiintata in anul 1990 si este situata in Arad, judetul Arad. De mai bine de 25 de ani, producem prafuri pentru inghetata, concentrate granita, milkshake-uri, ciocolata calda, frisca vegetala, topinguri in peste 30 de arome diferite. Produsele noastre au ca piata principala de desfacere Romania, dar am inceput livrarile si in Comunitatea Europeana. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la 0722-266555.

Arad Producator
  • Triumph ` 97 Comalim S.R.L a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Bucuresti. Avand peste 10 angajati, firma noastra produce o gama larga de: condimente si aditivi alimentari. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
  • Quadrat Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Firma noastra comercializeaza o gama larga de: produse engros cu aditivi alimentari. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania, Moldova, Ucraina etc. Clientii nostri sunt firme importante la nivel local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri semnificativeA�  A�  numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Date contact: 0251416273

Craiova Distribuitor
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Lux Premier S.R.L. comercializeaza o gama larga de alimente. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Distribuitor